فعلا بی خیال کلید شو بقیه ساختمون رو بگرد و معماهاشو حل کن به اون طرف که رسیدی کلیدو برمی داره
Printable View
فعلا بی خیال کلید شو بقیه ساختمون رو بگرد و معماهاشو حل کن به اون طرف که رسیدی کلیدو برمی داره
من یه ساعت پیدا کردم عقربه هاشو باید تنظیم کنیم باید رو چه ساعتی تنظیمش کنم
یه توضیح روی دیوار کنار ساعت هست
الان یادم نمی یاد توضیحش چی بود
اگه بذاریش اینجا می تونم کمکت کنم
اما یادمه وقتی عقربه ها تکون می خوردن به اون عدد که می رسید یه صدای خفیفی از ساعت بلند می شد مثل تق!
درست که تنظیمش کنی می ره کنار یه راه باز می شه که توی راهرو کلیده رو می تونی پیدا کنی
کنار ساعت نوشته:"The scars from the past shall remove the nail that stops time." اگه میشه دقیقتر راهنماییم کنید بد جوری گیر کردم.
نه اون نه!
متن درباره سه نفره که همون سه عقربه ان
آرمان الآن آن هستی
جوابمو بده
رو به روي ساعت اسم سه نفرو نوشته:Henry . Mildred . Scott بعد اونورتر يه دفترچه است که توش نوشته: Three different sizes time on the run. Three young men circlin round the sun. Henry is short and very,very slow,scott can't stop,he's always on the go
اولا آرمان نه آرام
دوما حالا شد
ببین روی دیوار جلوی اسم هرکدوم یه خط کشیده که کج یا راسته و جهت داره
Henry عقربه ساعت شماره پس عقربه ساعت شمار رو به همون جهتی ببر که روی دیوار کشیده
scott ثانیه شمار
و Mildred دقیقه شمار
حالا به فلش ها نگاه کن و ساعت تقریبی رو حدس بزن و تنظیم کن
دمت گرم آقا آرمان ردش کردم اما دوباره یه جای دیگه گیررررر کردم. رفتم تو توالت یه مردرو پیدا کردم بعد رفتم توی یه کالسکه یه چیزی شبیه مهره ی مار پیدا کردم یه بسته نوشیدنی هم پیدا کردم حالا باید چیکار کنم! هان
بابا من آرام هستم هی می گی آرمان آرمان
من نمی فهمم اسمم کجاش شبیه آرمانه ؟؟؟؟
آرام
اون مهره ماره رو باید 3 تا دیگه پیدا کنی برای حل معمای کمد یا کشو یا همچین چیزی
اون بسته نوشیدنی رو هم باید از راه زباله دونی بندازی پایین تا چیزی که گیر کرده بیفته توی حیات خلوت بیورن ساختمون یعنی همون دری که ازش وارد شدی همونجاها