حالا بيا درست كن
بابا من يه سوال كردم
منم خداييش خيلي استافاده ها از پي سي ورلد بردم كه حتي بر و بچ كوچموناين استفاده ها رو از سايت هاي ديگه نبردن
اينجي يچي بخواي همه بهت ميدن ولي اونجوري بايد يك ساعت بگردي
Printable View
حالا بيا درست كن
بابا من يه سوال كردم
منم خداييش خيلي استافاده ها از پي سي ورلد بردم كه حتي بر و بچ كوچموناين استفاده ها رو از سايت هاي ديگه نبردن
اينجي يچي بخواي همه بهت ميدن ولي اونجوري بايد يك ساعت بگردي
خیلی دوست داری یعنی ستاره ها وپست ها برات مهم نیست :46: :31: :31: :13: :13: :20: :20:نقل قول:
به میثم بگو اسم کاربریت رو عوض کنه و بعد همون وکمن ریجستر شو :27: :27: :21: :21: :46: :46: :46: :46:
چرا به عقل خودم نرسيده بيد !؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به ميثم جان پي ام دادم ، اگه انجام بده ! شاهد چنين تغييري خواهيد بود ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مثلا wooman هیچی یا 1000 ستاره داشته باشه چه فرقی داره مهم اینه همون wookman هست
یه فروم سرمایه گذاری خارجی هست که مدیرانی داره که به folder admin معروفن و کلی اختیارات دارن پس اونا چی بگن اسم فروم هم به دلیل اینکه تبلیغ نشه عمرا بگم:21: چون ترافیکش همین جوریم خیلی بالاست:18:
با تشکر:10:
خب وقتی بعضی از دوستان مثل vtn ، تمام فعالیتشون تو قسمت انتی ویروس و نرم افزارهای امنیتیه
و به همه کمک می کنه ، معلومه که ایشون با تعداد پستهای پایین باید مدیر اون قسمت بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا ووكمن ميخواي چي بشي؟
بزودي همه چي مشخص ميشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان بی خیال شو به حرف کسی گوش نده بابا می خوای چکار کنی
Wookman رو قورت میوفته!نقل قول:
این اصطلاح یا یک چیزی تو همین مایه ها رو Wisdom هنگامی که عکسشو گذاشت بکار برد! فکر کنم در مورد شرایط فوق نیز صدق میکنه!
نه عزيزدل ... من واقعا قبلا هم چنين تصميمي گرفته بيدم فقط الان خواستم عملي كنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
بلي ... احتمالا منم قورتيدم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------------------------
بدون شرح: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط Meisam