-
سلام دوست عزیز من یک کار بهتری میکنم.
من یک برنامه 4 سال پیش با ++C نوشتم .دفترچه تلفن .خوب 9 تا منو داره انواع جستجو هست که یه کمی ور بری میفهمی سورس هم توش هست فایل exe هم داره اول اجرا کن ببین بد برو تو سورس ،سورس هم دست بندی کردم میتونی بری ببینی ،اینطوری خودت میتونی از رو نمونه کد یاد بگیری ،خیلی هم کامل تر از اینی هست که دنبالش هستی ،
نزدیک 400 kb هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
سلام
ممنونم از اينكه اين قسمت رو با اين سرعت به من معرفي كردين :wink: بازم عذر ميخوام از اينكه بار اول به فارسي نتونستم تايپ كنم . سوالم اينه كه من يه برنامه با C++ مي خوام بنويسم كه بش يه متن بدم بعد برنامه توي متن بگرده و كلمه مورد نظر رو با تعدادش به من بگه.كه هم ميتونه از array استفاده بشه هم از binary treeاگه ممكنه براتون هر چه زودتر جواب من رو بدين.ممنون :wink:
-
عزیز .
شما در 5حقیقت میخواهید یک editor طراحی کنید که داخل اون یک search هم باشه که کلامت شما رو پیدا کنه .شما باید برای این کار بگید که مثلا اون کلمه که مورد جستجو هست معادل همونی هست که شما در پنجره جستجو وارد میکنید باشه پیدا کنه و روی آن کلمه به ایسته .
یعنی یک رشته از ورودی میگیره و چک میکنه که اول در متن شما هست یا نه اگه نبود پیغام بده که نیست اگه بود بگه هست و هر دفعه که یک مورد مثل اون پیدا کرد در یک counter ذخیره کنه و در انتها مجموع آن رو چاپ کنه .تا اینجا باید ببینم که متوجه شودین یا نه؟
-
بله دقيقا همين طوره كه گفتين :)
-
سلام دوست عزیز .
پس شما باید متغیر هائی از نوع رشته ای داشته باشید برای جستجو و در ضمن این که با توابعی چک کنه که رشته در آنجا هست یا نه یعنی یا یک شرط که اگه برقرار باشه بره روی آن به ایسته یا این که در یک صفحه دیگه به شما نشون بده که پیدا کرد و چند تا بود .
:D
-
سلام
من DeCompiler C++ رو ميخواستم.
اگه كمكم كنيد ممنون مي شم
-
با سلام
از دوستاني كه سوالات خودشون رو مطرح مي كنند خواهش مي كنم كه سوالات رو كامل و واضح بيان كنند . و نقطه ي ابهامي باقي نذارن :arrow:
اگه سوالاتتون بدون ابهام و واضح باشه هم افرلد مطلع بهتر وسريعتر مي تونن كمكتون كنند و هم ديگه نيازي به اتلاف وقت و پست هاي اضافه نخواهد بود .
پيشاپيش از همه دوستان سپاسگذارم :)
ياحق
-
سلام من هم با نظر آهای مسيحا کاملا مواففقم ،چرا که در قوانین هم ذکر شده مسيحا جان و بار ها هم گفته شده که هم موضوع تاپیک هم سوال خودشون رو دقیق شرح بدند ،این در راهنمائی بسیار کمک میکنه و دست آدم رو باز میگذاره . :wink:
-
دوستان سلام من به جمع شما پیوستم اگر کاری بود و سورسی لازم داشتید ر خدمتیم
-
سلام دوست عزیز آقای تکنیک برتر لطفا در پست ها دقت کنید این که شما میخواهید کمک کنید خوبه ولی لوزمی نداره شما بگید .میتونین با قرار دادن مطالب خوب اموزنده این رو بگید متشکر از توجه بیشتر شما .