جاي كه لايسنس بنويسم نداره بابيلون من مال سي-دي كينگ هست .نقل قول:
نوشته شده توسط Nesta
Printable View
جاي كه لايسنس بنويسم نداره بابيلون من مال سي-دي كينگ هست .نقل قول:
نوشته شده توسط Nesta
سلام سمیرا شما unistall کن موقعی که میخای نصب کنی اونجا یک جا داره که شما احتمالا trial رو زادی واسه نصب دقت کن عزیز خواهر .
سلام
اين مشكل رو منهم داشتم يعني بابيلون هر روز تريال ميشد و بايد ليسانس رو از بخش هلپ وارد ميكردم ٫ ولي نتونستم اونو حل كنم. با مهدي بست هم در اينباره صحبت كردم. در موقع آن اينستال كردن بود كه ديدم اصلا نميشه اين بابيلون رو پاكش بكنم. به هر دري زدم نشد كه نشد. حالا موندم با يه بابيلون خراب كه نميتونم حتي تعميرش بكنم. رجيستري رو تغيير دادم ولي كار بدتر شد :oops: ديگه راهي بنظرم نميرسه
ولي براي برنامه هاي ديگر بايد آپشن اتو آپديت رو از كار بندازين. همشون تو بخش ستتينق دارن
:mrgreen: :mrgreen:نقل قول:
عزیز خواهر .
من چند تا چيز بگم :
1. سلام
2.همه خوبن ؟؟؟
3.سلام نستا جان
4. لازم نيست دوباره نصب كنيد فقط وقتي ميريد تو آپشن Auto Update رو كنسل كنيد براي بيبيلون هم خودش ازتون اجازه ميخواد شما ميتونيد كنسل كنيد
5.در جواب نستا جان : بعضي از ويروس ها حتي اجازه نصب آنتي ويروس رو نميدن و اگر هم اجازه بدن آنتي وايروس رو سرويس مي كنن
6.تلفظ صحيح وايروس ه نه ويروس :mrgreen:
موفق باشيد :wink: :wink:
من چند ساعت نبودم ببين چه خبر شده اين تاپيك!!!! :wink: :wink:
سميرا خانم بحث هاي مفيد اشكالي نداره. به شرطي كه كل كل بيخود و همچنين بي احترامي توش نباشه كه خوشبختانه اينجا همه دوستان احترام هم رو دارند.
در مورد مشكل شما هم بايد بگم كه شما اصلا نگفتي از چه فايروالي استفاده مي كني. اگه به امضاي من نگاه كني آرم يك فايروال حرفه اي رو مي بيني كه توصيه من استفاده از اين فايروال هست كه نامش kerio هست. با اين فايروال به راحتي مي توني از وصل شدن بيبيلون يا هر برنامه ديگري به سايتش جلوگيري كني.
اما در مورد بيبيلون بايد بگم كه من يك سريال در تاپيك مخصوص بيبيلون در انجمن كرك و سريال نوشتم كه سريالي است كه از طرف شركت بيبيلون هم مورد تاييده و حتي وقتي به سايتش هم وصل ميشه تريال نمي شه. اصلا ديگه نيازي نيست از وصل شدنش به سايتش جلوگيري كني. همون سريالي است كه با melvin هست. در يكي دو صفحه آخر همون تاپيك اگه نگاه كني نوشته ام. دقيقا در اين لينكي كه مي دهم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد آنتي ويروس هم نمي خواهم بحث آنتي ويروس ها اينجا پيش بياد اما توصيه اكيد مي كنم كه از نورتون استفاده نكن.
ايول من اين فايروالي رو كه آقا مهدي گفت شديدا تاييد مي كنم :arrow: :arrow:
فايروال من فايروال ويندوزه :D
البته فايروال سيمانتك هم هست اما چون دم به ساعت هين مزاحمم ميشد كه ديسيبلش كردم :mrgreen:
با فايروال ويندوز نميشه كاري كرد ؟ :lol:
در مورد بابيلون هم مرسي حتما خبرشو رو بهتون ميدم تنكسسسسسسسس :oops:
سميرا خانم سلام. ببخشيد اين رو مي گم اما اگه از فايروال ويندوز استفاده نكنيد خيلي بهتره!
به نظر من اصلا اسم اون رو نمي شه گذاشت فايروال. مايكروسافت اين رو براي دلخوش كردن مشتري هاش گذاشته كه بگه ما روي امنيت ويندوز هم حساس هستيم. اما واقعا در قياس با فايروال هاي حرفه اي كم مي آره.
درسته و هي به هر چيزي بي دليل گير ميده - حالا نميشه يه جوري خاموشش كرد :arrow: :arrow:
(در ضمن اين ياهو مسنجرت رو باز كن خفه شدم :mrgreen: )
حالا كي ميخواد منو هك كنه همينم خوبه عوضش اذيت نداره :)
در ضمن آقاي Arashi, مگه در ياهو مسنجر من افتاده رو شما كه دارين خفه ميشين ؟ :lol: