دوستان خسته نباشید!
به نظر من این بازی، اصلا جالب نیست و یه مقدار اعصاب خورد کن و طول و دراز داره مخصوصا قول هاش! (البته اگه بشه به این نام خوندتشون)
البته نظر شخصی بود!:10:
Printable View
دوستان خسته نباشید!
به نظر من این بازی، اصلا جالب نیست و یه مقدار اعصاب خورد کن و طول و دراز داره مخصوصا قول هاش! (البته اگه بشه به این نام خوندتشون)
البته نظر شخصی بود!:10:
آره راست می گی,چون پست سره هم گیم می زنم و تموم می کنم یادم نبود چطوری ردش کردم,راستشو بخوای می خواستم اینو بگم اما مطمئن نبودم چطور رد کرده بودم این تیکشو.:10: :46: :31:نقل قول:
ممنون. دستت درد نكنه . راستي كلا چند تا ماموريت يا mission هستنقل قول:
مث اينكه كشتن اين غولهاي مفنگي
اينفرنال هم واسه همه مسئله شده...
در مرحله اول چه طوری رئیسو بکشم
دوست عزیز اگه منظوزت اونیه که بالا کنار تله کابین وایساده باید پناه بگیری پشت جعبه ها و چراغهایی رو که رئیس روشن می کنه بزنی تا Aura از Angelic تبدیل بشه به Abbys بعد با شارژ اسلحه(Right Click) رئیسو بزن.اینقدر این کارو تکرار کن تا بمیره.نقل قول:
آره ولی هر چه قدر چراغارو می زنم هیچی نمیشه
رئیس هر موقع یه سری چراغ روشن می کنه اونارو بزن وقتی چراغا خاموش شدند می تونی قدرت شیطانیتو شارژ کنی(خودش اتوماتیک شارژ می شه)بعد با هر اسلحهای که داری کلیک راست رو بگیر تا قدرت آتشو زیاد کنه(از آتیش گرفتن دست Lennox می فهمی)بعد به رئیس شلیک کن.بعد 2 باره رئیس چراغارو روشن می کنه که باعث می شه انرژی شیطانیت تحلیل بره که این کار رو هی تکرار کن.نقل قول:
نظر منو مي خواين خودتونو با Infernal الاف نكنين. من 3 تا ماموريتش رو رفتم. درسته كه اول كار گرافيك و محيط بازي و حركتا بد نيست ولي كم كم تكراري مي شه و از اونجايي كه داستان (البته به نظر من) اصلا دلچسب نيست حوصله آدم سر ميره. من كه تقريبا گذاشتمش كنار و رفتم سراغ يه بازيه ديگه.
باز مونده به نظر خودتون ولي به نظر من تلف كردن وقته!
من كه تا اخرش رفتم و حال كردم مخصوصا كه دو مرحله آخر غولهاي بازي پشت سر هم هستند