الان من adsl دارم ولی مودمم معمولیه و وای فای ندارم.... میخوام خونه که هستم با گوشیم بتونم کانکت بشم....نقل قول:
دانگل چیه؟؟؟؟ از کجا بفهمم کامپیوترم داره یا نه؟؟
پس هم باید مودم بگیرم هم دانگل؟؟؟
Printable View
الان من adsl دارم ولی مودمم معمولیه و وای فای ندارم.... میخوام خونه که هستم با گوشیم بتونم کانکت بشم....نقل قول:
دانگل چیه؟؟؟؟ از کجا بفهمم کامپیوترم داره یا نه؟؟
پس هم باید مودم بگیرم هم دانگل؟؟؟
عزیز پیشنهاد من این هست ASUS N10نقل قول:
که حتما از بیرون تهیه کن چون خود شرکتها این مودم ها رو با قیمت زیادی عرضه می کنن !
مودمش عالیه و همچنین قابلیت wifi رو هم داره و قیمت ارزونی هم داره
پیشنهاد من به شما اینه که اول قیمت بگیری از سایت های مثل دیجی کالا و ... بعد بخری که بهت نندازن !
کلا adsl رو فیبر نوری کار نمی کنه !!!!!!!نقل قول:
باید وایمکس بگیرید !
دوستان کی دانلود رایگان شروع میشه
دانگل وای فای یه قطعه کوچیکه مثل فلش مموری. به usb کامپیوتر کانکت میشه و قابلیت ارتباط وای فای رو به کامپیوتر میده. البته 99% لپ تاپها وای فای دارن. اما کامپیوترهای رومیزی اگر از کارت شبکه بی سیم استفاده نکنن نیاز به دانگل دارن.نقل قول:
اگه کامپیوترتون وای فای داشته باشه دیگه نیازی به به دانگل وای فای ندارین.
در ضمن گوشی شما هم باید وای فای داشته باشه.
برای اینکه متوجه بشین کامپیوترتون و گوشیتون وای فای داره یا نه باید مشخصاتشو توی سایت مربوط به خودش یا توی دفترچه راهنماشون چک کنید.
سلام
از دوستان کسی هست اخیراً از یه سرویس محدود بالاتر اومده باشه به 128؟
میخوام ببینم تغییری تو سرعتش صورت گرفته یا نه
ضمناً آیا در ماههای آینده قراره قیمت 128 محدود از اینی که الآن هست ارزونتر بشه؟
سپاس
گوشیم که میدونم وای فای داره ولی کامپیوترم نداره......نقل قول:
پس باید یه دانگل بگیرم و مودم adsl که دارم رو تغییر بدم.... مودمم الان سادست باید یه وای فای دارشو بگیرم.... دانگل چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟ قیمتشم زیاد نباشه...
دوست عزیز مودم ارزونتر سراغ ندارین که کیفیتش خوب باشه؟؟؟ برد زیادیم لازم نیست...نقل قول:
اگه کامپیوترتون وای فای نداره پس باید یه دانگل وای فای بگیرین. البته اگه کامپیوترتون دسکتاپ هستش میتونید بجای دانگل از کارت شبکه با قابلیت وای فای استفاده کنین .یعنی کیس رو باز کنین و یه کارت شبکه بی سیم بزارین توش . البته دانگل اگه بگیرین خیلی راحت ترهنقل قول:
من خودم یه دانگل prolink دارم ولی ازش راضی نیستم. خیلی ضعیفه. dlink خیلی معروفه. شاید dlink خوب باشه. احتمالا توی تاپیک مربوط به سخت افزار میتونن بهتون کمک کنن.
دوست عزیز من در حال حاضر دارم از Adsl مخابرات استان تهران استفاده میکنم حالا نمیدونم مشکل چیه!نقل قول:
:n29:
دوستان سرعت سرویس های 128 , 256 , 512 پارس آنلاین چنده ؟