ما كه شانس نداريم بريم لب دريا خشك ميشه عجب سرعتي داشتم ها حالم ميگيره وقتي الان با اين نت كار ميكنم :n27:
Printable View
ما كه شانس نداريم بريم لب دريا خشك ميشه عجب سرعتي داشتم ها حالم ميگيره وقتي الان با اين نت كار ميكنم :n27:
از دیروز تا الان سریع 900مگ پرید:n21::n21::n21::n21:
حالا چیکار کنم؟ایمن سیستم ثبت نامم میکنه؟اگه اونجا ثبت نامم کنه خیلی خوبه چون اونوقت هم باگ ibs رو دارم هم دانلود شبانه
رفیق نزدیک به 400 الی 500 پست دادی کدام شرکت برمنقل قول:
خودته خسته نکن اینجا ایرانه
شرکتا یکی از یکی بدتر
دلتو بزن به دریا از یه شرکت نت بگیر
حسابی حساس شدی روی موضوع اینترنت
دیگه باید ساخت کاریش منیشه کرد:n03::n27:
این ایمن سیستم که زده هویزه :n02: بابا همین مخابرات بمون دیگه مثل من اینا هیچ برنامه ریزی ندارن اومدی فردا تخلیه کردی بعدش سرویس شبانه برگشتنقل قول:
اخه نمیتونم قید این دان استریمو بزنم اگه دان استریمم بالا نبود خیلی وقت پیش تخلیه میکردم از طرفی خیلی سخته که بخوام قید این باگ ibs رو بزنم و برم یه شرکت دیگه:n27:نقل قول:
مثلا دیروز به مدت 16ساعت سرعتم شده بود 800کیلوبایت اونم نامحدود هر 1یا 2ماهی یک بار اینجور میشه
فرشاد من به این ایمن زنگ میزنم گوشی رو ورنمیداره تو یه زنگ بزن ببین ورمیداره یا نه یه سوال کن ببین اهواز هم سرویس میده
ایمن سیستم هم که همون مخابراته فرقی نمیکنه فقط دانلود شبانه داره فقط نمیدونم اهواز هم اشتراک میده یا نهنقل قول:
پس همین شرکت بهموننقل قول:
از این بهتر گیرت نمیاد
حالا که میدونی شرکت خوب گیرت نمیاد دیگه چرا خودتو خسته میکنی
میتونم یه کاری کنم یه آنتن وایرلس بگیرم و این adsl رو بزارم برا موقعی که ibs از کار میفته نظرت چیه؟البته اگه ایمن سیستم ثبت نامم نکردنقل قول:
وایرلس نزدیک 450هزارتومن بات اب میخوره مشکلی ندارینقل قول:
دوستان من قبلا خطوط پتروشیمی رو ه-ک میکردم و از اینترنتشون استفاده میکردم ولی ناشی کاری کردم و مخابرات توی ibs خطم رو قفل کرد و نوشته بود به دلیلسو استفاده از اکانت دیگران.
خطم رو چند روز پیش تخلیه کردم و الان بخوام برم پارس انلاین مشکلی پیش نمیاد؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
دیروز ساعت 4 ظهر به بعد پورت ها رو بستن تا شب که با هزار زور و .... باز کردن ساعت 4/5 صبح بازم همین کار رو کردن پشتیبانی پاسخگو نیست با تلاش یکی از دوستان بعد از ساعت ها یعنی 4/5 صبح تا الان مجدادا اینترنتم فعال شد 2 روز هم کلا همه قطع بودن هر اشتراک 3 ماه هم که میگیری 3 روزش رو کم میکنن سرعتش هم که اصلا حرفش رو نزنیم بهتره ای خدا من و این همه .....
256نامحدود سرعت دانلودش چنده ?
Sent from my HTC One max using Tapatalk
مخابرات هنوز ساعت رایگان برای مصرف داره یا نه ؟ اگه داره از چه ساعتی شروع میشه.(قبلا 2 تا 6 بود )
خدا خیرش بده اون کسیو که تو ibs باگ میندازه و دل مردمو شاد میکنه:n11:
از عصری ترافیکم تموم شد و دلم خون شد تا شارژش کردم هی زنگ میزدم پشتیبانی مشغولی میزد شارژ کرده بودم ولی ثبت نشد:n21:
ibsچیست؟؟لطفا یکی توضیح بده.مرسی
من از این سایت سرویس دارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همون ضحی هستش؟؟؟
ibs نرم افزاریه که مخابرات از اونجا محدودیت حجم و سرعت و زمان و ip ادرس و ..... رو اعمال میکنهنقل قول:
جواب بدید لطفانقل قول:
خوب از کجا فهمیدن ؟نقل قول:
وقتی دستور Show all توی مودم قربانی میزنی مک آدرس مودم مشخص هست ..... برای اطمینان میتونی با شیلتر شکن وارد IBSNG قربانی بشی و mac رو از اونجا چک کنی بعدش با نرم افزار مک سیستم خودت رو تغییر میدی ( البته حتما باید مودمت رو روی حالت Bridge بذاری و گرنه مک مودمت میره بجای virtual mac ) بعدش هم دیگه ...............
من خودم آخر سر که مخابرات شبانه رو برداشت نامحدود -- میکردم شب که اونا استفاده نمیکنن استفاده میکردم :n02:
این برا یه سال پیشه که گفتم. من روی حالت pppoe بودم که فهمیدن. الان تخلیه کردم میتونم پارس ثبت نام کنم خطمو؟نقل قول:
یعنی الان اکانتت هنوز قفل هست ؟نقل قول:
ضحی هستی ؟
ممکنه یکم اذیت کنن ....... شایدم بخوان از شرت راحت شن :n09: سریعتر تخلیت کنن
اره ضحی بودم. الان یه هفتست خطم تخلیه شده بدون مشکل هم تخلیه کردن و کاری نداشتن.نقل قول:
الان میتونم پارس آنلاین بدون مشکل ثبت نام کنم؟
آره میتونینقل قول:
آقا من یوزر/پس دارم ولی چراغ مودمم قرمز میشه وقتی واردش میکنم
فکر کنم بخاطر اون دانلود دارن تلافیشو میکنن:n02:نقل قول:
من هنوز مشغول دانلودم:n19::n20::n10::n09:
تخلیه که شدی دیگه تمومه فقط قبل از اینکه بری یه زنگ بزن پارس بش بگو خطت رو چک کنه که تایید نهایی شده باشه اگه بت اوکی داد برو ولی اگه نه یکم باید بشون گیر بدی تا تایید نهاییش کنننقل قول:
بفرما بعد از 10بار زنگ زدن به پشتیبانی که بجای 1گیگ 980مگ برام زد الان رفتم میبینم 450مگ ازم کم کرده:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21:
یعنی اکانت یکی رو بوق کردی ؟نقل قول:
برو توی IBSNG طرف ببین چه اروری میده اگه Max failed داد که یارو داره استفاده میکنه و تو نمیتونی هکش کنی باید همون موقع که ازش Shell گرفتی مودمشو از کانفیک مینداختی تا وصل نشه ...... :n02:
اگه ارور Port داد که ممکنه پورت طرف دست یه شرکت دیگه باشه ( حواست باشه مک رو حتما تغییر بده )
تو بلدی تو ibs باگ بندازی؟نقل قول:
آره پورت داده
چطور مخابراتو نامحدود میکردی؟
نامحدودش نمیکردم فقط اکانت نامحدود هــک میکردم آخه خیلی ها هنوز نامحدود 6 ماهه داشتن ( از اکانت محدود هیچ وقت استفاده نکردم آخه آخر نامردیه )نقل قول:
ولی برای باگ انداختن کار یکم تخصصی میشه باید خود IBSNG رو Brute force که ریسکش هم بالاست مگه اینکه با VPS انجام بدی اونم VPS خارجی
نمیدونم چرا برا همه ibs از کار افتاده ولی افتاده به جون من و هی داره عذابم میده:n27:
هی چراغ مودم قرمز میشه و وقتی میرم تو مودم دلیلش رو میزنه :اتمام اعتبار
450مگ هم که تو نیم ساعت ازم خورد:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21:
چطور اکانت نامحدود پیدا کنم؟نقل قول:
این دیگه شانسیه بالاخره توی رنج آیپی مخابرات حداقل 1000 نفر نامحدود آنلاین هست یه اسکن کن یکی یکی تست کن .......نقل قول:
نقل قول:
سلام
مگه امروز دوباره IBS از کار افتاده؟؟!! چون IBS چهارشنبه بعد از ظهر تا پنجشنبه بعد از ظهری کنسل شده بود.
برا بقیه هنوز قطعه ولی برا من دیروز عصری درست شد و وحشتناک ازم شارژ میخوره 450مگ یهو ازم رفت:n21:نقل قول:
من بلد نیستم برنامه ای هست که اسکن کنم؟نقل قول:
معروفترینش IP Tools هست که انواع اسکن رو داره حتی پورتهای باز رو هم اسکن میکنهنقل قول:
کدوم گزینه اسکن رو بزنم؟6گزینه دارهنقل قول: