سلام... شما یه فلش به دستگاتون وصل کنید و به فرمت خود ایکس باکس فرمت کنید تا در نبود هارد بتونین بازی ها رو روی فلش هم نصب کنین هم سیو کنیننقل قول:
elit
اگه اشتباه نکنم 2010
سلام... شما یه فلش به دستگاتون وصل کنید و به فرمت خود ایکس باکس فرمت کنید تا در نبود هارد بتونین بازی ها رو روی فلش هم نصب کنین هم سیو کنیننقل قول:
elit
اگه اشتباه نکنم 2010
ممنون دوست خوبم...
خب حالا چجوری باید فرمت کنمش؟؟؟؟تو ویندوز این کارو کنم؟؟
خواهش میکنم نه با خود ایکس باکسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب ابتدا usb flash رو به xbox360 وصل کنید سپس وارد تب my xbox شده سپس وارد system settings و بعد وارد قسمت memory شده و وارد USB storage device شده حالا روی configure Now کلید A رو بزنید و منتظر بمانید... بعد از تکمیل عملیات USB storage device شما تبدیل به memory unit شده و الان امکان ذخیره بازی رو در flash دارید.
البته قبلش باید با کامپیوتر فرمتش کنید که فرمتش FAT یا FAT32 باشه:11:نقل قول:
در این زمینه مارو راهنمایی کنید که ببینم این واقعیته یا نه
بیخودی پول ندیم برنر مکس بخریم:11:
این نقل قول درسته یا نه؟نقل قول:
انقل قول:
لبته قبلش باید با کامپیوتر فرمتش کنید که فرمتش FAT یا FAT32 باشه
خب ۹۹در۱۰۰ فلاش ها همین فرمت هستن دیگه
خودم کلی میگمنقل قول:
این نقل قول درسته یا نه؟
بازی های ۹۷ در ۱۰۰ که پچ ال تی ۳ باشن روی هارد دستگاه نصب نمیشن و این باعث میشه بعد از یه مدت دی وی دی رام اسیب ببینه الانم که دی وی دی رام نزدیک ۱۰۰ تومن هست .
و اینکه از بازی میپره بیرون یا به اصطلاح کرش میکنه حقیقت داره.... و چیز واقعا اعصاب خورد کنی میشه خودم تجربه کردم
حدودا میشه گفت اون نقد کاملا صحیح هست
شماها کسی رو توی اصفهان نمیشناسین کهxbox دست دوم بفروشه
دوستان alan wake: american nightmare برا xbox اومده؟ کلا اخزین بازی ها چیین تو xbox?
اگه بد و بیراه نمیگی:27:نقل قول:
بازی فقط روی لایو عرضه شده
اگه Jtag داری اینو دان کن حالشو ببر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
الان من xbox 360 lite on arcade دارم jtag کنم می تونم call of duty mw3 رو انلاین بازی کنم به صورت رایگان.
و این کارو بکنم دیگه نیازی به اپدیت فریمور ندارم؟
و با بازی کپی هم میتونم انلاین بازی کنم؟
و ایکسباکسمم اپدیت کنم دیگه lt نمی پره؟