سلام و خسته نباشید..
هزینه جی تگ چه قدره تو تهران؟ اگر جی تگ کنم دیگه احتیاجی به دیسک نداره و از روی هارد میخونه؟
با تشکر :11:
سلام و خسته نباشید..
هزینه جی تگ چه قدره تو تهران؟ اگر جی تگ کنم دیگه احتیاجی به دیسک نداره و از روی هارد میخونه؟
با تشکر :11:
سلام...نقل قول:
سلام و خسته نباشید..
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم بین ۱۲۰ تا ۱۴۰ باشه
سلام ...
دوستان اين كابل HDMI خيلي تاثير داره توي كيفيت صدا و تصوير بازي هاي XBox 360 ؟
يه سوال ديگه ... من از اين تلويزيون قديمي ها داشتم ... حالا قراره يا LCD بگيرم يا LED
كيفيت و تغيير زيادي رو بايد ببينم با اين تلويزيون ها و كابل HDMI ؟
من يه تلويزيون پارس گرونديك ! داشتم واسه 20 سال پيش ! رو اين حساب اين سوالات رو پرسيدم : دی
کابل خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ... تاثیر داره.من یه هفته کابل hdmiنداشتم نتونستم بازی کنم.نقل قول:
تلویزیونم بستگی به بودجتون داره.
نمیدونم این تلویزونی که داشتی چه جوریه چون من فقط 19 سالمه:20:نقل قول:
ولی مطمئنا CRT هست و کیفیت زمین تا آسمونه
در مورد صدا هم همینطور اگه مثل خودم سینمای خانگی بگیری میتونی با HDMI کیفیت صدای دالبی ساراند 5 کاناله بگیری که این تو روش قبلی نهایتا صدای معمولی استریو بود:11:
ممنون از پاسخ دوستان ...
حالا اين كابل HDMI قيمتش چند هستش؟
و اگه بخوام واسه 360 بگيرم ... بايد بگم كه براي ايكس باكس باشه ! يا اينكه نه كلا اين كابل يه جوره و به چند دستگاه ميخوره؟ ( ببخشيد خيلي مبتديانه پرسيدم ... چون واقعا اطلاعي ندارم )
ممنون
نه دیگه یه چیز جهانیه هر چی بگیری خوبهنقل قول:
از 3 تومن داره تا آخر
خوب هاش هم از 10 شروع میشه:11:
می تونی لپ تاپ رو به تلویزیون وصل کنی,گیرنده های دیجیتال و... خیلی هم خوبه.نقل قول:
فقط بگو کابل hdmi مفازه دار 20 تا می زاره جلوت.
سلام دوستان عزیز نمیدونم جای این سوال اینجا هست یا نه پست های مخصوص خودشو نگاه کردم کسی به تازگی چیزی ننوشته بود اومدم اینجا من یه دونه ارکید دارم بردم ال تی 2 رو نصب کردن بد نمیدونستم وصل شدم لایو که نباید میکردم داشبوردش شد 14699.0 که نمیتونستم اون بازیهای قبلی رو بازی کنم بد با روش تایتل آپدیت هست با برنامه هوریزون آپدیت ها رو از اون سایته که معرفی شده بود گرفتم و بازی کردم ولی واسه چیرز آف وار 3 چهار تا آپدیت free که مال خود بازی بود گرفتم همشون یه کم بازی کردم و بد گیر میکنه 1-2 مرحله بیشتر نمیره هارد هم نداره دستگام بد اخیرا یه آپدیت جدید هم تو همون سایت اومد که اونم دوباره گیر میکنه بد دستگاه رو بردم ال تی 3 کردم سیدی بازی جیرز 3 رایت %97 هم گرفتم بازم گیر میکنه چه کار کنم بالاخره بد clear system cashe که تو همین سایت نوشته بود رو storge دستگاه y بزنید و اینو بزنید و پاک کنید یعنی چی بزنیم چی پاک میشه ؟ بد رایت برنر مکس بگیرم درست میشه یا نه ؟
ممنووووووون
دوستان دو تا سوال:
1- شما چه جور باطری دسته خودتون رو تامین می کنید؟اگه شارژر دارید راضی هستین؟
چطوری می تونم بازی های xbox رو خودم بزنم؟یعنی یا از اینترنت بگیرم یا کپی کنم؟
ممنون.