آدم سريع بياد پست بزنه همينه ديگه! 4 گيگ بودنقل قول:
احتمال داره مشکل از چشم ريدر باشه ؟ موقع کرک بلايي سرش اومده باشه ؟
آدم سريع بياد پست بزنه همينه ديگه! 4 گيگ بودنقل قول:
احتمال داره مشکل از چشم ريدر باشه ؟ موقع کرک بلايي سرش اومده باشه ؟
ممکنه این بازی برای ورژنهای قبل از lt2 ,3 پچ شده باشهنقل قول:
سلام
امروز دوستم میخواست تمام ایکس باکس ها رو تحت شبکه کنه ولی مخواست بازی کال اف رو تحت اسپلیت اسکرین یعنی تو هر دستگاه چهار نفر و جمعا هر 4 دستگاه 16 نفری بتونند بازی کنند ولی تو سیستم لینک این گزینه اسپلیت وجود نداشت؟؟
تمام بازیهای معمولی به غیر اونایی که Ap2.5 دارن رویه LT2 اجرا میشن،این بازیهای XDG3 هستن که باید برای LT2 یا 3 پچ بشن دوست عزیز............................نقل قول:
دوستان دمتون گرم یه کمکی به من بکنید
من قبلا گفتم برای گیم نت 6 تا کنسول گرفتم و به خاطر اینکه شهرمون تعمیرگاه ایکس باکس نداره و برای این که کارم انجام بشه
به زار تا زور و زحمت اپدیت رو یاد گرفتم دیشب دو تا از درایو ها مو به ال تی 3 اپدیت کردم اما الان وقتی به دستگاه وصلشون میکنی کاملا کنسول رو میشناسه اما هر بازی که توش میزاری چه ال تی 2 و چه 3 فقط گزینه ی play game و اجکت میاد و وقتی پلی گیم رو میزنه صفحه میره روی ارم ایکس باکس وا میسته و دیگه هیچی
میشه بگید چه بلایی سر دستگاه اومده؟
ایا به ورژن داشبرد ربط داره؟
دوستان چطور میشه برای همه بازی ها password گذاشت؟؟یعنی هر بازی که بخوای بری کد رو باید بزنی؟؟من گذاشتم ولی برای بازی nfs run کد می خواد بازی های دیگه کد نمی خواد!چیکار کنم که برای همه بازیها کد بخواد دستگاه؟؟
ممنون.
سلام برای رایت کردن بازی ها باید dvd مخصوصی گرفت؟ :18:
بازی های red dead و gta v و skyrim باید برای lt3 پچ بشن؟:34:
اولی نهنقل قول:
دومی اگه گیرش آوردی یه ندا بده راک استار بیاد بیگیرتت :31:
سومی آره
skyrim میخواد اون دو تا نمیخواد