اگر مودم را خاموش و روشن نکنید ساعت 5 و 15 دقیقه هم دانلود را قطع کنید باز هم حجم کم میکند. اوایل سرویسم حدود 100 مگم را خورد ولی حالا اگر از اولین لحظه تایم رایگان تا آخرین لحظه تایم رایگان هم دانلود بکنم یک بایت هم نمیتواند از حجمم بخورد.نقل قول:
Printable View
اگر مودم را خاموش و روشن نکنید ساعت 5 و 15 دقیقه هم دانلود را قطع کنید باز هم حجم کم میکند. اوایل سرویسم حدود 100 مگم را خورد ولی حالا اگر از اولین لحظه تایم رایگان تا آخرین لحظه تایم رایگان هم دانلود بکنم یک بایت هم نمیتواند از حجمم بخورد.نقل قول:
برای سرویس یکی از آشناها امروز درخواست جمع آوری کردم، حداقل و حداکثر چقدر طول میکشد خط را تخلیه کنند؟ برای سریعتر شدن جمع آوری کاری میشود کرد یا نه؟
شکایت 3 روز دیگه:|نقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
امروز آسياتك ناپرهيزي كرده سرعت دانلود بعد از يكي دو ماه برگشته به روال سابق
هنوز جوهر اين نوشته خشك نشده دوباره سرعت كم شد
برای من که خوب بده چه روزانه و چه شبانه خصوصا دیشب عالی بود...نقل قول:
هرچه سریعتر تو سامانه ۱۹۵ شکایت کنید تا تخلیه کنن!نقل قول:
بدون شکایت ۱۰ روز هم منتظر باشید اتفاقی نمیفته
آسیاتک تعرفه های جدیدش رو توی تلگرام معرفی کرد و خبرش رو هم زد ولی توی پنل هنوز 10 گیگ رو گیگی 2440 حساب میکنه.
ویرایش: این رو قضیش فهمیدم. دیگه از این ارزون تر نمیشه. تا 3 گیگ گیگی سه تومن حساب میکنن و تا سه تا 10 گیگ رو گیگی 2200, به همین علت قیمت متوسطش میشه گیگی 2440
الان من تصمیم گرفتم برم های وب. تصمیم احتمالا قطعیه. فقط بگید که سریع ترین راه قطعی اینترنت از خط من الان چیه؟
با قیمت های جدید هزینه 5 گیگ ترافیک با مالیات چقدر میشه ؟
140610ريالنقل قول:
الان من بخوام خطم رو از آسیاتک در بیارم چه قدر زمان میبره و سریع ترین روش چیه؟
والا من اون زمان از طریق پنل یه درخواست جمع اوری زدم - چند ساعت بعدش هم تو 195 یه شکایت کردم - بعدش بهم زنگ زدن و یک روزه تخلیه شد !نقل قول:
-------------------------------------
به نظر میاد من دوباره باید بیام اسیا تک :n02: فکر کنم اگه این دفعه بیام سومین باره که تو این 2 ساله تخلیه کردم و دوباره برگشتم !