دوسته عزیز همون طور که گفتم این مودم هم قیمتش عالیه و از همه لحاظ همچنین امنیت بیشتری داره !نقل قول:
Printable View
دوسته عزیز همون طور که گفتم این مودم هم قیمتش عالیه و از همه لحاظ همچنین امنیت بیشتری داره !نقل قول:
حتما یه خط جدید خریدی که تونستی adsl بگیری !نقل قول:
اگه می خوای سرویس بگیری پیشنهاد من بهت سرعته 2 مگ هست که سرعت دانلودش تا 1 مگ بر ثانیه می رسه 1 ماهش هم 25 هزار تومنه با 4 گیگ ترافیک که نصف شب هم از ساعت 2 تا 7 رایگان !
دادن سرویس روی فیبر نوری تجهیزات خاص میخواد که اکثر شرکتا ندارننقل قول:
الان فقط مخابرات و اگه اشتباه نکنم اسیا تک روی فیبر سرویس میدن.... بهتره زنگ بزنی از شرکتا بپرسی... ولی پارس بعید میدونم رو فیبر سرویس بده....
دانگل برای چی؟؟؟ خوب مودم وای فای لن (LAN) رو هم ساپورت میکنه ... پی سی رو با لن وصل کن گوشی و لپ تاپ و ... رو با وای فای!نقل قول:
اخه از چیزی که اطلاع ندارین واسه چی اطلاعات غلط میدید:n15:نقل قول:
تنها مخابراته که میتونه روی فیبر خدمات بده یعنی یه جورایی انحصار تجهیزات مربوطه دست مخابراته
دوستانی که خطشون فیبره فقط میتونن از مخابرات سرویس بگیرن
جواب دادن به سوال شما نیم ساعت به بالا وقت میگیره :n13:نقل قول:
محتوای مخفی: مخفی
بابا این چه وضعشه . الان 5 روزه سرعتم اومده رو 50 دانلود یه پیج به زود باز میشه زنگ زدم بعد از کلی ور رفتن میگه مرکز مخابراتتیتون پهنای باندش پر شده . میگم خب پرشده که شده من برا چی باید تاوانشو بدم وقتی پهنای باند ندارین برا چی یوزر اضافه میکنین ادمای ...
زنگ اخر بمون دم در کارت دارمنقل قول:
خب مخابرات هم شد سرویس من دارم مخصوصا اینو میگم که مخابرات نخرننقل قول:
الان از رفیقای من هر کی گرفته پشیمونه !!!!
به طور مثال سرعته دانلود 128 از 16 بالاتر نمی ره !
اگه ادامه داشت پولتو هدر نده و برو اسیا تک بگیر در ضمن داتک هم میگن خوبه !نقل قول:
خیلی ممنوننقل قول:
آقایون سرعت دانلود سرویس های 128 , 256 , 512 , 1Mb چنده ؟
اگه میخوای از پارس آنلاین بگیریم باید هر ماه تمدید کنیم ؟
از شاتل بگیرم بهتره یا پارس آنلاین؟
:n12: