سلام
من میتونم Gears Of War 3 رو اورجینال بخرم و تو دستگاهم بذارمو انلاین بازی کنم؟ایا کپی خور دستگاه میپره؟(LT+3 ریختم همراه با داشبورد جدید)
سلام
من میتونم Gears Of War 3 رو اورجینال بخرم و تو دستگاهم بذارمو انلاین بازی کنم؟ایا کپی خور دستگاه میپره؟(LT+3 ریختم همراه با داشبورد جدید)
سلام... بله میتونین مشکلی ندارهنقل قول:
سلام
+
یعنی حتی بازی های دیگرو اورجینال بازی نکنم و فقط این بازی اورجینال بازی کنم باز کپی خور نمیپره؟
با تشکر
سلام... ۴ کرم گفتم یه سری به دوستان پی سی ورد بزنم... تو فروم های زیادی بودم ولی اینجا یه چیز دیگه بوده و هستنقل قول:
سلام داش میثم
خیلی وقته نبودید
+
یعنی حتی بازی های دیگرو اورجینال بازی نکنم و فقط این بازی اورجینال بازی کنم باز کپی خور نمیپره؟
با تشکر
چرا شما اگه فریم ویر دستگاتون ۱.۱ بود کپیتون میپرید ولی الان که ۳ هست هیچ مشکلی پیش نمیاد و میتونین هر بازی ارجینالی که هست با خیال راحت بازی کنین
نقل قول:
سلام
این چند روز پیش یه اپدیت خواست منم اپدیت کردم فکر کنم دوروز پیش بود و دیشب داشتم کال اف 3 رو انلاین بازی میکردم امشب هم فیفا بازی کردم یهو حدودای 1 شب رفتم دیسک کال اف رو گذاشتم نوشته بود دیسک قابل خوندن نیست هر کاری کردم نشد دیسک هم تازه خریداری شده حدود 5 6 دفعه فقط انلاین رفتم وبس ولی فیفا رو قبل از اون بازی کردم نمیدونم مشکلش چیه
سلام یه مقدار نا مفهوم بود واسم ولی تا اونجا که متوجه شدم پاسختون میدم...
حتما اپدیت ۱۴.۷۱۷ رو زدید این اپدیت بیشتر بازی های ۹۷ در۱۰۰ رو نمیخونه شما الان باید یه کال اف دیتوی فول برن تهیه کنین تا مشکلتون حل بشه هم بازی رو توی هارد نصب کنین هم لایو بازی کنین
دوستان
همانطور که قبلا گفتم هارد کنسولم مشکل داره و باید از دستگاه جدا کنم تا بتونم دستگاه رو روشن کنم...
الان بدون هارد میشه سیو کرد؟؟؟
مدل کنسولتون چیه ؟ و ماله چه سالی هست ؟نقل قول:
آیا بازی grand slam tennis 2 به lt3 احتیاج داره یا روی lt2 هم اجرا میشه؟
سلام این بازی جدیده تا اونجای که من اطلاع دارم نیاز به ال تی 3 دارهنقل قول:
آیا بازی grand slam tennis 2 به lt3 احتیاج داره یا روی lt2 هم اجرا میشه؟
تشکر،دیدم یه سایت واسه دانلود گذاشته تو مشخصات نوشته xgd3 و نیاز به lt3نقل قول:
elitنقل قول:
اگه اشتباه نکنم 2010