در ضمن sasan n73 جان n70 هم mpeg4 فیلم میگیره(تو هم کشتیمون با اون n73 که خریدی خودتو بکشی گوشیت هنگ میکنه و در ضمن قیمت ان70 320 هزار تومنه ولی ان73 بیش از 450 هزار تومنه پس این انصاف نیست برای هر چیزی این دو گوشی رو با هم مقایسه کنیم.)
Printable View
در ضمن sasan n73 جان n70 هم mpeg4 فیلم میگیره(تو هم کشتیمون با اون n73 که خریدی خودتو بکشی گوشیت هنگ میکنه و در ضمن قیمت ان70 320 هزار تومنه ولی ان73 بیش از 450 هزار تومنه پس این انصاف نیست برای هر چیزی این دو گوشی رو با هم مقایسه کنیم.)
بابا جان قبول گوشي من بد ترين گوشي جهانهنقل قول:
ولي ديگه الكي از خودتون حرف در نياريد كه هنگ ميكنه
من كه چند ماهه n73 دستمه هنوز يك بار هم هنگ نكرده بعد يكي كه هنوز عكس n73 رو هم نديده ميگه هنگ ميكنه:41: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اون كسي كه اين چرند رو بين مردم پخش كرد پيدا كنم سرش رو از تنش جدا ميكنم
بابا ساسان كنترل كن خودتو بابا شما گوشي اي كه خريدي ورژنش بالاي 3 هستش ولي تئ يااران فكر كنم موجودي گوشي با ورژن 2.5 خيلي خيلي بيشتر از 3.7 باشه
اونايي كه ديدن و نقل قول مي كنن كه هنگ مي كنه كاملا راست مي گن در كمتر از ورژن3 اونقده هنگ داشت تا دلت بخواد خوب قرار نمي شه كه شما تازه گوشيتو خريدي اونم موزيكشو كه آخرين فريم وير روش نصب بوده اوناي قبلي هنگ نمي كردن..........
sasan n73 عزیز جون یه سوال فقط یه سوال ازت کردیم ولی انگار نمیخوای جواب بدی مهم نیست دوباره مطرح میکنم:
ببین جونم ان 73 me تو اصفهان هست اگر هست چند خریدی و اگه میشه آدرس هم بدی که چه بهتر :46: :46: