کسی آرت 4 شاتل داره ؟
سرعت دانلودش تو روز چنده ؟
سرعت دانلود شبانش چنده ؟
چند گیگ نهایتا با آرت 4 میشه تو ماه استفاه کرد ؟
Printable View
کسی آرت 4 شاتل داره ؟
سرعت دانلود شبانش چنده ؟
سلام.
من صبحی از رپیدباز دانلود کردم با این سرعت . حدود یه ساعت پیش که از سر کار اومدم دیدم سرعت اومده رو صفر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . گفتم برم ببینم چقد دانلود کردم . رفتم سایت شاتل و دیدم که بععععله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... تو ساعت رایگان که حدود ۷۵۰ مگ گرفتم و بعدشم که ۱.۵ گیگ گرفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مقایسه کنید با دانلود شبانه ی دیشبم (که کلا دانلود شبانم در همین حدود هست!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). و یا مقایسه کنید با دانلود روز جمعم . جمعه ای که دانلود رایگان بوده و اون ۱.۴ گیگی که گرفته دانلود در طول ۲۴ ساعت جمعه هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
فکر میکنم دیشب یادشون رفته بوده شیر فلکه ی طرف ما رو ببندن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . امیدوارم همیشه و برای همه یادشون بره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
.
مگه شاتل جمعه دانلود رایگان داره؟
تا جایی من اطلاع دارم فقط ساعت یک شب تا هفت صبح هستش
حتما سرویسشون Art هست.
دوست عزیز جدایی از شوخی و شیر فلکه و اینجور چیزا سعی کن ضعف نرم افزاریشون رو بفهمی.نقل قول:
برای من هر 3-4 روز یک لینک اینجوری میشه و برای همین موقعیتش خیلی کم و سخته که بفهمم چرا اینجوری میشه.
سعی کن بفهمی فرق شرایطی رو که این حالت پیش میاد با شرایطی که پیش نمیاد و لینک های مختلف رو با نرم افزارها و شرایط مختلف تست یکن.
اگه بفهمی که اولین نفر خودت حالش رو میبری.
سرویس آرت که یک سرویس نامحدود حساب میشه !! پنج شنبه ها و جمعه ها و ساعت 1-7 شب کانتر ترافیکش کار نمیکنه.نقل قول:
مگه شاتل جمعه دانلود رایگان داره؟
تا جایی من اطلاع دارم فقط ساعت یک شب تا هفت صبح هستش
سرویس آرت تو شب دقیقا همون سرعت قرارداد رو میده.نقل قول:
کسی آرت 4 شاتل داره ؟
سرعت دانلود شبانش چنده ؟
تو روز فکر کنم +50% سرعت قرارداد باشه.
من سرعت دانلود منظورمه سرعت پیج و وبگردی خیلی بیشتره.
کلا اگه واسه پولتون ارزش قائلین این سرویس رو نگیرین که هرکی گرفته پشیمونه ! به نسبت قیمتش اصلا نمیارزه.
دوستان میگم راهی هست به جز چیز پی ان که شیلترباز بشه من کارم بد جوری لنگه؟؟؟کد:www.fileserve.com
آره هست.نقل قول:
استفاده از لیچرها و مستقیم سازها
2 راه هست که فکر نمی کنم اولیش کمکت کنهنقل قول:
اول اینکه با ف شکن بری تو سایت و مراحل رو طی کنی بعد که خواست دانلود کنه ف رو ببندی
این روش فقط وقتی جواب می ده که خود سایت فیلتر باشه و سرورش نه
مثلا قدیما این طوری می شد از یو تیوب دانلود کرد که الان اکثر سرور ها رو هم بستن
راه دیگه هم اینه که بری لینکش رو مستقیم کنی که اگه حجم فایل زیر 20 مگ باشه اکانت نمی خواد و اگه بزرگ تر باشه باید تو سایت هایی که این کار رو می کنن اکانت بخری
یه راه دیگه هم هست که بگردی و فایل رو از تو یه سایت دیگه پیدا کنی که ف نباشه
دیگه خیلی به شاتل بی ربط شد
نقل قول:مرسی دوستان ولی فک کنم هیچ کدوم ازین راه ها به کارم نیاد با ف یا چیز که نمیشه راجبه مستقیم کردن لیک که اونم نمیشه برای اینکه هچمش 985مگ هست و من اکانت ندارم و دیگر اینکه این ادامه یک فیلم هست که 16 پارت هست که همش هجماش همین قد هست که من 13 تا شو از همین سایت گرفتم که دیگه زحمت کشیدن فیلترش کردن والان موندم چیکار کنم و 3پارت مونده که دیگه موندم چیکار کنم گشتم جایه دیگه ای هم نبود که برم ادامشو دانلود کنم:41:نقل قول:
چون بی ربط هست به موضوع سایت با پیغام خصوصی باهتون بحث و کمک می کنم:10:نقل قول: