-
bebin samsung d600 joon behtare ke dorost sohbat koni.sherkat samsung hanooz tv 2 tuner dar tolid nakarde va hamchenin tvhaye jadid samsung be tazegi az lohaze zekhamat be barikieh tvhaye lg residan va taze be hamin dalil az keyfiateshoon kaste shode
-
ما کاری به این حرفها نداریم . من فقط توی سایت سامسونگ رفتم و دیدم سامسونگ توی سی آر تی اول توی پلاسما هم اول ولی توی ال سی دی دوم . پاناسونیک اول بود
-
هر کسی به یک چیزی علاقه داره من هم به Lg و شما به Samsung .حالا به ما چی که ما بخواهیم برای این دو شرکت کره ای با هم دشمن بشیم!
-
اخه چیزی رو که الان وجود داره رو داره انکار میکنه . خوب کمی زور داره واسه من. حالا نه فقط برای سامسونگ برای هر موضوع دیگه ای
-
چقدر جالب شده اواتارامون.اگه مسئولان شرکت سامسونگ و الجی بیان این اواتارهارو ببینن کیف میکنن!!
-
راست میگه سامسونگ مانیتوراش خوبه .رده اول تو فروش رو هم که داره.دیگه چی میخوای!!! البته سونی هم عاااااالیه.البته ال جی که اصلا اهمیت نمیده و مانیتور هاشو داده ماد ایران میزنه.ولی به نظر من ال جی تو crt موفقه تو lcd اینجور نیست.
-
becareful aziz bayad bedooni ke lg dar sadre gorohe 100 inchiha gharar dare va ba komak be philips ,sherkate philips ro ham varede in gorooh karde va plasmaha lcd haye lg az lohaze keyfiat az behtarinha hastand shayad dalile inke dar iran tarafdar nadaran be khatere ine ke madiran lcd haye lg ro ba iradate besiar tolid mikone va hamchenin sherkate lg bishtar dar kare tv va monitor tamarkoz dare dar hali ke samsung dar kare tolid hafezehaye flash va tolide lente tormoz va roghane tormoz tamarkoz dare
-
lg توی فروش 4 5 ولی توی ایران دوم .