کارمند های شاتل که خودشون قبول ندارن و میگن ما کاری نکردیمنقل قول:
حتی یکیشون گفت ما خودمون شبها با چیز پی ان وصل میشیم و مشکلی نیست!!
دروغگویی تا چه حد؟؟!!
Printable View
کارمند های شاتل که خودشون قبول ندارن و میگن ما کاری نکردیمنقل قول:
حتی یکیشون گفت ما خودمون شبها با چیز پی ان وصل میشیم و مشکلی نیست!!
دروغگویی تا چه حد؟؟!!
هیچ تاپیکی در این مورد مجاز نیست اما مختصر می گم دیگهنقل قول:
ف ش فقط با مرورگر سازگاره پس به درت نمی خوره
اما و پ ن که بزنی تمام سیستمت می ره تو یه دنیای دیگه
99% باهاش مشکلت حل می شه
مشکل از کارت یا اشتباه وارد کردنت نیستنقل قول:
مشکل اینه که سایت شاتل فقط سه کارت از بانک های ملت ملی و پارسیان رو ساپورت می کنه
البته الان من چون وسط دورمه و اون صفحه ی تمدید رو ندارم نمی دونم اون قسمت هم همینه یا نه
اما تو قسمت خرید ترافیک فقط همین 3 تا هست
تایید میشه.. سپه نخستین بانک ایرانی الا در حد یک صندوق قرض الحسنه هستش.. اصلا بانک های دیگه کارتش رو واسه خدمات قبول نمیکنند.. بندازش دور برو از نزدیکترین بانک خصوصی محلتون یه کارت بگیرنقل قول:
دوستانی که ART1 دارند و از تورنت دانلود میکنن
لطفا بگید که آیا برای شما هم سرعت تورنتتون حداکثر تا 9 و 10 میره و از اون بیشتر نمیشه؟؟؟
(با هر نوع فایلی، چه سیدر زیاد باشه چه کم)
فکر کنم طبیعی باشه . از اونجا که شاتل سرویس آرت رو نه از روی مودم بلکه با یک نرم افزار الکی به سرعت قراردادی محدود کرده این مشکل هم بوجود میاد که شما نتونی حتی در بهترین حالت با حداکثر سرعتتون که 16 باشه بگیری.:13:نقل قول:
حالا دوستان تورنت باز بهتر میتونن راهنمایی کنند .
نقل قول:
من از شاتل دل خوشی ندارم و ازش دفاع نمیکنم..ولی قطع و وصل شدن چیز پی ان ، کار مخابرات هست.. خیلی ساده در روزهای خاص!!!! پروتکلش رو می بندن! ظاهرا چیزپی ان وصل میشه ولی صفحات نصفه باز میشه یا اصلا باز نمیشه..
خودشون هم اعلام می کنند که دستور داریم و این کار رو میکنیم.. چون سراسری هست ( ما از 2 شرکت سرویس داریم ) مطمئنم..
اینکه در روزهای خاصی چیز پی ان بسته بشه موضوعش فرق داره و حرف شما درسته و 100% کار مخابراته .نقل قول:
اما هرشب خدا راس ساعت 1 چیز پی ان تعطیل بشه و کرکره اش بیاد پایین کار شاتل هست و بس . همه دوستان هم فکر کنم حرف من رو تایید کنند. :20:
صحبت هر 2 تون کاملا درستهنقل قول:
چون فرقش اینه که وقتی مخابرات می بنده اصلا کار نمی کنه
اما وقتی شاتل می بنده با سرعت خیلی کم کار می کنه
تنها دلیلش هم دور خوردن تمام محدودیت های دانلوده
همین طور که دوستان گفتن باید بانک رو عوض کنین :31:نقل قول:
اکثر بانک های خصوصی خوب خدمات الکترونیک میدن. سود بهتری هم که میدن. حالا چرا سپه! :27: با 5 تومن میشه یه حساب باز کرد و یه کارت گرفت.
دوست من شماره روی کارت 16 رقمه اون 13 رقمی شماره حساب هست،شماره cvv2 هم لازمه اگر روش حک نشده باید برید شعبه خودتون تا براتون فعال کنن. حالا این سری که پرداخت کردی، برای پرداختهای دیگه تو اینترنت لازمه.:10:نقل قول: