فراز و نشیب زیاد داشتیم.نقل قول:
ولی در حال حاضر من راضیم.سرعت خوبه.
ایشالله یه هفته ای وصل میشه.
Printable View
فراز و نشیب زیاد داشتیم.نقل قول:
ولی در حال حاضر من راضیم.سرعت خوبه.
ایشالله یه هفته ای وصل میشه.
نقل قول:دقیقا مشکلش همین فراز و نشیبشه. یعنی دیگه قابل اعتماد نیست. درست وقتی بهش احتیاج داری در حالت "نشیبه" و بدردت نمیخوره. وقتی مثلا لنگ دانلود یک برنامهای و یا فیلم و آهنگ مورد نظری داری و نمیتونی بگیریش. چرا؟ چون محدود شدیو یا سرویس خرابه.نقل قول:
درکل شاتل الان 4 یا 5 ماهه که 90 درصد تو نشیبه و 10 درصد تو فراز. تازه تو فرازهاش اون همه سقوطی که کرده رو هیچ وقت نمیتونه جبران کنه...
اگه اهل دانلودی و یا در منطقه شلوغی زندگی میکنی شدیدا دور شاتلو خط بکش...
کلا همچین شرکتی وجود ندارهنقل قول:
یکی از بچه ها می گفت و پ ن داره که شب ها هم کار می کنه
بین 10 تا 15 روزنقل قول:
اگه پورت خالی داشته باشن و پورت خودت از قبل پر نباشه و هر روز خراب شی سرشون یه هفته ای هم می شه ردیفش کرد
اما خدا نکنه بخوای تغییر آی اس پی بدی
بعد 2 هفته زنگ زدم می گم چی شد
می گه نامه فرستادیم به شرکت قبلی تا پورتت رو خالی کنه
تا نامه برسه و بخونن و عمل کن طول می کشه
گفتم یه پدیده ای به اسم فکس و اینترنت جدیدا تو ده ما اومده، تو ده شما نیومده هنوز؟
خندید گفتم بابا شما که خودتون ارائه دهنده ی اینترنت اونم مثلا از نوع پر سرعتشین با خر که نامه نفرستادین
خلاصه اینکه 1 ماه تمام طول کشید
یعنی اگه می خوای تغییر بدی اول برو از شرکت فعلی قطع کن و فشار بیار که زودتر پورتت رو خالی کنن
وگرنه بهانشون جوره که کشش بدن
من بیشتر از دو سال هست که شاتل دارم.نقل قول:
سال گذشته سال سیاه بود.افتضاح.
ولی خدا رو شکر امسال مشکلی نداشتم.
من خودم این دوره رو گذروندم و کاملا مشکل شما رو درک میکنم.باید انقدر پیگیری کنید تا رسیدگی کنن.
نقل قول:
دوستانی که ART1 دارند و از تورنت دانلود میکنن
لطفا بگید که آیا برای شما هم سرعت تورنتتون حداکثر تا 9 و 10 میره و از اون بیشتر نمیشه؟؟؟
(با هر نوع فایلی، چه سیدر زیاد باشه چه کم)
متوسط 8.5 میگیرم هفته ای بین 3 - 4گیگ میشه تورنتم :دی
فقط اگر اهل دانلود زیاد نیستی بیا شاتل و سرویس Eco 128 بگیر. تنها حالتی که من توصیه می کنم.نقل قول:
بقیه سرویس ها همین طور کم ارزش تر میشن و سرویس های نامحدود ART هم که افتضاح هست.
البته از لحاظ شرعی خوبه ! دوستانی که شاتل شبانه می خوان رایگان دانلود کنن گاها احساس می کنن دارن کفاره گناهی رو پس می دن و عذاب می بینن :31:
سلام
دوستانی که سرویس Eco128 دارن ممنون میشم دون استریمشون رو اعلام کنند .
دوستانی که سرویس Art 128 هم دارم لطفا دون استریمشون رو اعلام کنند .
من این هفته از اکو اومدم رو art1نقل قول:
تو هر دو حالت رو 576 هست
سلامنقل قول:
یعنی سرعت دانلود شما روی اکو 128 روی 240 هست ؟
ART 1 برای پیج و وبگردی روی 576 کیلوبیت هست و برای دانلود روی 196 کیلو بیت.نقل قول:
Eco128 توی روز بعضی جاها 576 می بندن و بعضی جاها روی 2 مگ می بندن و میشه تا 230 کیلوبایت هم گاهی دانلود کرد (چند ساعت دانلود کنی ترافیکت تموم میشه) ولی مهم این هست که تو شب که دانلود رایگان هست اکثرا خود دایال آپ هست.