سراستين كه دوخت نميشه روى بازوست اما رنگ قرمز كه نداريم يا زرد يا مايل به نارنجىنقل قول:
Printable View
سراستين كه دوخت نميشه روى بازوست اما رنگ قرمز كه نداريم يا زرد يا مايل به نارنجىنقل قول:
درسته از من سوال نکردید ولی وظیفه دونستم جواب بدم چون من دوره کدم رو اونجا گذروندم و هفته پیش تموم کردم:n10:نقل قول:
1-ادرس پادگان تو امریه هست میری ترمینال غرب از وانجا سوار اتوبوس میشی میری شهرستان شهریار از شهریار جایی که اتوبوس پیادت کرد مستقیم میری تا میرسی به تاکسی ها خودشون فریاد میزنن پادگان اینا سوار که شدی بگو میرسم 33 پادگان 33 دیگه نگو ابوالفضل شبان
2-نه مرخصی میان دوره نداره ولی هر هفته از چهار شنبه میتونی بری مرخصی تا شنبه 6صبح+ هر روز میتونی مرخصی داخل شهر بگیری
3-زیاد به مو ها گیر نمیدن ولی باز بستگی به فرماندتون داره به نظر من با نمره 8بزن دیگه تا اخره دوره نزن چون اگه زیاد باشه اونجا نه ارایشگاه هست ولی اصلا باز نیست حموم هم که نداشت یه دونه تازه تاسیس داره که اونم ماهی 1بار باز میشه که فقط 100نفر میتونن برسن حموم کنن
4-لباس چهار جیب یا دو جیب فرقی نمیکنه گیر نمیدن بهش اگه نواری چیزی رو شلوارت هست بکنش نباید چیزی باشه
تونستی یه اتیکت هم رو فرنچت بزن اسمه پادگان توش باشه نشد هم اونجا بهتون میگن که بزنید
بله باید دهم برید و دهم هم ترخیص میشید . نه دیگه نمیفرستنتون مرخصی مثل آموزشی
نکته خاص هم اینکه اون پادگان فقط 3تا از کیوسک هاش کار میکنه و پشت هر کیوسک 10نفر وایساده که بری زنگ بزنی تونستی یه گوشی با خودت ببر
دوست عزیز شما هم دوره عملیات پیاده بودی ؟ میشه در مورد این دوره توضیح بدی روند آموزشش چه جوره ؟؟نقل قول:
چهارشنبه از ساعت چند میذارن بری ؟
وضعیت نگهبانی ها چه جوره ؟
بعد از اونجا حتما افسر میشی؟
در مورد هزینه های رفت و آمد هم میشه توضیح بدی؟
راستی پارکینگ داره ماشین شخصی ببریم؟
ببخشید سوالا زیاد شد.
راستش منم نمیدونم ولی از آموزشی که تموم شدیم امریه دادن دوره کد خوردیم واسه همه دوره عملیات پیاده زده بود ولی ربطی به آموزش ندارهنقل قول:
چهارشنبه از ساعت 12میتونید برید
نگهبانیش خیلی کمه آسایشگاه هست با اسلحه خانه که هر دوتاش داخله اگه ابخوری سرویسی چیزی هم بخورید که بیشتر میشه ولی ما روزی 9نگهبان داشتیم با پاس بخش 3هفته 2بار نگهبانی میدادیم
نه امکانش خیلی کمه
هزینه هم از ترمینال غرب بری شهریار 900تومان هست از شهریار مستقیم تا دم پادگان 1500تومان هست برگشتنی هم روز های چهارشنبه همرو با اتوبوس میفرستن ونمیزارن از در برید روزهای عادی هم که روز برگ هستید با به همین رواله سواری تا شهریار 1500تومان -سواری تا آزادی 6تومان
پارکینگ نداره ولی یه فنس هست اونجا ماشین شخصی دیدم فک کنم اونجا میزارن زیاد مطمعا نیستم
دوستان ما که داریم میریم یگان از این نوار هایی که به شلوار میزنن نشانه سرباز وظیفه هست باید بزنیم؟ شنیدم هر پادگان رنگ مخصوص خودشو داره چه جوریه؟
بچه ها کسی نیست جواب من و بده اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم
مرسی دوست عزیز از پاسختنقل قول:
منظورم این بود که توی این دوماه چکار کردن با شما ؟
از شرق تهران میدونی شما مسیر و هزینه ها چه جوره ؟
این که گفتی همرو چهارشنبه با اتوبوس میفرستن یعنی چی؟ یعنی با هزینه خودشون میارن تهران ؟
دوستان چند تا سوال داشتم 1.مرز مثل پیرانشهر واسه ارتش چقدر کسری داره؟2.بعد چند وقت تو یگان بهت مرخصی میدن ؟3. وضعیت لیسانس گروهبانیکمی ها چطوره با رسته رایانه؟4.نوار کناری شلوار رو همون زیتونی بزنیم یا فرق داره هر پادگان؟:n16:
من اول ارديبهشت آموزشي پادگان شيروان (خراسان شمالي) افتاده بودم كه چون تكميلي ٤٥ روزه داشتم ٢٤ ساعته كارمون تموم شد، ولي واسه معرفي به يگان منو انداختن بيرجند(خراسان جنوبي)، در حالي كه من مداركمو واسه پذيرش در خراسان رضوي داده بودم و ساكن اين استان هم هستم، گفتن شنبه ٥ ارديبهشت خودمو بيرجند معرفي كنم، مدركم هم ليسانس كامپيوتر، الان من بايد چيكار كنم تا بهم انتقالي بدن و هرچه زودتر بيام شهر خودم؟؟ تك پسر هم هستم،
لطفا هر كس راجب اين موارد اطلاعي داره كمك كنه مرسي
رژه 29 فروردین به ما خورد و کل دو ماه رو رژه رفتیم ولی شما فقط درس دارید تو میدان رو صندلی آبی ها هست میشینید درس میخونید یا میرید مسجد واسه عقیدتی:n02:نقل قول:
نه از شرق تهران نمیدونم
یعنی ترابری میکنن اونایی که مرخصی میرن جمع میکنن و اتوبوس میاد داخل پادگان و با اتوبوس از پادگان خارج میشید نه دیگه هزینه رو خودتون میدید