محتوای مخفی: کانکشن هایی که برقراری ارتباط آنها در میکروتیک تا کنون میسرشده است
Printable View
محتوای مخفی: کانکشن هایی که برقراری ارتباط آنها در میکروتیک تا کنون میسرشده است
بله ... RouterOS در مواردی مثل Hotspot بیرقیبه.نقل قول:
بهترینها برای OpenWRT/LEDE که در بازار میتونید با قیمت نسبتاً معقول پیدا کنید، سری Linksys WRT هست. مدل WRT1200AC با چونه توی بازار احتمالاً ۱/۵ گیر بیاد.
سری TP-Link Archer هم بد نیست.
مدلهای پشتیبانیشده رو میتونید توی OpenWRT Wiki بفهمید.
اگه مشکلی با هزینه برق و فضا ندارید، ۲/۵ یه کیس استوک HP یا Dell یا ... با پردازنده Inter Core i5 2500K بگیرید که به خاطر معماری i386/amd64 CPU هم بسیار قدرتمنده و هم هر چی خواستید نصب میکنید ...
RouterOS ،OpenWRT ،pfSense و خلاصه همه چیز.
منتها یه کارت اترنت+وایرلس هم باید بگیرید در نقش سوئیچ و اکسس پوینت.
به روز رسانی: ۲/۵ زیاده ... یه مینی کیس خوب HP پیدا کردم ۱/۵ ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این قیمت به صرفست ... قدرت پردازشی بالا + هر سیستم عاملی که خواستید میتونید نصب کنید ... فقط فضا میخواد + پول برق + کارت وایرلس
بحث یکم بالا گرفته سر فایروال/روترای نرم افزاری...
در مورد میکروتیک همونطور که دوستان هم گفتن بیشتر خاطر access point های خوش قیمتش شناخته/پیشنهاد میشه...
از لحاظ feature برای کابر خانگی که دوتاچیز لازم داره vpn و traffic shaping میکروتیک خیلی محدوده و نمیارزه سمتش بری ....
برای کاربری سازمانی هم همونطور که قبلا هم اشاره کردم میکروتیک مثلا dnssec ساپرت نمیکنه یعنی باید یه dns server جدا داشته باشی که اگر بخوای همش روی یه جعبه باشه باید یه vm بسازی روش routeros بریزی یدونه دیگه هم برای dns server بسازی که عملا مجبور میشی x86 استفاده کنی , برای یه dns فقط ...
حالا که اومدی روی x86 دیگه بهتره بری سمت pfsense یا گزینه های دیگه ای که هست ....
برای کاربری سازمانی هم شما خیلی مواقع مجبوری یه traffic shape بزاری که اونم میکروتیک خیلی محدود هست توش ....
یا مثلا تازه توی router os 7 قراره از ovpn udp ساپرت کنه....
یه مزیت دیگه ی openwrt اینه که بر اساس iptables هست و اگر لینوکس چیزی بلد باشی خیلی کار کردن و کلا ور رفتن باهاش راحت تر میشه برات...(بیشتر منظورم کار کردن با ترمینال هست )
برای روتر openwrt هم mi wifi mini و mi wifi r3g رو توصیه می کنم...
سلام دوستان
خرید اینترنت از شرکت شاتل رو پیشنهاد میدین؟
سرعت اینترنت 4 مگش بازه یا رو 4 محدود شده؟
الان تمامی شرکت ها همون سرعتی که خریدی رو بهت میدن و هیچ کدوم باز نمیزارن ، چرا شاتل ؟ حجم خیلی کمی میده ، شرکت های بهتری با حجم های بیشتری هست برای انتخاب با همین پولی که میخواید بدیدنقل قول:
تشکرنقل قول:
مثلا کدوم شرکت؟
مهم برام کیفیت و پایداری سرعته و حجم در همین حدود کافیه برام
کیفیت و پایداری که توی هر مرکز مخابراتی متفاوت هست ، ولی از نظر حجم و قیمت کیفیت داتک خیلی خوبه بعدشم های وب و مبناتلکامنقل قول:
درباره کیفیت مودم هایzyxel که شاتل میفروشه سوال داشتم
قیمت هاش قبلا یادمه گرونتر از مودم های دی لینک بود حتی هم قیمت مودم های ایسوز بود
ولی الان میبینم قیمت هاش خیلی به صرفه تر هست
کیفیت مودم هاش خوبه؟
یه سرچ دم دستی که زدم بعضی ها شکایت داشتند از کیفیت و وایرلس و قطعی نویز و اینها
کسی تجربه ای براش داره؟
الان خونه یه مودم 2730 دی لینک دارم ولی های وب نکبت میگفت که مشکل از مودمته که نویزت پایین هستش
من شاید هشت سال باشه که این مودم رو دارم گفتم یه مودم جدید بگیرم
قبلا فکر میکردم مودم های زایکسل خیلی خوب ن
الان مردد شدم که زایکسل بخرم؟ یا یه مارک دیگه
انگار یوتوب از فیلتر خارج شده:دی
من سه ماهه بدون فیلتر شکن بازش می کنمنقل قول:
تجربه اول این که اصلا نویز و قطعی ربطی به مودمت نداره و با این حرف میخوان بپیچونن ، عامل اصلی نویز یا سیم کشی خونه هست یا تجهیزات شرکت توی مرکز مخابراتی شما ، من خودم کلی شرکت تغییر دادم همیشه هم یه مودم داشتم ولی با هر شرکتی نویز متفاوتی گرفتم ، به نظرم شرکتت رو تغییر بده مشکلت حل میشه ، توی همین فروم خیلی ها بودن شرکتا بهشون گفته بود مودم رو عوض کنید درست میشه اون بندگان خدا هم خرج کردن مودم جدید خریدن ولی درست نشد ، و تجربه دوم درباره مارک مودم ، من همیشه برای فامیل و خانواده مودم خریدم بهترین گزینه توی بازار مودم totolink هست که تحت لیسانس کره جنوبی هستنقل قول:
در موارد خاصی مشکل نویز میتونه از خود مودم باشه.نقل قول:
مودم های zyxel مشکل در لاگین دارند و کنسول آن ها کند است. مودم های tp-link یا d-link خیلی خوبن.
asus خریدم مدل dsl-n16 :tongue:نقل قول:
آره های وب بودم یه ماهنقل قول:
دارم برمیگردم به شاتل
دیروز کامل خطم از سمت های وب تخلیه شد و پورتم آزاد شده
فردا شاید شاتل رو خط م رانژه بشه نمیدونم
این های وب نکبت خیلی اذیت میکنه
یه بار سال 93 های وب داشتم همینجوری نویز داشت
الانم باز همینجوری
تو تعطیلات جوری شده بود که مودم رو خاموش روشن میکردم سرعت هشت مگ من تو دانلود منیجر به زور به نهصد کیلو میرسید و همش بین هفتصد تا نهصد بالا پایین میشد
بعد چند دقیقه کم میشد میرسید به پونصد و چهارصد بعد هم به صد میرسید
باز خاموش روشن میکردم چند دقیقه خوب بود باز خراب میشد
میرفتم snr رو هم چک میکردم روی ده بود در همه حالت ها
دیگه اس ان آر ۱۰ که نباید قطعی داشته باشه یا سرعت رو کم کنه
زیر شش هستش که قطعی میشه
ولی شاتل که داشتم رو سرعت شونزده مگ خطم دوازده مگ رو میکشید و snr همیشه بین 13 تا 15 بود
الان با اینترنت موسسه که شاتل هست تست کردم بدون فیلترشکن باز نمیکنهنقل قول:
احتمالا شما سیستمت ------ ست شده
فهمیدم داستان چیهنقل قول:
من dns سایت شکن رو ست کردم کارش تحریم شکنه ولی الان یوتوب با اون باز میشه
خوب کاری کردی مبارکت باشهنقل قول:
اصلا فیلتر رو نمیشکونه یه داستان دیگه داره!نقل قول:
فقط هم با مرورگر کروم میشه و اینکه باید قبلا هم چند دیقه یوتیوب گشته باشی با قندشکن
شکن اصلا خوب نیست برای استفاده از سرویس های اپل!
متاسفانه باعث لاک شدن اپل ایدیتون میشه !
مراقبت کنید خواهشا
سلام من هفته پیش درخاست دادم هنوز وصل نشدم امروز زنگ زدم میگه مرکز مخابراتون مشکل داره دیر پورت میده می خواستم بدونم کسی بوده این مشکل رو داشته و چی کار باید بکنم
تهران_مرکز مخابرات ولیعصر
سلام
جسارتاً یک سوال داشتم، ممنون میشم پاسخ بدید.
شرکت شاتل سرعت اسمی و رسمیِ سرویسهای خریداری شده ی مشتری را ارائه میدهد، یا مقداری بالاتر؟
مثلاً سرویس 512 آسیاتک یکی از دوستان، روی 4 مگ بسته شده.
سرعت اسمی ارائه میده شاتل ، شاید خیلی جزیی بالاترنقل قول:
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
برخی مراکز مخابراتی اینطوری هستن. گاهی یک هفته و گاهی تا پانزده روز طول میکشه.نقل قول:
ممنون از پاسخ بیشتر منظورم این بود جایی نیست از اون ها بشه شکایت کرد مثل ۱۹۵نقل قول:
دوستان کسی میدونه حداقل سرعت آپلود برای adsl که باید isp ها رعایت کنن چقدره؟
حداقل و حداکثری برا آپلود فکر نمیکنم تعیین کرده باشن، اما بستگی به کشش خطتون داره و تا جایی ست میکنن براتون که باعث قطع و وصلی نشهنقل قول:
من یه روتر کوچیک 750 میکروتیک دارم و زیر چهل سال هم نیستم. قبلا با 1100 هم کار کردم. برای یه سری کارها قابلیتها دنبال فروم یا سایتی بودم که با زبان ساده یا فیلم اموزشی یاد بده. با محیط ros آشنام خیلی وقته کار نکردم یادمه تو نت نمیشد چیز شسته رفته ای پیدا کرد برای استفاده از قابلیتهاشنقل قول:
به روز رسانی: ۲/۵ زیاده ... یه مینی کیس خوب HP پیدا کردم ۱/۵ ..
با این قیمت به صرفست ... قدرت پردازشی بالا + هر سیستم عاملی که خواستید میتونید نصب کنید ... فقط فضا میخواد + پول برق + کارت وایرلس[/QUOTE]
دوست عزیز مرسی از راهنمایی شما و عذرخواهی از دوستان شاتل که موردهای غیر مربوط به تاپک مطرح میشه .. من کیس قدیمی دارم دقیقا 2500 هست CPU و کارت شبکه اضافه، وایرلس هم میخوام خروجی از سویچ بدم به AP خیلی وقته دنبال راه اندازی روتر نرم افزاری هستم. فکر کنم pfsense و roteros یه کم سخت تر یاشه نمیدونسم wrt هم میشه راه انداخت شما عملی انجام دادید و تاپیکی جایی هست بشه اونجا ادامه بدیم ؟ مرسی
دوستان دنبال یه سری قابلیتها بودم برای روترها یه فیرم ور برای روترهای ایسوس آشنا شدم که بوسیله خود شرکت ایسوس برای روترهاش بر اساس فیرمور Tomato توسعه میده به لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از قابلینهای جالب تعیین اینکه وی .. ان رو چه آپی فعال باشه و یا نباشه و قابلیت Killswitch در صورت قطع شدن وی ...ان کانکشن رو قطه میکنه و ....
تو لیست فقط روتر ها رو داره فکر کنم مودم ها ی ایسوس رو ساپورت نمیکنه با اینکه خیلی مودم ها قابلیت های خوبی دارن.
پکیج آموزشی شرکت فرزان ، یک آموزش شسته رفته و تا حدود زیادی میشه گفت کامل هست، مجموعه این دوره را خریداری و مشاهده نمایید تا توانایی استفاده از قابلیت ها را بصورت کامل بیاموزید، یا در بعضی موارد خاص از پس کارهای جدید و پیشرفته ای که در نظر خودتون هست، بر بیاید و این آموزش ها کمک خواهد کرد که راه های جدید بیاموزید.نقل قول:
(پکیج های آموزشی متنوع در بازار وجود داره اما مخصوص بازار کار نیست یا خیلی ناقص هستند برای همین اصلا پیشنهاد نمیکنم دوره های آموزشی بی نام و نشان خریداری کنید، پکیج مشابه و کاملی مثل این تا به حال به چشمم نخوره، اما چند گروه اموزشی قوی دیگه هم هستن که قیمت آموزشش هاشون چندبرابر اینه و من اونها رو ندیدم، نمیتونم نظر بدم در موردشون)
این تصویر رک من داخل ساختمان هست.
سویچ با پورت های یک و ده گیگابیتی به همراه یک روتر 36 هسته ای پرقدرت که کار های مخصوص به ترافیک داده ها و عبور از فیلتر را انجام میده، البته این دستگاه کار های بسیار زیاد دیگه ای نیز انجام میده که یکی از مهمترین هاش کنترل مقدار مصرف دادهای اینترنتی هر دستگاه با هات اسپات هست.
(داده های جابجا شده در خود شبکه داخل این کنتور محاسبه نمی شود)
اون روتر پایین هم یک hAP ساده هست که 700 تومن قیمت داره و میتونه تمام کارهای این رک رو با توان ضعیف تر انجام بده.
البته من دستگاه های متفاوت زیاد میکروتیک در ساختمان دارم و برای اینکه شبکه بسیار دقیق و یک پارچه ای داشته باشم، تمام اکسس پوینت ها و تجهیزات دیگر نیز از برند میکروتیک هست
سلام دوستان
کسی میدونه حداکثر پینگ از هر سروری چقدر میتونه باشه؟
یعنی بخوام به 195 شکایت کنم راجب پینگ، تا چه مقداری رو مناسب میدونن؟
تو قسمت sla سایت isp زده معمولا تا چه میزان ضمانت کردن. برای پیشگامان که تا 150 هست.نقل قول:
چک کردم شاتل تا 130 بود.نقل قول:
اما مبنای این پینگ تایم چه سروری هست؟
سرور داخل !نقل قول:
شما مگر اینترنت نمگییری؟؟؟ یعنی سرور خارج. چه دانلود چه پینگنقل قول:
درودنقل قول:
اون پینگ 130 برای شبکه داخلی خود شاتل هست
پیشنهاد میکنم SLA شاتل رو مطالعه کنید
:wac:
ممنونم از پاسخ هاتون.
این چه اینترنتیه که تضمین پینگ سرور خود سرویس دهنده تا 130 میلی ثانیه هست :mellow:
پس با این حساب از سرور های خارج کشور برای اینا، پینگ 1000 هم طبیعی حساب میشه :angry::thumbsdow
کلاینت Open Vpn اپن سورس با رابط کاربری ساده می تونه جایگزین اون قدیمیه بشه ...به درد کسانی میخوره که نورد استفاده می کنن
اوضاع نت شماهم خرابه و قطع و وصل میشه؟
کلا چندروزیه وضع اینترنتم خوب نیست سایتا خوب باز نمیشهنقل قول:
یه سرویس گیم هم هست اگر فعال کنن پینگ تایمتون پایین میاد
سلام دوستان شاتلی امروز از ظهر به بعد کمی اینترننتون مشکل نداشته؟