شرت ميبندم تمام بازي ها رو با كد ميري فقط بخاطر اينكه مني خواي بگي حرفه اي هستي اين رو ميگينقل قول:
Printable View
شرت ميبندم تمام بازي ها رو با كد ميري فقط بخاطر اينكه مني خواي بگي حرفه اي هستي اين رو ميگينقل قول:
اقا به جونه تو :41: چرا بايد من دروغ بگم من بدون كد همه بازيها را ميرم اخرش كمتر از 3 روز :13:نقل قول:
من هيچ وقت سعي نمي كنم يه بازي رو با كد تقلب و اين چيزا تموم كنم مگر بخوام بدونم آخرش چي ميشه! اين بازي هم اون زماني كه نصب كردم البته نسخه يكش رو، اصلا به فكر اين چيزا نبودم.. زياد هم طول نكشيد تموم كردنش
ماشا الله به تو
به جان خودم نباشه به مرگ صدام ، من تموم کردم
در کل بازی جالب و تو دل برویی نبود
گوگول مگول به من هم ماشا الله بگو
بابا گوگولی مگولی نه گوگول مگول
بابا ماشا الله به تو (مالدینی )
راستی هی چیزی هم بگم که ارنولد هم نمیتونه این بازی رو بدون کد بببره
این بازی بدون کد محاله رفت. یعنی کسی نمیتونه hard یا serius اون رو بدون کد بره.
بابا مگه میشه که بدونم کد رفتش ؟؟
روی ایزی یه شاید هم میشه گفت ولی روی بقیه درجه های بازی محاله خداییش.
بعضی مراحل با کد تقلب هم آدم جونش در می اومد تا ردشون کنه، مثلا یه جا که اینهو گلادیاتور تویه یه زمین هستی و هر چند ثانیه از زمین و آسمون موجود می اومد پایین!! اونجا با کد تقلب هم نمی شد جلوی سیل عظیم هیولاها رو گرفت چه برسه بدون کد تقلب !!
نمونه دیگش هم مرحله آخره ( نه رئیس ها، قبل از رئیس که در باز میشه ) ! مرحله آخر که دیگه اندش بود، با کد تقلب 20 دقیقه طول میکشید چه برسه بدون کد تقلب.
بعضی دوستان گفتن که سلاح همه جا ریخته، درسته ولی همه جا که خون نریخته ! اونا ده تا تیر میخوان تا بمیرن سام هم ده تا تیر میخواد تا بمیره. اونها 50 تا هستن و سام یک نفره !! با یه حساب سرانگشتی میشه فهمید که باید کامیون خون کنار سام باشه تا که نمیره.
بابا من اولش بدون کد شروع کردم
دیددم یییهو صدای جیغ میاد تو جنگل
بعدش دیدم چند تا ........ سراشونو کندن افتادن دنبالم یا خدا اینا از کجا اومدم
اونارو داشتید بچه ها دهناشون تو معدشون بود
بعدش از اون طرف خدا میدونه گرازه چیه یییهو میاد میزنه بهت نمیدونی کجا شوت میشی
عجب بازیه اخرشم معلوم نبود چی شد رفت تو موشک شوت شود تو هوا