سلام دوستان گلم....این lLT3 رو به نظر شما باید نصب کنم رو کنسولم یا نه.....؟از بن خارج نمیشم؟
سلام دوستان گلم....این lLT3 رو به نظر شما باید نصب کنم رو کنسولم یا نه.....؟از بن خارج نمیشم؟
به احتمال زیاد دستگاهتون LT2 بود،به این صفحه میگن صفحه بریک یا Break،البته مشکل زیاد خاصی نیست،به قول معروف هـکش پریده،شما برید پیش یه تعمیر کار مجرب و دستگاه رو بهش نشون بدید،در ضمن توصیه میکنم Lt3 بزنید.....................نقل قول:
نه از بن خارج نمیشید ولی نصبش کنید ثواب داره .نقل قول:
داداش هزینه ی تعمیرش حدودا چقدر در میاد؟نقل قول:
بعدش یه سوال دیگه اینکه : برای نصب LT+3 باید کنسول باز شه؟ کسی هست که مطلبی بلد باشه در مورد اینکه خودمون LT+3 رو روی کنسول بریزیم؟
ایا درایو من lite هست؟ از کجا میتونم متوجه بشم؟
ممنون
ثواب داره؟اگه اینو نصب کنم میگن که برخی بازی ها مثل nfs run رو نمیشه بازی کرد...چرا اینجوری میشه؟
میتونید بازی کنید ، باید دیک بازیتون رو عوض کنید .نقل قول:
بعد The Run که یکی از مزخرف ترین های سری نید هستش ! چه طوری میخواید بازی کنیدش ؟
دستگا بریک رو من ندیدم کسی کمتر از 15 بزنه................نقل قول:
بله باید باز بشه و درایو باید دربیاد از تویه کنسول..................
آموزش LT2 تویه همین جا هست انگار،شما به جای فایل نسخه 2 از نسخه 3 استفاده کن..................
سوال آخر هم متوجه منظورت نشدم،منظورت از lite همون lite-on هست؟؟؟
اره داداش منظورم lite - on هستشنقل قول:
یه سوال اینکه وقتی دستگاه رو اپدیت میکنی به LT+ این اپدیت روی درایو ریخته میشه؟ به عبارتی دیگه یعنی اگه من درایو دستگاه رو باز کنم و ببرم یه تعمیرگاه میتونه با کنسول خودش اپدیت جدید رو برام بریزه؟
و اینکه از کجا میشه متوجه شد که درایو و یا برد کنسول سوخته؟
اخه من خواستم LT+3 روش بریزم که یه اتصال کوچیک مثبت از برق درایو به بدنه ی دستگاه باعت شد که درایو رو کنسول نشناسه و دیگه در درایو باز نمیشه حالا میخوام بدونم اصل برد اصلی سوخته یا درایو دستگاه؟
ممنون
تشخیص درایو دستگاه به این آسونیا نیست،از روی کد و تاریخ ساخت میشه یه حدسایی زد ولی نمیشه 100% گفت...........نقل قول:
بله میتونه ب کنسول خودش براتون بریزه...........
اگه برد دستگاه بسوزه که اصلا کنسول روشن نمیشه.............
درایوتون رو هم به تعمیرکار نشون بدید،احتمالا درست بشه.................
ممنون اقا محمد
فقط اینکه اگه دستگاه به lt+3 اپدیت بشه بازی هایی که برای اجرا شدم به lt+2 نیاز داشتن روی lt+3 اجرا میشن؟
چند درصد بازی ها روی lt+3 اجرا میشن؟
و در کل برای اجرای همه یا اکثریت بازی ها به غیر از lt+3 باید چکار کرد؟