دوستانی که ایرانسل دارن... به ایرانسل که اس ام اس میفرستیم مشکلی نداره. فوری میرسه. ولی Tci .....
Printable View
دوستانی که ایرانسل دارن... به ایرانسل که اس ام اس میفرستیم مشکلی نداره. فوری میرسه. ولی Tci .....
فکر کنم اون دستگاه هایی که برای کپی سیمکارت اومده بود هم همین کار رو می کرد
درست نمی گم؟
ایرانسل با جمع بندی خوبه تازه Sms هاش همه به tci سریع می رسه...
اگه دولتیها تو ایرانسل دست نبرن، یه اپراتور موفق باقی میمونه.
نه دوست عزیز اونی که شما میگین یک دستگاهه که یک اطلاعات یک سیمکارت رو میخونه و میشه اونا رو روی یک سیمکارت خام دیگه کپی کرد.این یعنی یک شماره با دو سیمکارت.ولی اینی که قراره بیاد دو شماره هست در یک سیمکارت.در ضمن دستگاه نیست سیمکارته با ظرفیت بالا که البته این یکی ظرفیتش اندازه 2 سیمکارته.نقل قول:
نمیشه از دو اپراتور تو یک سیم کارت استفاده کرد؟
ايني كه ميگم شايد مربوط به اين تاپيك مستقيما نباشه ولي ترجيح دادم اينجا بگم تا طرفدارهاي ايرانسل جواب بدن
بهنظر من هنوز سيم كارتهاي دولتي سرتر هستند.نگيد نه.چرا؟دليل دارم.دليلم اينه كه درسته كه ايرانسل تجهيزات جديدتر و امكانات بيشتري داره ارائه ميده ولي مهمترين چيز اول از همه براي يك دارنده تلفن همراه انتن دهيه.شما بايد همه جا رو در نظر بگيريد.نه فقط تهران.شايد توي تهران خوب باشه من نميدونم.ولي براي من كه شيرازم و هر دو سيم كارت رو هم دارم.هم دولتي و هم ايرانسل .اصلا ايرانسل قابل استفاده نيست هنوز.اخه سيم كارتي كه فقط داخل شهر انتن بده اونهم باز نه همه جاش هنوز به چه درد ميخوره.يكي جواب بده ديگه.هنوز از شهر خارج نشدي انتن ميپره.ولي دولتي اپراتور اول اينطور نيست داخل و خارج شهر خوب انتن ميده همه جا.پس بايد بگيم در اينده برتر خواهد بود.يادتون باشه ايران كه فقط تهران نيست.پس همه جا رو بايد در نظر بگيريد.كي تا حالا گفتن كه گسترش پيدا ميكنه ولي هنوز كه هنوزه كه خبري نيست.تازه دارن داخل شهر رو راه ميندازن كه هنوز تا دلتون بخواد نقطه كور داريم.پس هنوز اپراتور اول بهتره.حالا هر وقت مشكل انتن دهي ايرانسل حل شد بعدا بگيد بهترين.
کاملا با شما موافقم ... ولی این را هم باید در نظر بگیرید ایرانسل تنها 6 ماه هست که کارش را آغاز کرده و شما نباید انتظار داشته باشید همه جا آنتن بده . اپراتور اول با فروش سیم کارت به قیمت های گزاف و ثبت نام آن و واگذاری آن بعد از چند ماه و 13 سال کار و حمایت دولت و... تونسته به این جا برسه گرچه هنوز شبکش کلی مشکلات و نقطه کور داره که هنوز رفع نشده و توی جاده ها هم اسمش هست که آنتن میده ولی شما اگر در جاده ای باشید که بین 2 تا شهر بزرگ هست اغلب شماره گیری ممکن نیست . همانطور که قبلا گفتم ایرانسل را باید بعد از 2 سال کار نتیجش را دید که چطوره و الان قضاوت کردن خیلی خیلی زوده در نتیجه برای کسانی که موبایل یک وسیله ضروری هست و بهش خیلی احتیاج داره فعلا اپراتور اول بهتره .نقل قول:
چه تاپیک گمراه کننده ایی من که از را به در شدم!!
اینجور که شما ها میگید باید 750 تومن خرج کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه سیم کارت دولتی
یه سیم کارت ایرانسل
یه گوشی 300 تومنی که بتونه امکانات ایرانسلو پشتیبانی کنه!!!
درست فهمیدم!!
طرفداران ايرانسل هم كاملاً با شما موافقند. ما فقط سرعت رشد ايرانسل و خوشقولي نسبي اونها رو تحسين مي كنيم. اما شكي نيست كه هنوز ايرانسل به پاي مخابرات نرسيده.نقل قول:
ايني كه ميگم شايد مربوط به اين تاپيك مستقيما نباشه ولي ترجيح دادم اينجا بگم تا طرفدارهاي ايرانسل جواب بدن
بهنظر من هنوز سيم كارتهاي دولتي سرتر هستند.نگيد نه.چرا؟دليل دارم.دليلم اينه كه درسته كه ايرانسل تجهيزات جديدتر و امكانات بيشتري داره ارائه ميده ولي مهمترين چيز اول از همه براي يك دارنده تلفن همراه انتن دهيه.شما بايد همه جا رو در نظر بگيريد.نه فقط تهران.شايد توي تهران خوب باشه من نميدونم.ولي براي من كه شيرازم و هر دو سيم كارت رو هم دارم.هم دولتي و هم ايرانسل .اصلا ايرانسل قابل استفاده نيست هنوز.اخه سيم كارتي كه فقط داخل شهر انتن بده اونهم باز نه همه جاش هنوز به چه درد ميخوره.يكي جواب بده ديگه.هنوز از شهر خارج نشدي انتن ميپره.ولي دولتي اپراتور اول اينطور نيست داخل و خارج شهر خوب انتن ميده همه جا.پس بايد بگيم در اينده برتر خواهد بود.يادتون باشه ايران كه فقط تهران نيست.پس همه جا رو بايد در نظر بگيريد.كي تا حالا گفتن كه گسترش پيدا ميكنه ولي هنوز كه هنوزه كه خبري نيست.تازه دارن داخل شهر رو راه ميندازن كه هنوز تا دلتون بخواد نقطه كور داريم.پس هنوز اپراتور اول بهتره.حالا هر وقت مشكل انتن دهي ايرانسل حل شد بعدا بگيد بهترين.
راست ميگن اين تاپيك كاملاً از موضوع منحرف شده. بحث هاي ايرانسل رو بهتره توي تاپيك ايرانسل بكنيم. اما شما دوست عزيز اگه ميخوايد تلفن همراه بخريد، اگر به دوربين 1 مگاپيكسلي قانع باشيد، با يك گوشي 150 تومني (مثلاً Sony Ericsson Z530) ميتونيد تمام خدمات ايرانسل رو داشته باشيد. اما خريد دو تا سيم كارت به نظر منطقي نمياد. اگه ميخوايد سيمكارت بخريد و هزينه خريد سيمكارت مخابرات هم براتون سنگين نيست، خوب مخابرات بگيريد. اما اگه سنگين هست يا اونقدر نيازتون به موبايل ضروري نيست كه بخواهيد 300 تومن بديد سيمكارت، خوب 30 تومن بديد يه اعتباري ايرانسل بگيريد. تازه برخلاف تصور عموم، اعتباري هاي ايرانسل دائمي هستند. يعني حتي اگر آنها را شارژ هم نكنيد، از كار نمي افتند و براي هميشه مال شما خواهند بود. فقط در صورت عدم شارژ، يكطرفه مي شوند. تنها تفاوت مهم اعتباري ها با غير اعتباريها، دقيقه اي 12 تومان اختلاف قيمت مكالمه است.نقل قول:
چه تاپیک گمراه کننده ایی من که از را به در شدم!!
اینجور که شما ها میگید باید 750 تومن خرج کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه سیم کارت دولتی
یه سیم کارت ایرانسل
یه گوشی 300 تومنی که بتونه امکانات ایرانسلو پشتیبانی کنه!!!
درست فهمیدم!!