[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مخابرات قابلیت تغیر کلی تعرفه نداره شما فقط می تونید موقع خرید کمپین نوروزی هر تعرفه ای بود به اون تعرفه ها تغیر بدید .نقل قول:
یعنی الان باید برای 512 نامحدود از سایت برم تغییر بدم یا برم محل مخابرات؟کلان یه 512 تو تغییر سرعت نبود اون نامحدود هست؟
باید حضوری بری مخابرات .نقل قول:
گوش شیطون کر چند وقته خوب شده...
اپلود کردن تو اینترنت حجمی از حجم کم میکنه یا رایگانه؟
برا همه داغون شده ؟
معلومه کم میکنهنقل قول:
معلومه کم میکنهنقل قول:
سقف دانلودش 108 گیگ در ماه هست !نقل قول:
دوستان من 512 نامحدود مخابرات تهران رو دارم. می خواستم بدونم الان این سرویس های حجمی که اومدن سرعتشون مثل نامحدوداست یا بهتره؟
من شب ها سرعت وب گردیم خیلی کم میشه البته دانلود با دانلود منیجر و چندتا کانکشن همون 512 کیلوبیت (64 کیلوبایت) در ثانیه هست.
به نظرتون یه اینترنت 2 مگ با چهار گیگ در ماه بجاش بگیرم؟
درودنقل قول:
سقف دانلودش 108 گیگ در ماه هست !
دوست عزیز من سرویس 1 مگ نامحدود دارم و هفته ای 70 گیگ دانلود دارم که ماهی میشه 300 گیگ.اگر شما 512 هم داشته باشید 150 گیگ میتونید دانلود کنید.کلا سرویسهای نامحدود مخابرات محدودیت حجمی نداره فقط محدود به سرعت دانلودتون میشه.
سرویس بنده چند وقتیه فقط از 3 تا روتر به ip های خارج از کشور متصل میشه
انگلیس با پینگ تایم 110(بدون time out)
انگلیس با پینگ تایم 140(بدون time out)
آلمان با پینک تایم 100(یکی در میان time out میده)
همه جای ایران اینجوریه؟یکی دو ماه پیش یه روتری از هند هم موجود بود
دوستان جمعه ها میشه درخواست تغییر سرعت داد؟ من الان دوساعته درخواست دادم هنوز خبری نشده؟
دوستان جمعه ها میشه درخواست تغییر سرعت داد یا نه؟ من دوساعته درخواست دادم خبری نشده هنوز.
بعدم اینکه منظور از شماره ADSL چیه؟
سلام
من میخوام سرویس 512 یا 1مگ نامحدود از مخابرات بیرم,چند تا سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدین
دوستانی که سرویسهای ذکر شده رو دارین لطف میکنین تست اسپید بزارین,سرعت دانلود مهم نیس فقط تایم اوت مهمه و سرعت پینگ با سرورهای خارجی برای آنلاین بازی کردن میخوام
با تشکر
صفحه باز نمیشه ! نت ترکیده از صبح زود، مشکل تایم اوت شدن هر 5 دقیقه که پابرجابود هیچی حالا هم از صبح پینگ اینطوری شده. بزور اومدم p30world
کد:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشغالترین سرویس رو مخابرات میده ! از 2 هفته قبل از عید هر 5 دقیقه 10-15 ثانیه تایم اوت میده و نمیزاره بازی کنید .نقل قول:
قطعی های مکرر، پشتیبانی 0 !!
پیشنهاد نمیکنم بیاید طرف مخابرات.
512 نامحدود.
ببخشین دوستان می تونید از وضعیت خط خودتون یه عکس بذارید
ممنون میشم
اسم این نرم افزار چیه عزیز؟ به نظر کاربردی تر از DU Meter هست و آمار دقیق تری ارائه میدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
وضعیت افتضاح هست عزیز :n02:
روز جمعه اس، دیگه اعتصاب عمومی که نیست! روزهای تعطیل فقط چندتا متخصص توی شرکت حضور دارن که رسیدگی کنن. (نقل از اپراتور)نقل قول:
بنابراین 50-50 هست که امروز درخواست تون اعمال بشه یا معکول بشه فردا.
منم اتفاقا امروز درخواست تغییر پهنای باند دارم، صبورم :)
اون شماره هم خالی بذارید همیشه، مشکلی نداره.
چه کارهای سخت سختی از مخابرات انتظار دارید! در توانش نیست، درکش کنیدنقل قول:
1. سرعت (که مهمم نیست واست) ثبات داره اکثر ساعات روز
2. تایم اوت هم که زیاد داره، عصبی کننده. 5 شنبه و جمعه کلا تعطیل میشه باید بشینید سریال ببینید تا شنبه.
3. پینگ با سرور های خارجی هم بالاست اکثرا. توی گارنا 300 400 گاهی 500 اینا هم داشتم.
کلا بهت بگم؛ مخابرات برای بازی بدردت نمیخوره، وسط بازی فریز میشی فحشت میدن. اعصاب اضافی نداری که؟
آقا پینگ مایکروسافت رو میگیرید من ندارمش!
درضمن یه tracert هم بزنید چون پکتم بعد از عبور از یه روتر تو انگلیس بلوکه میشه!
به خاطر همین دلایل ویندوز اپدیتم کار نمیکنه!
Sent from my C6503 using Tapatalk
آقا از دیروز تا حالا چراغ wps رو مودم روشن شده ،کسی میدونه برای چی هست ؟
در ضمن سرعت هم افتضاح پائین اومده
سرعت ارتباط که خیلی وقته پایینه!نقل قول:
Wps
هم یه اصطلاحه خدمت هست که برای شیر اینترنت بین اکسس پوینت ها هست!از داخل تنظیمات مودم قابل خاموش شدنه
Sent from my C6503 using Tapatalk
بگذارم روشن باشه ؟نقل قول:
چون من به تنظیمات مودم دست نزدم خود به خود روشن شده
در ضمن ۵۱۲ مخابرات دارم مصرفم کم هست در حد ماهی ۴-۵ گیگ ،میخوام برم حجمی بگیرم ۱ مگ ولی از تو پروفایلم نتونستم این کار رو بکنم
کسی از قیمت ها ۱ مگ حجمی خبر داره ؟
چه جوری باید تبدیلش کنم ؟
سایت ور داشته تاپیک استانها رو آورده اینور استقبال و مخاطبین مخابرات استانها کم شده...
الکی گفته اگه نمیتونه سرعت بالا بده همون 128 رو هم نمیتونه رو فیبر نوری بده
هستیم منتها هنوز توی شوک این حرکتیم ببینیم یعنی چی؟ الان چی خراب بود و با این حرکت درست شد؟:n13:نقل قول:
فکر کنم یک تاپیک توی اون بخش قبلی برای مخابرات زده بشه
اونجا بودیم یک صفحه باز میکردیم هم آخرین وضعیت شرکت های خصوصی بود هم وضعیت مخابرات :n05:
از این به بعد باید دوتا پیج باز کنیم تا با یکی ببینیم توی استان چه خبره و با اون یکی ببینیم توی شرکت های خصوصی چه خبره ، اونم در صورتی که جفت این بخش ها سرجم 20 تا تاپیک فعال توی هر روز نداشت و همه توی صفحه اول بودن :n25:
هرچند این حرکت به نفع بخش بندیه انجمنه اما من ترجیح میدادم توی همون یک جا میبودیم:n16:
تاپیکتون رو تبعید کردن؟؟؟ :n02:
آره دیگه اینطوری برای کاربر دسترسی سخت تر شده فقط کسی بخواد چک کنه باید چند تا صفحه باز کنه تا برسه به تاپیک هانقل قول:
مدیریت رسیدگی کن
دوباره همه سایتا فقط با فیلتر شک باز میشه !
تایید میشه.بازم معلوم نیست چه خوابی برامون دیدن:n03:نقل قول:
آقا این چه وضعشه؟؟ مصرف من در عرض یک هفته شده 2.4 گیگ:n04:
درحالی که قبلا وایمکس داشتم و در عرض یک ماه مصرفم به زور به 2.5 گیگ می رسید:n13:
کارم هم هیچ فرقی نکرده. در حد شبی یکی دوساعت وبگردی فقط
انگار اینترنت مخابرات یه کاری کردن که از عصر امروز، دیگه فـری گیـت، نمیتونه فیـسـبوکـ رو، باز کنه.
دوستان الان با چی میشه رفت تو فیـسBook؟ کلافه شدم
دوستان یک هفته هست که اینترنت من به حالت prepaid تبدیل شده، چطور میتونم به postpaid برگردونم؟
مخابرات هم دیروز رفتم گفتم ولی هنوز درست نشده
دوستان یک هفته هست که اینترنت من به حالت prepaid تبدیل شده، چطور میتونم به postpaid برگردونم؟
مخابرات هم دیروز رفتم گفتم ولی هنوز درست نشده
منم همین مشکل رو دارم.نقل قول:
یه کارایی دارن میکنن دوباره این timeout ها چی میگن :n02:
من دوتا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
1 من از مخابرات 1 سال پیش سرویس گرفتم اما مودم نگرفتم(مودم رایگانه؟)الان میتونم برم بگیرم؟
2 iptv کسی گرفته ؟سرویس هاش چطوره؟قیمت؟با اینترنت تداخل داره؟
آقا من برنامه NetWorx رو نصب کردم که حجم مصرفیم رو نشون بده.
دیروز 24 مگ کلا مصرف شد ولی تو سایت مخابرات زده 65 مگ. چجوری حساب میکنن؟
هنوز دوهفته نشده نصف بیشتر حجم من مصرف شده:n03: