آقا بابك :11:نقل قول:
خوب دست آدم رو رو ميكني.:46:
دو دقيقه بعد تو همون پست گفتم. :31:
Printable View
آقا بابك :11:نقل قول:
خوب دست آدم رو رو ميكني.:46:
دو دقيقه بعد تو همون پست گفتم. :31:
اینجا چرا فیلتره؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشترک گرامي
دسترسي به اين سايت امکان پذير نمي باشد
تایید می شه.
فیلتره
راست میگه فیلتره
حالا مگه توش چی هست که فیلترش کردند؟
نقل قول:نقل قول:بخاطر اشتباهی که در تعیین کلمات نوشته شده پیش آمده بود ضمنا هیچ لغت زشتی هم توی اون تاپیک نوشته نشده بوداما.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببینید
اون تاپیک اشتباه نبود ...بلکه عدم دقت در انتخاب کلمات باعث بوجوداومدن این مسئله شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بطوراتوماتیک ف-ی- ل....شده(توسط نرم افزار هوشمند!!!!!!!!!!ف-ی--ل....رینگ!!!!مخابرات) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای همین هم هست که باید در انتخاب عنوان تاپیک ونوع نوشتارمون دقت کنیم اگرنه کل انجمن........
امیدوارم دیگه کنجکاوی نکنین و در انتخاب لغات وعناوین تاپیک ها دقت کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربان همگی:11:
نقل قول:
عجب هوشمنده؟؟؟!!!:31: :31:
من خیلی کنجکاوی کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ف ی ل ت ر ه
واقعاً هوشمنده !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فردا روزیه که saviss جان امن افزار هوشمند مخابرات S های اسمت رو با X اشتباه بگیرن اونوقت
ساویس ---> بی ساویس :27:
فعلا که از صدهزارگذشتیم.........نقل قول:
حالایکی بیشتر ........یکی کمتر.........
با با بیخیال
مهم همو.ن علتی بود که باعث ف-ی--ل--ت--ر ...زدن شده بود:10:
برای من ف*ی*ل*ت+ر نیست!نقل قول:
مگه قرار نبود ف*ی*ل*ت+ر+ی+ن+گ ایران سراسری بشه؟ پس چطور هنوز بین ISP های مختلف شدت این امر فرق داره؟
آقااین امضای بیلچه Ip آدمو لو میده:4: