-
آقا سلام خسته نباشید
من میخواستم بدونم این افکتی که اخیرا اکثر خواننده هاروی صداشون میذارن و به قول بعضی ها صداشون کامپیوتری میشه یا لیزری میشه اسمش چی هست وبا چه برنامه ای میشه این کاررو کرد برای مثال ترانه هیپ هاپ از دی جی مریم یا نیمه شب از رضا صادقی و حتی این ترانه جدید نازکن ووو...امیدوارم متوجه شده باشی
-
آقا سلام خسته نباشید
من میخواستم بدونم این افکتی که اخیرا اکثر خواننده هاروی صداشون میذارن و به قول بعضی ها صداشون کامپیوتری میشه یا لیزری میشه اسمش چی هست وبا چه برنامه ای میشه این کاررو کرد برای مثال ترانه هیپ هاپ از دی جی مریم یا نیمه شب از رضا صادقی و حتی این ترانه جدید نازنکن ووو...امیدوارم متوجه شده باشی
-
سلام
نستا جان براي آدوبي آوديشين كرك داري؟؟
-
آقا سلام خسته نباشید
من میخواستم بدونم این افکتی که اخیرا اکثر خواننده هاروی صداشون میذارن و به قول بعضی ها صداشون کامپیوتری میشه یا لیزری میشه اسمش چی هست وبا چه برنامه ای میشه این کاررو کرد برای مثال ترانه هیپ هاپ از دی جی مریم یا نیمه شب از رضا صادقی و حتی این ترانه جدید نازنکن ووو...امیدوارم متوجه شده باشی
مثل اينكه هيچكس جواب نميده!!!آ :cry:
-
سلام آقای stam من که که توضیح دادم که از این برنامه ها باید استفاده کنید شما این برنامه ها رو دانلد کنین و بدن اگه نشد باز بفرمائید .به پست بالا توجه کنید با همه این برنامه ها میشه افکت صدا ایجاد کرد .
.
آقای tohave برای نسخه 1.5 یا 2.0 رو میگین ؟ لطف کنید نسخش رو بگید ببینم .
با تشکر
:D