هنوز دعوت مای ایرانسل جواب میده؟ یا بسته شده
Printable View
هنوز دعوت مای ایرانسل جواب میده؟ یا بسته شده
دوستان راهی هست با سیمکارت ایرانسل نت تایپ دو گرفت؟ من از تی دی استفاده میکنم، فعلا نشده
هم شارژ تلفنمو خوردن هم شارز اینترنت با اینکه فقط طرح کنترل مصرف ازاد داشتم
شرم بر شما
پستهامون چرا پاک شد اینها در روز روشن دزدی میکنن و این فروم چرا میخواد نادیده گرفته بشه دزدیها
ایرانسل برای من پیام فرستاد که به خاطر تکمیل ثبت نامتون بهتون 10000 مگابایت اینترنت و 10000 دقیقه مکالمه و 10000 پیامک هدیه تعلق گرفت. منم چند قسمت سریال زدم دانلود و بعد نگاه کردم دیدم 20 هزار امده روی قبض خطم. حالا باید کجا شکایت کنم. متاسفانه پیامی هم که از ایرانسل برام اومده بود حذف کردم :n28:
دوستان ترابرد کنید روی یک اپراتور دیگه
ایرانسل دیگه بقولی دم دراورده:n24:
سلام
دوستان دیروز یه پیامی بصورت فلش رو صفحه گوشیم اومد از طرف ایرانسل در مورد سرویس کارت ویزیت
چن بار کنسل رو زدم بازم پیامه سریع دوباره ظاهر میشد که در آخر اوکی رو زدم و 600 تومن بابت فعال سازی کارت ویزیت بلافاصله از حسابم کسر شد(بدون فرستادن هیچ پیامکی از طرف من برای فعال سازی)
کسی چنین مشکلی رو داشته؟ تا حالا 1200 تومن سر این موضوع الکی از اعتبار من کم شده
جالبه که پست من که گفته بودم یا شکایت کنید یا تحریم پاک شد به علت لحن نامناسب! :n09:نقل قول:
خودش نشون دهنده یه سری چیزا هست و اینکه از چی میترسن .
سلام دوستان جايي رو در تهران ميشناسيد كه انتن هاي تقويتي 4g براي مودم بفروشه ؟
نقل قول:
بهترین جا دیجیک اصفهانه ! از دی جی کالا تهران سریع تر برات میفرستن ! هر سه نا سوکت رو هم دارن .. تو یه پاکت با پلاستیک حبابی پشت پاکت رو هم با خط خوش آدرس ات رو مینویسن . تهران الافی ه گشتن دنبال همچین چیزایی .. بندر لنگه بری بخری ارزون تر در میاد
یا یه سفر برو تایلند
سلامنقل قول:
بله برای همه میاد ولی نباید تایید می کردینش حتی اگر شده 100 بار روی کنسل بزنین یا با گرفتن دکمه ی هوم یا هر ترفند من دراوردی دیگری باید ازش خارج بشین
متاسفانه چند ده هزار تومن تابحال بابت فعال شدن ناخواسته ی همینجور مزخرفات و مخصوصاً فعال شدن مسابقات پیامکیِ ناخواسته از حساب دو تا سیمکارت ایرانسلم که یکیش رو از 11 سال قبل دارم کسر (دزدیده) شد و باوجود همه جور شکایت برنگشت.بخاطر همین اخیراً دیگه سعی می کنم تا جای ممکن پول توی شارژ سیمکارتها نباشه (اعتبار حساب 0 یا رقم ناچیزی باشه) چون انگار جدیداً ایرانسل یاد گرفته و با این ترفندهای ناجوانمردانه، شارژ مردم رو مخفیانه میدزده
الانم مطمئن بشین که هیچکدوم از این به اصطلاح خدمات و ... ی ناخواسته فعال نباشه