فقط كار كردن با 7zip آسان هست همين
نظر MB_Danger هم واسه ي خودش محترم
nw_nk تايپك رو به گند كشيدي
Printable View
فقط كار كردن با 7zip آسان هست همين
سلام ...نقل قول:
شمایی که امروز با این برنامه آشنا شدید ، نمی تونید درباره ش نظر بدید !
چرا توهین می کنی ؟!نقل قول:
بخاطر ايننقل قول:
مي آيد تو تايپك من آدرس لينك خودش رو مي ده
بعد تو اونجا زده
یک تاپیک قبل از این زدم که لیست نظرخواهیش ناقص بود! لطفا مدیران محترم پاکش کنند!
به اين چه ربطي داره مديران خودشان چشم دارند نظر هر كس براي خودش ارزش داره
من اومدم كلي عكس آدرس مقايسه گذاشتم آقا اومده يه نظر سنجي زده 10 متر ولي يه عكس يا توضيح ناقابل نداده حسوديش مي شود چرا تايپك من انقدر بيننده داره
البته آقاي MB_Danger اين را هم به شما بگويم كه تمامي فايل ها با هم يكسان نيستند و بعضي از فشرده كننده ها توانايي بيشتري براي بعضي از فايل ها دارند همين الان هم تست كردم 3 تا عكس BMP رو وين رار 1 شد 7 ZIP دوم شد و ZIP سوم شد كاري نداره خودت امتحان كن
كاشكي نوشته هايم رو پاك نمي كردي تا فكر نكنه خودش بلبل
ببخشيد البته
سلام عزیزم ...نقل قول:
ایشون که با شما نبودن !!!
یه نیگاه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنداز ، همه چیز رو متوجه میشی !
زحمات شما هم قابل تقدیره ، ولی تمام کاربران باید تلاش کنن که فضای صمیمی انجمن حفظ بشه .نقل قول:
من اومدم كلي عكس آدرس مقايسه گذاشتم آقا اومده يه نظر سنجي زده 10 متر ولي يه عكس يا توضيح ناقابل نداده حسوديش مي شود چرا تايپك من انقدر بيننده داره
ما قبلا توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مفصل در مورد برنامه های مختلف فشرده ساز بحث کردیم ...
اگه شما هم مطلب مستندی دارید ، می توانید در همان تاپیک مطرح کنید .
اگر نرم افزار 7zip رو مانند شکل زیر تنظیم کنید ، یقینا اول میشه ! :27:نقل قول:
البته آقاي MB_Danger اين را هم به شما بگويم كه تمامي فايل ها با هم يكسان نيستند و بعضي از فشرده كننده ها توانايي بيشتري براي بعضي از فايل ها دارند همين الان هم تست كردم 3 تا عكس BMP رو وين رار 1 شد 7 ZIP دوم شد و ZIP سوم شد كاري نداره خودت امتحان كن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه داشته باشید که Dictionary Size و Word Size روی بیشترین تنظیم شوند .
راستی !
من با نرم افزار 7zip یه فایل 200 مگابایتی رو به 29 کیلوبایت تبدیل کردم !!
البته بیشتر جنبه شوخی داره ! :31:
موفق باشید .
Just WinRAR
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
کجاش زمان زيادي در 7zip براي ساخت آرشيو صرف ميشه !!! زمانش فرق کاملا محسوسي با winRAR نداره عوضش فشره سازيش خيلي بهتره :40:نقل قول:
چون زمان زيادي رو صرف مي كنه و فشرده سازيش كم تر از وين رار فقط منو فارسي داره
شما لابد همه فايل هايي که از اينترنت دانلود ميکني با پسوند KGB يا UHA واسه همين اونا رو توي ليست اوردينقل قول:
اگر توانستي 10 تا انجمن ايراني معرفي كني كه فايل هاي آپلود شده اش zip 7 باشه من ديگه تو اين انجمن نمي آيم
تو که اطلاعات کافي در باره برنامه هاي فشرده سازي نداري مجبوري اين تاپيک رو بزني !!!نقل قول:
اصلا بعد از اين همه سال اسمش رو هم نشنيده بودم تو كينگ هم يه برنامه به اين اسم نيست
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در آخر بگم اسم winZIP رو اصلا توي نظرسنجي نبايد مي اوردي چون همه برنامه هاي ديگه امکانات winZIP دارن و به نظر من winZIP ديگه منسوخ شده و محبوبيتي نداره
یکجوری میگید لینک خودش رو میزاره انگار من لینک Website خودم رو گذاشتم! که تازه اونم آزاده!نقل قول:
اون جمله قرمز هم همونجوری که Danger هم گقت , مربوط به تاپیک شما نیست! تاپیک قبلی خودم رو گفتم!
اینقدر زود قضاوت نکنید!
---------------------------
تاپیک مقایسه (غیر از نظرسنجی) هم موجوده که ما توش کلی بحث و بررسی کردیم! برو نیگاه کن! (تو بخش بحث نرمافزاری)
حسودیم میشه که تاپیک شما بیننده داره؟؟؟ از این جملتون واقعا خندم گرفت!
راستی نتایجی رو که من و دوستان دیگر تو تاپیک قبلی گرفتیم کاملا درست و منطقیه! می تونید امتحان کنید!
در مورد فشرده سازها هم کمی اطلاعاتتون رو بالا ببرید!
توی تستهاتون باید تنظیمات بهینه رو در نرم افزار فشرده ساز انجام بدید . اونوقته که تستتون معتبره!
کلام آخر:
به کسی توهین نکنید! عاقبت خوشی نداره! :5:
[QUOTE=MB_Danger;993936][SIZE="2"][COLOR="DarkRed"]
سلام عزیزم ...
ایشون که با شما نبودن !!!
یه نیگاه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنداز ، همه چیز رو متوجه میشی !
زحمات شما هم قابل تقدیره ، ولی تمام کاربران باید تلاش کنن که فضای صمیمی انجمن حفظ بشه .
ما قبلا توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مفصل در مورد برنامه های مختلف فشرده ساز بحث کردیم ...
اگه شما هم مطلب مستندی دارید ، می توانید در همان تاپیک مطرح کنید .
اگر نرم افزار 7zip رو مانند شکل زیر تنظیم کنید ، یقینا اول میشه ! :27:
خوب شما آرشيو رو داريد يك پارچه مي كنيد
و يه چيز ديگه مقدار حافظه اي كه احاطه مي كنه رو هم ببينيد
سرعتش رو هم مي توانيد يه فايل رو همزمان با وين رار بگذاريد