سلام به همگی
آقا من یه سه ماهی هست از این های وب سرویس گرفتم. لامصب دیگه اعصاب برام نذاشته! اینترنت نداشتم راحت تر بودم. :n34:
آره... دقیقا همینطوره!نقل قول:
Printable View
سلام به همگی
آقا من یه سه ماهی هست از این های وب سرویس گرفتم. لامصب دیگه اعصاب برام نذاشته! اینترنت نداشتم راحت تر بودم. :n34:
آره... دقیقا همینطوره!نقل قول:
به به ! ظاهرا جناب وزیر هم در جریان وضعیت های وب قرار گرفته اند :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال کاربر :
پاسخ وزیر :نقل قول:
آقای وزیر ارتباطات الان یک هفتهای میشود که اینترنت مختل شده است؛ چندین بار از شرکت های وب درباره دلیل چنین موضوعی جویا شدم که فرمودند مشکل از زیرساخت است. آنان معتقدند گیتویهای خروجی کشور مشکل دارند. آقای وزیر قرار بود آخر این ماه (آذر) پهنای باند دو برابر شود، این بود وعده شما؟
بعیده آب از آب تکون بخوره اما حداقل یه کاری بکنن دیگه مثلا پروانه FCP های وب رو معلق کنننقل قول:
دوست عزیز در روزهای اخیر هیچگونه مشکل یا اختلال سراسری که زمینه پایین آمدن کیفیت اینترنت نسبت به گذشته شود، نداشتیم. در نتیجه این یک بهانه یا توجیه است. ضمنا شما در صورت داشتن شکایت یا دریافت پاسخهای اینچنینی از طرف شرکت ارایه کننده خدمات اینترنتی که دلایل افت کیفیت مجموعه خود را به موضوع پهنای باند نسبت میدهند، با سامانه تلفنی ۱۹۵ تماس گرفته و موضوع را در میان بگذارید. لطفاٌ به کارشناسان آن سامانه اعلام نمایید که موضوع را در این شبکه اجتماعی و در این صفحه مطرح نموده و برای بررسی و دریافت دلایل واقعی به آن سامانه معرفی شدید. بنده را در جریان پیگیری قرار دهید.
های وب هم از پارس یاد گرفت سرور های سایت تست رو کش میکنه امروز برای اولین بار پشتیبانی به من گفت شما از speedtest سرور المان بگیراگه مشکل داشت پیگیری میکنیم بر پدر و مادرتون لعنت
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دوستان توجه کنید
[SPOILER]دوستان شما هم اگر میخواین باهم هماهنگ بشیم لطفا برید سایت 195 و شکایت تنظیم کنید من اینکارو کردم چندروز پیگیر بودن زنگ میزدن یه کاری کردن پینگم درست شد
اما الان بازم پینگم شده 300 همراه با تایم اوت اگر همزمان پیگیر بشیم میشه کاری کرد ولی اگر همه بیان اینجا و فقط آه و ناله کنیم به جایی نمیرسیم اینو مطمئن باشید[/SPOILER]
عزیز با 10 -20 شکایتی که در نهایت دراین فروم جمع کنیم عملاً کاری از پیش نمی بریمنقل قول:
اینطوری حداقل زورمون رو میزنیمنقل قول:
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
خوبهنقل قول:
اگه شکایت کردی متن شکایتت رو برای منم بفرست :n11:
من از طریق سیستم تلفنی پیغام گذاشتم.
شماره تماس دادم و شماره خط و اسم شرکت و آخر هم مشکلم رو گفتم
قرار شد تماس بگیرن برای تکمیل شکایت.
سلام دوستان . قضیه ی این های وب چیه ؟؟؟؟ من از مخابرات اصفهان اینترنت دارم و چند وقتیه که تصمیم گرفتم بیام از
های وب اینترنت بگیرم . چند روزه شنیدم خیلی بد شده ؟؟؟ جریان چیه ؟
من از اسیاتک و پارس انلاین رو امتحان کردم هردوشون خیلی راحت بدونه ف.ی.ل.ت.ر.شکن از طریق اپلیکیشن یوتوب اندروید بدونه هیچ مشکلی میشه youtube نگاه کرد های وب هم چند ماه پیش میشد دید ولی الان دیگه ۳ ماهی هست اصلا باز نمیکنه عکس ها لود میشن ولی ویدیو نه! برای شما هم اینطوریه؟
دوست عزیز واقعا بیکاری میخوای بیای های وب نمیبینی همه مشکل پیدا کردن برو اینستاگرامشون و ببین کامتها رو بخون همین الانش نصف روز زنگ میزنی پشتیبانی میگه سرویس شما دچارنقل قول:
اختلال است !!!!
من الان یه هفته بیشتر به 195 شکایت کردم خطم به هیچ وجه خالی نمیکنن !
دانلود تک کانکشن از سایت mozilla.org:
دانلود تک کانکشن از لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الان اینستاگرام های وب الان بیشتر از دو هفته است که حداقل نصف روز داره میگه اینترنت با اختلال روبرو است
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با سلام و احترام. مشترك گرامي لطفا نام كاربري خود را اعلام نماييد تا قابل بررسي باشد. باتشكر
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا متاسفم برای مسولان شرکت های وب که نسبت به مشتریاشون اینقدر بی تفاوتن اقا چرا به فکر ما نیستید جواب ضررهای این چندروز گذشته منو کی میخواد بده ۱۹۶۵۱۷۱
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با سلام واحترام. متأسفانه در حال حاضر شبکه با کندی سرعت و اختلال مواجه است که در حال پیگیری از سوی واحد فنی میباشد. باتشكر
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من نمیدونم وقتی همه این مشکلو دارند چرا وقتی زنگ میزنی پشتیبانی میگه فقط مرکز مخابراتی شما دچار مشکله خب جای این همه تبلیع تو تلویزیون به فکر اعتراضات باشی تلویزیونو روشن میکنیم هی میگه های وب باندی به پهنای ایران بعد میایم از اینترنت استفاده کنیم مشترک گرامی سرویس شما دچار اختلاله.... اخه یک شب دو شب یک هفته...
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهش میکنم از مسئولین لطفا جواب دقیق وواضح بدید نهایتا این مشکل تا کی ادامه دارد لطفا؟
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با سلام و احترام. مشترك گرامي لطفا نام كاربري خود را اعلام نماييد تا مورد بررسي قرار بگيرد. باتشكر
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با سلام مجدد. مشترك گرامي اختلال در مركز مخابراتي شما از طرف تيم فني در حال پيگيري مي باشد و شما ميتوانيد زمان تقريبي را از طريق ربات تلگرام هاي وب مطلع شويد. باتشكر
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با سلام.چرا هرشب نت من قطعه.لطفا رسیدگی کنید.۱۷۴۱۸۳۵.بقران پشیمونم از هایوب گرفتم.این سری دیگه عوض میکنم
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام الان یه ماه سرویس 8مگ گرفتم ولی سرعت به 300هم نمیرسه
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شب زنگ میزنم میگه صبح درست میشه سرویس شما با مشکل مواجه شده کارشناسان مشغول هستم .کلا هر روز میگه ساعت فلان درست میشه ولی همش خرابه . پول دادیم ما
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خسته شدم دیگه مسخره که نیستم یه ماه بیشتره سرویس مشکل داره
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Upstream : 513 downstream : 2047
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Residegi konid lotfan
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mese dafe ghabl nashe dge hich peygiri nashod
سلام
ببخشید یه سوال دارم.
دوستم نزدیک 10تا کد فشفشه یا همون کد تخفیفم رو استفاده کردن..احتمالا وارد پنل کاربریم شدن و کدها رو زدن...
زنگ بزنم های وب میتونن بگن کدوم کاربری از کدها استفاده کرده یا باید بی خیال شم؟
من دو روز پیش زنگ زدم 195، امروز بهم زنگ زد شکایتم رو با موضوع سرعت و قطعی مکرر ثبت کردن
بیاین انجام بدیم شاید بهتر شد.
هان راستی، من صبحی کلا سرویسم قطع شده بود، کسی دیگه ای هم این مشکل رو داشته؟!
خودتم میتونی تو قسمت بانک مجازی شماره کاربری که استفاده کرده رو ببینی زنگ بزنی های وب میتونی اسم طرف رو در بیاری که کی بودهنقل قول:
- - - Updated - - -
بله صبح سرویس بنده هم قطع بود...نقل قول:
یعنی چی ؟ خوب کدوم بخش پنل کاربریت ؟! تو بخش بانک مجازی - مشاهده کد تخفیف اگه کدی وجود داشته باشه که مصرف شده باشه تو ستون "استفاده شده توسط" نوشته کی مصرف کرده دیگه !نقل قول:
به اطلاع می رساند جهت دریافت فشفشه هدیه به مناسبت «میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع)»، می توانید در روز سهشنبه 8 دی ماه، با مراجعه به پنل کاربری خود از 1 تا 3 گیگ فشفشه هدیه بهرهمند گردید.
با تجدید احترام،
«هایوب»
:n02::n02::n02:
دوستانی که سرویس 1 مگ دارند سرعت شما هم روی 250 محدود شده؟؟؟
من یک مگ ندارم ولی الان از همسایه میپرسم برات :n02:
امروز تایم اوت ظاهرا مناسب تره وضعش
پرسیدم ، سرعتش از 220 بالاتر نمیره ولی مقدار دان استریمی که براش بستن همچنان 4 مگه و دست نخوردهنقل قول:
ممنون :n40:نقل قول:
از منم دقیقا همینظوری شده :n27::n13:
من سرویسم 1 مگه و داون استریمم همچنان رو 2 مگ... طبیعتا سرعتم هم حداکثر 220 .نقل قول:
عزیز شما زنگ بزن استریم رو بیارن روی 4 مگنقل قول:
دوستان رنج ای پی شما چنده ؟(ای پی تون با چند شروع میشه؟)
از من با 46
من توی پنلم ندارمش،نقل قول:
شما گرفتی؟!
فکر کنم فقط در روز سه شنبه میتوانی بگیری.نقل قول:
سلام
من خواستم isp عوض کنم،الان مخابراته راضی نیستم اصن،یکی از رفیقام قبلا های وب رو معرفی کرده بود بم
الان این چند صفحه آخرو خوندم دیدم همه شاکین اینجا
الان چطوریه های وب؟!
من 8مگ بگیرم سرعت دانلودش چنده؟!!
اگه خوب نیست شما کجارو پیشنهاد میکنین،یه چیزی میخوام سرعت دانلودش بالا باشه
نقل قول:
من که 512 دارم سرعتم 440 کیلوبایته مثه همیشه... البته از سایتای داخلی دیگه... سرعت تک کانکشن خارجی که 440 کیلو بایت در ساعته! :n02:نقل قول:
موضوع اینه از وقتی اومدم های وب مشکل خطم کمی بیشتر شده! حالا بهر دلیلینقل قول:
با اسیاتک 5 مگ رو داشتم ولی الان با توجه وضعیتی که می بینم، خودم بعید میدونم 4 رو بکشه!! مگه زنگ بزنم بگم اپلود رو بیشتر ببندن!!:n08:
شبانت چجوریه؟؟؟نقل قول:
1 گیگ هدیه به پنل اضافه شده....
ولی سرعت یدفعه خیلی بد شد...
الان این تست کش گرفته شدست اینجوریه؟ (فک کنم واقعی باشه)
نه دیگه این که واقعیه ! هر وقت دیدی دویست به بالا نشون میده ولی تلگرام و اینستا و پیج و ... به زور باز میشن اونوقت کش شدست. یکی دو روز نتایج کش شده میومد ولی الان باز یک روزه که نتایج واقعی میاد کسی از فردا خبر نداره :n08:نقل قول:
2 گیگ 1 روزه برای 5 ستاره داد
1 گیگ / 1 روزه / 2 ستاره
فکر کنم تا 4 ستاره رو 1 گیگ بده، از 5تا7 هم 2 گیگ، برای 7 ستاره هم 3 گیگ...
2 گیگ 1 روزه 6 ستاره
من اینترنتم 8 مگه ولی اصلا اون سرعتو ناره
راستی های وب سرویس حجم نامحدود نداره ؟؟
یا تو 8 مگ بازه زمانه رایگان یا نیم بها هست ؟
- :n27:
- - - Updated - - -
من اینترنتم 8 مگه ولی اصلا اون سرعتو ناره
راستی های وب سرویس حجم نامحدود نداره ؟؟
یا تو 8 مگ بازه زمانه رایگان یا نیم بها هست ؟
- :n27:
آقا یه سوال. من الان سرویس دینامیت دارم و خطم رو 8مگ بسته شده. اگه تغییر سرویس بدم به 128، ممکنه اتوماتیک خطم روی سرعت پایینتری بسته بشه؟ به نظرتون بهترین سرویس واسه دانلود شبانه کدومه؟
یه بامرامی پیدا نشد یه راهنمایی به ما بده؟!!نقل قول: