ساخت Setup سریع برای پروژه های تحت فریم وروک دات نت
سلام
پروژه exe اصلی را باز کنید و سپس فرامین زیر را دنبال کنید:
File->Add->New Project->Other Project Types->Setup and Deployment->Setup Wizard
ویزارد ساخت نصاب شروع میشود، فقط کافیست Next کنید!! در لیست اجزای الحاقی که ظاهر میشود گزینه زیر را حتماً فعال کنید:
Primary output from projectname
و باز هم next ... کار تمامن میشود و پروژه setup مخصوص exe تان ساخته میشود.
به کمک Tooolbar موجود در SolutionExplorer میتوانید به قسمت های دیگر بروید و پیغام ها و... را تغییر دهید (همانطور که گفتم نسخه جاری از یونیکد و فارسی پشتیبانی نمیکند)
مثلاً به عنوان نمونه در همان پنجره پیش فرض اولیه که برایتان باز شده میتوانید در پنل چپ راست کلیک کنید و زیر گزینه های Add Special Folder را ببینید! بیشتر پوشه های معروف ویندوز وجود دارند و شما میتوانید آن را اضافه کنید و درونش چیزی بریزید، در زمان نصب همان پوشه ها و فایلهای داخل پوشه اصلی ساخته میشوند، خیلی راحت میتوانید Shortcut برنامه تان را به AllProgram یا Startup اضافه کنید یا فونتی را با قرار دادن در پوشه Font نصب کنید یا dll را در system32 پی و رجیستر کنید و... و... (یک کم کلنجار بروید و کلیک راست کنید متوجه امکانات و طریقه استفاده از آنها میشوید.)
فراموش نشود که فرامین زیر را هم همانطور که قبلاً گفتم دنبال کنید و اجزای مورد نیاز برنامه تان را برای نصب خودکار انتخاب کنید
Project->Properties->Prerequisites
مجدداً تاکید میکنم در دیالوگی که خواهید دید دکمه رادیویی را در وضعیت وسط قرار دهید.
اگر کارکنید و عادت کنید، ظرف چند دقیقه میتوانید setup مناسب با ظاهر معقول و حرفه ای بسازید.
در پایان کل Solution را در حالت Release کامپایل کنید (Build->Rebuild Solution) میتوانید setup نهایی را از محل پروژه setup و پوشه Release بردارید، مجدداً تاکید میکنم که کل پوشه Release موجود در پروژه setup میشود setup نهایی شما و چیزی را نباید حذف یا تغییر نام بدهید.
البته همانطور گر دوست ارجمندی از آن دسته برنامه نویسان است که مدل ایرانی برنامه مینویسد، باید بگوییم این setup به کارش نمی آید! می پرسید برنامه ایرانی چیست؟؟!! (حالا اگه نمی پرسیدهم ضایع نکنید! :31: )
اصولاً برنامه ایرانی، پنجره اش Caption ندارد! اگر دکمه ای داشته باشد، آن دکمه مستطیلی نیست! دکمه اولش طلایی است، رویش که میروید نقره ای میشود، فشارش که میدهید بلورین میشود و ماوس را که ول میکنید وارد مرحله جدیدی از فن اوری روز میشود و با 121 خطای جور و واجور و error روبه رو میشوید، و آخر هم مجبور به Reset میشوید (واقعاً هنگوندن XP هنر میخواهد که برنامه های ایرانی سرشار از این هنر است! :31: ) خلاصه باید بگویم این setup بدردش نمیخورد چون از این شنگولک منگولک بازی ها ندارد!