دوستان من میخوام از مخابرات به یه شرکت دیگه برم کدومو پیشنهاد میکنید .مخابرات دیگه شبانه رایگان نمیده.تو سایتش که چیزی نزده .به 2020 هم زنگ زدم میگفت الان سرویس هامون شبانه رایگان نداره حتی 6ماهه و یک ساله
Printable View
دوستان من میخوام از مخابرات به یه شرکت دیگه برم کدومو پیشنهاد میکنید .مخابرات دیگه شبانه رایگان نمیده.تو سایتش که چیزی نزده .به 2020 هم زنگ زدم میگفت الان سرویس هامون شبانه رایگان نداره حتی 6ماهه و یک ساله
دوستان بخاطر حرفتون دیشب زدم ESET رو حذف کردم
کاملا حق با شما بود برای اولین صبح که بلند شدم دیدم رم روی 25 درصد همیشگی مونده و به 80 نرسیده:n02::n19:
من شک دار این 2020 ها چیزی بدونن ، شاید همینجوری یه چیز گفتن. قبلا هم میرفتی مخابرات که سرویس بگیری بهت میگفتن شبانه رایگان نداره ، در صورتی که داشت.نقل قول:
به اسیا تک که فکر نکن که افتضا من الان 512 10گیگ دارم شب رایگانش از 65 بیشتر نمیشه کلا شبی 1.5 گیگ بیشتر دانلود ندارم.نقل قول:
من شارژم داره تموم میشه آقایونی که جدیدا 6 ماهه یا یک ساله گرفتن شبانه رایگان داره یا نه؟ واسم خیلی مهمه که شبانه رایگان داشته باشه
یکی اوایل عید 6 ماهه گرفته بود میگفت داره.نقل قول:
حالا الان رو نمیدونم.
ای بابا :n13:
یه نفر یه شرکت که شبانه خوبی داشته باشه به ما معرفی کنه :n28:
این اکانت های افزایش سرعت شبانه رو کسی تا حالا امتحان کرده اینجا ؟
آین اکانت ها زمانی بدرد میخوره که سرعت سرور خارج شما محدود باشه و سرور داخل محدود نباشه که با کانک شدن با این اکانت ها میتونید از سرعت سرور داخل از سرور خارج دانلود کنید.نقل قول:
دوستان من 5 روز قبل عید 1 مگ 6 ماهه گرفتم خدارو شکر شبانه داشت .
سرعت از سرور های داخلی 220 و سرور خارجی 50
من بیشتر از سرور داخلی دانلود مینکنم شبی 3.5 گیگ میگیرم
مخابرات اگه شبانه رایگان نداشته باشه دیگه بدرد نمیخوره بعید می دونم که شبانه رایگانش رو حذف کنن
دلیل اینکه دانلود تا 99 درصد میره بعد میشکنه و دوباره میشه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
من 1 شب برا یه فایل صبر کردم صبح دیدم 99 درصد اومد .زدم تکمیل بشه شکست خورد و دوباره از صفر شرو شد:n28:
شاید اکسپایر میشه یا اینکه آی پیت تغییر میکنه دانلودت از اول شروع میشه!نقل قول:
نقل قول:
اره رو فایل حجیم میشه ولی رو اهنگ و...نمیشه
حذف شود...............
سلام دوستان طرح کمپین یک ساله گرفتم
یکساله سرعت 1024 کیلوبیت حجم ماهانه 5 گیگ به همراه یک مودم بی سیم رایگان / C11-ADSL-1024-5G-12M-B
اما سرعت دانلودم از 240 قبل به حدود 130 رسید
کسی میدونه علت چیه؟
سرعت دانلود نامحدود 128 چنده ارزش داره برای دانلود بگیرم ؟ یه خط اینترنتی دیگه هم دارم.
8هست.نه ارزش خرید نداره دیال آپ بهترهنقل قول:
برای من هر ی دقیقه قط میشه همه جاش ریدست
ی مشت خر نشستن تو مخابرات لعنتی
ساعت رایگان اینترنت مخابرات کی هست؟ آیا باید تو اون ساعت مودم رو خاموش روشن کنیم؟؟؟
من اینترنت 128 نامحدود داشتم کلا سرعت دانلودش 60 بود. حدود 350 گیگ هم مصرف کردم. سرعتش تغییر نکرد. شبا هم همینجوری بود. البته یه دو سه روزیه تموم شده.نقل قول:
ساعت دانلود رایگان اینترنت مخابرات کی هست؟ آیا باید تو اون ساعت مودم رو خاموش روشن کنیم؟
از ساعت 1 تا 7 میتونی دانلود کنی . من که خاموش روشن میکنم به مخابرات هیچ اعتباری نیس!نقل قول:
دانلود رایگان شبانه برای کدوم اکانت هاست؟
ممنون. من دیشب زدم دانلود 1 گیگ از حجم کم شد. البت خاموش روشن نکردم. لعنت به مخابرات.نقل قول:
فقط برای 6 ماهه و 1 ساله.نقل قول:
20%ارزونی اعمال شده ؟
برای تهران که میگن شده
رو ترافیک آره .ولی رو سرویس مالیات رو بردن بالا یه جورایی گرون شده
آقا من می خوام از دست مخابرات شکایت کنم باید به کجا زنگ بزنم یا مراجعه کنم؟
برای کم بودن سرعت آمدن ازم شب عید 40 هزار تومن گرفتن مشکلم حل نشده و مشخص شده خط تلفن مشکل داره و مشکل از سیم کشی یا مودم من نبوده هروزم می گن فردا پول برمی گردونیم اما خبری نمی شه تازه مشکل کاهش سرعتم رو هم پیگیری نکردن
دهنم سرویس شد گوگل رو می خوام باز کنم سه چهار بار باید صفحه رفرش کنم
شبانه رایگانم بدون اطلاع حذف کردن
یعنی هیچ جایی رسیدگی نمی کنن؟
لطفا راهنمایی کنید
دیگه به پیام های داخل سایتم جواب نمی دن بی شرفا
خواستم طرحمو کنسل کنم می گن 130 هزار تومن باید جریمه بدم برا یک ماه استفاده
تا الان شک داشتم 2020 چیزی بفهمه و بدونه.
اما الان 100 درصد مطمئن شدم که چیزی نمیفهمه و نمیدونه. کلا مترسک گذاشتن اونجا فقط جواب تلفن رو بده.هنوزم در تعجبم که یه مترسک چجوری میتونه جواب تلفن رو بده.
دیروز برای دوستم سرویس 128 6 ماهه تمدید کردم. گفتم الان تست کنم ببنیم رایگان داره یا نه.
همین تازه تست کردم که دیدم بله داره.
تصویر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای کلاه بردارااااااااااااااااا
یعنی 128 رایگان شبانه داره
اونوقت من یه ساله سرعت دو مگ دارم رایگان نداره؟
فردا می رم اشتراکمو لغو می کنم
گور پدر همشون
شما سرویس رو از تو پنل خریدین یا توی جشنواره گرفتین؟؟نقل قول:
توی جشنواره شبانه رایگان نداره ، فقط سرویس هایی که از پنل میگیرن شبانه رایگان داره.
رایگانش چند ساعته؟؟؟از 1 شب تا؟؟؟؟کی؟؟ستون کلاه نره؟؟یا باگ باشهنقل قول:
2یا سه شب آزمایش کن بعد ش بزار دانلودر کارشرو شروع کنه!!!!!!!!!
مخابرته دیگه
دوستان الان نامحدود 256 سرعن چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تغییر سرویس بدم>>>>>>>>
32هست..اگه نمیتونی استفاده کنی راهی جز تغییر نداری.نقل قول:
رایگان هم ساعت 1 تا 7 هست
نه تازه اومدم مخابرات..های وب بودم .....پهنا به ته ماه نمیرسید ...حال نمیداد.....الانم 128 نامحدود دارم با سرعت 7 کیلو (ینی دنیا رو دارم) ههنقل قول:
پول برای این اینتر نت ایران حرام اعلام شده(فتوای جدید).......این اینترنت رو هم دارم که مودمم چراغش زرد نباشه همین:n02:
سلام...من الان اینترنت پرسرعتم تموم شده(دایل آپم) حالا اگه بخوام فقط از خدمات شبانه رایگان (1 تا 7) استفاده کنم راهی هست؟(یعنی سه ماه یا 6 ماه بگیرم که شبانه هم رایگان داشته باشه؟...یا مثلا اون تعرفه 1 مگ بدون گیگ رو من چطوری می تونم اینترنتی سه ماهه بخرم؟...تشکر
بدون گیگ نمینونی بخوری.باید 6 ماهه بخری تا شبانه فعال بشهنقل قول:
خب پس شیش ماه بگیر م میشه ها؟(من سه ماهه گرفته یودم نشد فک کردم باید یه ساله بگیرم تا شبانه مجانی باشه!)...الان شیشم ماهه 128 چقدر میشه؟...من دایل آپم حساب نمی کنه واسه من(سرعتم کمه!)
بچه ها من چی کار کنم؟نقل قول:
الان شبانه رایگان فقط برا اون دسته از طرح ها هست که پولشو نقد بدیم؟
من انصراف بدم از این طرح
بنظرتون برم های وب؟ یا 512 همین مخابرات رو بگیرم؟
های وب 256 سرعت 300 رو می ده اینجا 2 مگ سرعت 200 هم نمی ده
فردا می رم مخابرات اگه می شه زودتر راهنمایی کنید
انصراف بهترین راه حله
سلام حسین انصراف بدم کجا اشتراک بگیرم
این سری مخابرات قشنگ گل کاشت