Art Home تبدیل به ART3 میشه که سرعتش 256 هست نه 1024نقل قول:
در کل امیدوارم توی طول عید با این شیرینگ خفن مثل شب ها نشه و پهنای باند کم نیارن.
(کلا امیدوارم راست گفته باشن و برای تبلیغات و گرفتن مشتری بیشتر نباشه)
Printable View
Art Home تبدیل به ART3 میشه که سرعتش 256 هست نه 1024نقل قول:
در کل امیدوارم توی طول عید با این شیرینگ خفن مثل شب ها نشه و پهنای باند کم نیارن.
(کلا امیدوارم راست گفته باشن و برای تبلیغات و گرفتن مشتری بیشتر نباشه)
holy sheet!!نقل قول:
خدایا یعنی میشه ما هم ناکام از دنیا نریم
سلام دوستان یه سوالی دارم.
من مودمم زایکسله.. احساس میکنم سرعت نتم وقتی که با کابل شبکه وصل میشم سریعتره تا کابل usb?
شما تجربه ای دارین در این زمینه .. شاید هم من اشتباه میکنم!!
مشخصا سرعت کابل شبکه از کابل usb بیشتره.کلا سعی کنید از کابل شبکه استفاده کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیـــخیـــــــــال . یعنی ۱۳ روز، Art7 شدیم رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
فقط یه ابهام برام داره این طرحش . یعنی کل یوم! ترافیک هم رایگان هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا اینکه فقط داون استریممون میره رو Art7 و اوضاع ترافیکمون همونه ؟ اگه ترافیکش رایگان نباشه که کل حجم ماهمون رو تو ۵ روز میسوزونیم .
ممنون میشم یکی منو کامل روشن کنه . امیدوارم ترافیکم رایگان باشه . یعنی میشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
.
آخه دائما سوکت کارت شبکه هام میشکنه! بعدش چون زیاد جابجا میشم اعصابم خورد میشه..یه خساستی کردیم موقع خرید وایرلس نخریدیم الان پشیمونم زنگ هم زدم پس نمیگیرن! میگن یه دونه دیگه نو باید بخری ازمون!:19:نقل قول:
یه ایمیل اومد الان که ساعت 4-6 به علت تعطیلات قطع میشه. برا چه شهرایی اومده؟ من اراکم
سرعت چی بهتره؟ فرقی نمیکنه.نقل قول:
usb2 روکاغذ 60 مگابایت در ثانیه منتقل میکنه.
usb1.1 هم 12 مگابیت. حدود 1.5 مگابایت پس عملا مشکلی وجود نخواهد داشت
میصرفه همین الان بزنیم Art 1 ? :دی تغییر سرویس تو پنل چرا کار نمیکنه :دی
اصلا همچین چیزی امکان داره به همه مشترک ها 1 مگ بدن آنلیمیت که دود از آی اس پی ها بلند میشه همینطوریش که همه 128 هستن شبانه میگیرن کیفیت سرویس هاشون میلنگه تصور کنیم همه 1 مگ بشن :دی خدا به خیر بگذرونه !
برای من که کرجم هم اومدهنقل قول: