اقا كسي مي تونه به من كمك كنه؟
من به مرحله اون 4تا اسب رسيدم در قسمتي كه مياه ها را جابجا ميكني تا اشعه ها راه بيفتند بعد از اون گير كردم و نمي دونم كجا بايد برم كسي هست راهنمايي كنه لطفا
Printable View
اقا كسي مي تونه به من كمك كنه؟
من به مرحله اون 4تا اسب رسيدم در قسمتي كه مياه ها را جابجا ميكني تا اشعه ها راه بيفتند بعد از اون گير كردم و نمي دونم كجا بايد برم كسي هست راهنمايي كنه لطفا
سلام برای رنگ قرمز به سمت راست و برای رنگ سبز به سمت چپ بعد باید R1 دو در آنها بزنی بعد دو پرنده پرواز میکنند و برای رنگ زرد به سمت راست بروی وآبی به راست و برای رسیدن به رنگهای آبی و زرد باید با شمشیر پرندهارو بگیری.:46:
سلام برای رنگ قرمز به سمت راست و برای رنگ سبز به سمت چپ بعد باید R1 دو در آنها بزنی بعد دو پرنده پرواز میکنند و برای رنگ زرد به سمت راست بروی وآبی به راست و برای رسیدن به رنگهای آبی و زرد باید با شمشیر پرندهارو بگیری .:46:
ببخشید اشتباهی دو تا امد
یه کم مخت و به کار بنداز . اینجا تازه اول بازیه . اینطوری پیش بری نمی تونی بازی رو تموم کنی. باید با تیرکمون طناب بالای در رو بزنی بعد طناب میافته میری بالا .نقل قول:
بابا اینایی که شما می گید من نمی دونم اما من اکثر اینا رو رد کردم
من توی 1 قفس بزرگ با یک غول 3 سر می جنگم وقتی که اونو کشتم 1 اهرم هست وقتیکه اونو حرکت میدم از داخل دیوار آتیش میاد
در ضمن بعد از کشتن غول از دهنش یک قطعه فلزی طلایی میگیرد و به بازوش می زند هرکی رد کرده بگه من چیکار کنم. چون اولش میگه باید جلوی سوراخ آتیش وایسی قبل از اینکه آتیش بیادl1 بزن بعد آتیش را منحرف کن.
هر کی رد کرد کمک کنه.
سلام رفیق مننقل قول:
من این حرف رو زمانی گفتم که فکر کردم تاپیک این بازی نیست و موضوع تاپیک من را به گمراهی کشاند.تا وقتی که تاپیک مخصوص هر بازی وجود داره دیگه نیازی نیست که اون مشکلات بازی رو در تاپیک دیگری مطرح کنیم.این جا هم شده تاپیک حل مشکلات god of war2 پس بهتره همین جا مطرح کنیم...(مدیران یه چیزی می دونن که می گن )
بعد یه سوال آقا این بازی قشنگ و جذابه ؟من بخرمش؟
بسیار ممنون و متشکرم:11: :40: :11:
اره اینجاش یکم سخته....خوب وقتی غول رو کشتی،برو دسته اهرم رو بکش وبا چکش جلوی اتیش وایستانقل قول:
و دفاع کن و بعد نمی دونم یک دکمه رو می زنی اتیش رو پرت میکنه سمت دیوار و دیوار میشکنه و رد میشی.
اره بابا اخر بازیه.حتما بخری.نقل قول:
بعد یه سوال آقا این بازی قشنگ و جذابه ؟من بخرمش؟
اگر کسی کدهای گیم شارکPS2 و مخصوصا بازی GOD OF WARII رو می خواهد،روی لینک زیر کلیک کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]