دوستان شما ایا با گیم میکر برنامه نویسی هم می کنید اگه اره بگید بیشتر با کدوم زبان سازگاره؟
راستی کتاب از این برنامه خریدید ؟
Printable View
دوستان شما ایا با گیم میکر برنامه نویسی هم می کنید اگه اره بگید بیشتر با کدوم زبان سازگاره؟
بیش تر می شه گفت C++نقل قول:
ولی کلا توابع اولیه این زبان ها رو داره و بیش تر توابعش مخصوص خود گیم میکر ه
من که طرفای خودمون ندیدم ولی فک کنم یکی دو تا کتاب هستنقل قول:
-------------
راستی شما قصد داری بازی دو بعدی کار کنی یا سه بعدی؟
من قبلا همین جوری باهاش یکم کار کردم برنامه بدی نبود ولی اصلا روی زبانش کار نکردم(چون بلد نبودم) ولی الان ترم اول داره تموم می شه و یکمکی پاسکال و vb یاد گرفتم فقط خواستم ببینم چجوریاس وگرنه باید حالا حالاها روی برنامه نویسی کار کنم تا به حد ساخت بازی برسم یا حتی اصلا به این چیزا فکر کنم :46:نقل قول:
راستی شما برنامه نویسی هم انجام میدی دیگه؟
یه سوال دیگه هم دارم من شنیدم اگه انجین اماده داشته باشیم حتی برنامه نویسی هم نمی خواد درسته؟
بستگی به بازی داره که می خوای بسازینقل قول:
یه سوال دیگه هم دارم من شنیدم اگه انجین اماده داشته باشیم حتی برنامه نویسی هم نمی خواد درسته؟
اگه می خوای یه بازی توپ و ردیف که خوش دست باشه بسازی حتما برنامه نویسی می خواد.
منم دارم دانلود ميكنم
به كارتون ادامه بديد
خوبه
خیلی باهال بود
آقا ميگم قضيه ي اين چيه كه:
از يك طرف ميگين دارين با استفاده از Game Maker بازي رو ميسازين و
از طرف ديگه هم ميگين داريم يه موتور مينويسيم
يكم گيج شدم. همين بازي نجات بندر رو با .Game Maker ساختند ولي ميگن موتورش چيزه ديگه اي هست.
يعني ميگن بازي رو با Game Maker ساختند ولي خودشون گرفتند دست كاري كردند و يه موتور ديگه ساختند به اسم GM++ كه براي بازيهاي استراتژي خيلي خوبه.
يعني چي؟! مگر ميشه Game Maker رو Customize كرد؟ و طوري تغييرش داد كه مثلا براي ساخت بازيهاي استراتژي آسونتر بشه.
نميدونم منظورم رو گرفتين يا نه؟
مگه با Game Maker ميشه موتور ساخت؟!
با گیم میکر موتور نمیسازن. میاین و همین موتور گیم میکر رو ارتقا میدن و یه موتور جدید درست میکنند. گیم میکر قابلیت ارتقا رو داره، تقریبا خیلی از برنامه ها قالیت ارتقا رو دارن و معمولا هم برای ارتقا نیاز به زبان C و یا C++ هستش.
اگه از موتور بازي Beat Of Rage استفاده مي كرديد فكر كنم با اون راحت تر مي تونستيد بازي بسازين من و چند تا از دوتام يه بازي با استفاده از موتور Bor داشتيم مي ساختيم ولي هر كي از راه رسيد مسخرمون كرد ضد حال زد اونقدر در گوشمون خوندن كه همون جميعا دلسرد شديم دست از كار كشيديم الان اين بازي رو نصفه نيمه شو دارم !
موفق و پيروز باشيد
جاويد