والا در سایت رسمی خود پارس آنلاین هم اینطوری زده! با پشتیبانی یه تماس بگیر ببین چی میگن!نقل قول:
Printable View
والا در سایت رسمی خود پارس آنلاین هم اینطوری زده! با پشتیبانی یه تماس بگیر ببین چی میگن!نقل قول:
برای منم 4 گیگ امروز بعد از ساعت 7 دانلود شده و کم کرده , لعنت بهشون
سلام دوستان
من 512کیلوبایت وایمکس ایرانسل داشتم(محدود ماهی 4گیگ) و به دلیل داغون بودنش و قیمت بالا(هر گیگ اضافه 7500تومان) میخوام بعد از سه سال برگردم روی ADSL
البته اینم بگم تهرانم(لویزان) که مخابراتمون مرکز شهید لطیفی میشه و متاسفانه مخابرات 3ساله میگه پورت خالی نداریم(مگه میشه بعد از سال و تو لیست رزرو بودن پورت خالی
نشه؟؟؟!) ناچارا میخوام از بین شاتل و پارس آنلاین یکیو بگیرم چون چک کردم تو سایتاشون و میگن سرویس میدن به پیش شمارمون(2مگ حجمی) پیشنهادی دارین برام؟ از این مرکز و
محله ما کسی تاحالا سرویس گرفته؟ راضی بودید؟ در کل نظرتون رو بگین و بگین از بین پارس آنلاین و شاتل کدوم رو بگیرم! ممنون از این که جواب میدین :n01:
بابا اینا دروغ کارشونه هنوز اینا رٌ نشناختین اینا تو ساعات رایگان حتی یه ساعتش ٌ نیمگذارن سرعت بالا بره اونوقت میان یه روز رایگان میدن .
زنگ زدم میگه فقط یه روز به قرار داد اضافه میشه اگر محدود باشید که از ترافیک کم میشه اگه نامحدود باشید هم توی نسبت ترافیک و سرعت محاسبه میشه.نقل قول:
پشتیبانی از مرکز مخابراتی یه موضوعه خالی بودن پورت یه موضوع دیگه شما اول تماس بگیر با این دوتا شرکت ببین توی مرکز شما پورت خالی دارن یا نه.نقل قول:
به نظر من شما به جای اینکه دوباره بری سمت شرکتهای خصوصی ی آشنا تو مرکز مخابراتیتون پیدا کن یه پورت از مخابرات بگیری از همه اینها بهتره مخابرات تا 2مگ نامحدود هم میده حتی. میگن پورت نداریم و پر هست ولی مشترکی که تخلیه میزنه معمولاً حالا به علت بدهی یا تخلیه که خود مشترک می خواد پورت خالی میشه هفته ای چندتانقل قول:
در مورد شاتل هم که اصلاً سمتش نرو اگه دانلود داری,پارس هم میگن کیفت سرویسهاش افت پیدا کرده مودم طرف روی 9مگ بسته شده ولی سرعت طرف اومده روی 50کیلو
در ضمن اونها در سایتشون به شما میگن که سرویس قابل ارایه ولی باید ببینی پورت خالی داره اصلاً یا نه!
یکی نیست بهشون بگه مرتیکه همین جزییات رو توی وبسایت هم می نوشتین دیگه. یک روز اینترنت رایگان با اضافه شدن یک روز به قرارداد خیلی فرق میکنهنقل قول:
دزد تر از اینها خودشونن به خدا.... بابا توی صفحه کلوبش زده بود 23فرودین اینترنت رایگان برای همه مشترکین!!!نقل قول:
خخخخ واقعا دروغ گویی در این حد دیگه ندیده بودم:n08:نقل قول:
اون یه روز هم اضافه نشده چرت گفته طرف برید قسمت مدیریت سرویس تاریخ شروع وپایان قرارداد رو نوشته
واسه من که مثل قبل بود وچیزی اضافه نشده
1392/12/26 12:36 : تاریخ شروع اشتراک
1393/01/26 12:36 : تاریخ خاتمه اشتراک