سومی رو مطمئنید؟من lt2آپدیت کردم.
سومی رو مطمئنید؟من lt2آپدیت کردم.
واسه سومی اگه LT3 ریختی بازی پچ شده واسه LT3 رو بگیری اگه LT2 داری باید دیسک پچ شده واسه LT2 رو بگیرینقل قول:
خیلی ساده است :20:
راستی بازی های برنر مکس فقط رو LT3 نصب میشن و اجرا میشن:11:
سلام خدمت تمامي دوستان
امروز بازي castlevania lord of shadow. رو گرفتم دوتاديسك بود ديسك يك ارور unreconized disk ميده اما ديسك دوم خيلي راحت ميره داخل بازي حالا دوتا سوال
اول اينكه اين ارور واسه چيه ؟ و دومم اينكه مگه ديسك دو ادامه ديسك يك نيست پس چرا وقتي اجرا ميكنم از اول بازي شروع ميشه؟ اينم بگم كه 3 lt نصبه ممنون.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
کی اینو گفته؟نقل قول:
ساجد جان این پست من یه خورده ایهام دارهنقل قول:
والله تا جایی که به ما گفتن:
بازی هایی که به روش سابق 97 % اگه رایت شده باشن و واسه LT3 پچ شده باشن روی LT3 نصب نمیشن یا اگه بشن مشکل کرش و ... داره
واسه اینکه مشکل نداشته باشه باید دیسک هایی که واسه کنسول LT3 تهیه میکنیم حتما به روش برنر مکس رایت شده و واسه LT3 پچ شده باشن:11:
اگر غیر اینه شما استادی ما رو هم راهنمایی کنید:11:
salamنقل قول:
احتمالا چاپ روی دیسک اشتباهی خورده.عکس دیسک دو رو رو دیسک 1 چاپ کرده.
در مورد اون یکی دیسک هم احتمال زیاد خراب رایت شده و یا کثیفه.ببر عوضش کن:20:
بالاخره پس از تلاش فراوان موفق به اجرای Forza 4 روی LT2 و نصب 100% روی هارد بدون برنرمکس شدیم....
یه نیم ساعت هم بازی کردم کرشی ندیدم حالا شاید بعدا بکنه.:31:
ای بابا بالاخره تونستینقل قول:
ما که با همون دیسک داغون هم میتونستیم بازی رو نصب کنیم فقط تو بازی اررور میداد:27:
البته امید وارم اررور نبینی:8:
دوستان!
وقتی تو برنامه جانگل فلشر روی اسلیم کی می زنم یه چند لحظه ای میگذره و یه چیزایی او پایین مینویسه و بعد ارور slim key failed رو میده! و بعد مینوسه drive in vendor mode. مشکل از کجا است؟
یه سوال دیگه ! از کجا می تونم بفهمم درایوم آنلاک شده است ؟ درایو 0401 هست
اگر کمکم کنید ممنون می شم
سلام
این چند روز پیش یه اپدیت خواست منم اپدیت کردم فکر کنم دوروز پیش بود و دیشب داشتم کال اف 3 رو انلاین بازی میکردم امشب هم فیفا بازی کردم یهو حدودای 1 شب رفتم دیسک کال اف رو گذاشتم نوشته بود دیسک قابل خوندن نیست هر کاری کردم نشد دیسک هم تازه خریداری شده حدود 5 6 دفعه فقط انلاین رفتم وبس ولی فیفا رو قبل از اون بازی کردم نمیدونم مشکلش چیه