دوستان اینستاگرام دو روزه خیلی بد باز میشه انگار چیز شده باشه
برا شما هم همینطوره؟؟
Printable View
دوستان اینستاگرام دو روزه خیلی بد باز میشه انگار چیز شده باشه
برا شما هم همینطوره؟؟
دوستان این بسته های تلگرام بر چه اساسی به فرد تعلق می گیره ؟ :n06:
دوستان یه شماره تبلیغاتی هست که از تور هواپیمایی پیام میفرسته. بین پیامکهای تبلیغاتیم هم نیستش! نمیدونم چجوری توش عضو شدم از قبلنا هم گاهی پیام میفرسته. چیکار کنم برای لغوش؟! با اپراتور انلاین گفتگو کردم میگه از 118 بپرس بهت میگه شماره کجاست. عژب[/QUOTE]
پیامک بزن به ستاره 800 مربع بعد ارسال کل پیامکها روحذف کن
بسته تلگرام چيه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام پس از 3 سال یک دستی رو سیم کارت ایرانسلم کشیدم و بسته 2000 تومانی یک هفتگی 6 تا 12 ظهر رو خریدم برای چک سرعت و کیفیت و..
سیم کارتم قدیمیه و اعتباریه و 3g تو مودم نشون میده چند سوال:
1 سرعت از 1.2 مگابایت بیشتر نمیره تازه با کلی نوسان, منطقه ما رو هم زده 4.5 رو ساپورت میکنه, آیا ایرانسل ایرانسل می گفتند اینه؟
2 آیا سیم کارت رو تعویض به 4.5g بکنم تغییری تو سرعت و کیفیت مشاهده میشه؟ ربط داره؟
3 آیا بسته ای که از سایتش خریدم یا کلیه بسته های اعتباریش در سایتش همگی یک کیفیت و سرعتند یا فرق دارند؟
رایتل هم دارم ان هم تا 1.2 میره با نوسان شدید
ADSL از همه بهتره و ارزونتره سرعت تا 1.7 مگابایت ثابته
نظرات اساتید رو می طلبم ممنون
ایرانسل ایرانسل که میگفتن اینهنقل قول:
قاعدتا باید تقیرو حس کنید اگه نکردید منظقه تو پوشش بدی هست
همه بستها یکی ن
خاهش
سلام اگه مودمت از 4G پشتیبانی میکنه سیم کارت فورجی بنداز روش سرعت بیشتری میگیرینقل قول:
۳جی برای من همین ۱ مگابایت سرعت دانلود داره ولی ۴جی پلاس سرعت دانلودش بسته به شلوغی شبکه و سروری که میخوام ازش دانلود کنم از ۲ یا ۳ مگابایت تا ۱۰ مگابایت متغیره.نقل قول:
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
سلام دوستان ممنون میشم این سوالات منو پاسخ بدین:
1- ایرانسل اصلا امکان خرید حجم نداره؟ الان مثلا من یه بسته 16 مگ (8 مگ روزانه 8 مگ شبانه) داشته باشم و روزانه ش تموم شده باشه ولی شبانه باقی مونده باشه چی میشه. باید یه بسته جدید فعال کنم و این شبانه سوخت میشه؟ اینجوری اگه آدم هی مجبور بشه بسته جدید فعال کنه که از adsl گرون تر درمیاد.
2- این بسته های چند کاربره رو میشه مثل بسته های عادی و فقط با یک کاربر استفاده کرد؟
تو اینترنت همراه امکان خرید حجم ندارید . یعنی مثه ADSL نیست که هر وقت نیاز داشته باشی مثلا 1 گیگ حجم مازاد بخری . هر وقت بسته تموم شد مجددا باید پول یه بسته ی کاملو بدین و بخرین . در ضمن وقتی بسته ی روزانه رو تموم کردین بسته ی شبانه هم میسوزه و دیگه امکان استفاده از شبانه هم ندارید . به طور کلی برای استفاده معمولی و برای منزل adsl خیلی به صرفه تره . جواب سوال دومم نمیدونم .نقل قول: