خرید که نیس، جریمه میدی واسه غیبت...نقل قول:
Printable View
خرید که نیس، جریمه میدی واسه غیبت...نقل قول:
سلام دوستان
من برج 6 اعزامم احتمال زیاد.پارتی دارم میفتم نیرو دریایی میخاستم بدونم کلا چجوریه نیرو دریایی؟
گفت 3ماه اموزشی احتمال زیاد بیفتی نیرو دریای سیرجان بقیشم نیرو دریایی تهران.بی زحمت ی راهنمایی کنید بگید کلا چجوریاس نیرو دریایی.ممنون
اموزشى ٢ ماه است ، يگان هاى نيرو دريايي نسبت به بقيه نيروها در مناطق خاصى هستند اگر مطمئن هستيد كه ادامه خدمت در تهران هستيد مشكلى نيست در غير اين صورت پيشنهاد خوبى نيستنقل قول:
سلام دوستان
یه سوالب داشتم خدمتتون من تازه آموزشیمو تموم کردم و جهت ادامه خدمت معرفی شدم به دانشگاه افسری امام علی و رسته ام استحکامات و عمران هستش.
لطفا راهنماییم کنید که کلا چجور جایی هستش؟ چه لباسی باید پوشید؟ آیا گوشی میشه همراه داشت ؟ اصلا رسته استحکامات و عمران چیه و آیا میشه رسته روعوضش کرد ؟
سلام
دوستان شاید بگید این فرد دیوونه هست.
ولی میشه کاری کرد شهر خودت نیفتی ؟ من به دلایلی که دارم اصلا نمیخوام شهر خودم باشم .
میشه دورغکی بنویسی که یک برادر داری ؟
یه راهی هست که شاید جواب بده. شما مدارک تک پسری ببر بعدش یه فرم میدن باید استان و شهری که دوس داری بیفتی رو مینویسی. البته باید اون استان یا شهر مثلا اگه نزاجا هستی یگان نزاجا داشته باشه.نقل قول:
سلام دوستان
من خدمتم افتاد ارتش و نیروی زمینی..مدرکم لیسانسه ..آموزشیم تموم شده و واس خدمت افتادم مرکز آموزش زرهی شهید کرمی شیراز و رسته استحکامات و عمران خوردم..کسی میتونه یه توضیحی راجع ب پادگانش بده....
در ضمن تو امریه زده 10ام باید خودمو ب یگان معرفی کنم ب نظرتون 10ام پنجشنبه برم یا 13ام...
نقل قول:
شما بیوفت پدافند ارتش خود به خود شهر خودت نمیوفتی.......
کاری میشه کرد که شهر خودم بیفتم؟لیسانس عمران دارم و تیر اعزامم.
پارتی قوی داشته باشی درست میشه. بسیجم داشته باشی که بهترنقل قول: