همه مشکلات ما از زمانی شروع شد که این آقای ملک جعفریان تشریف فرما شدن
دوستان در اینجا کسی هست که در منطقه هنرستان یا استقلال باشه ؟
Printable View
همه مشکلات ما از زمانی شروع شد که این آقای ملک جعفریان تشریف فرما شدن
دوستان در اینجا کسی هست که در منطقه هنرستان یا استقلال باشه ؟
من هاشمیه هستم مرکز کوثر به درد نمیخورم؟ [emoji1]نقل قول:
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
پست هاتو دیدم قطعی زیاد داشتینقل قول:
میزان snr مودمت چنده ؟
تقریبا سه هفته ای هست که نت زیاد قطع و وصل میشه اما یک هفته اخیر دیگه خیلی شده قطعی ها !! هر روز حوالی 12 ظهر تا غروب مدام قطعه--یعنی 10 دقه قطعه و دو دقه وصله !!! و شب ها هم مدام قطع و وصل میشه --مال شما هم همین طوره???? یا باز به منطقه خاصی ربط داره ????
هر چی هم زنگ می زنم 2020 همون اول شماره هاش مشغوله !!هر وقتم زنگ می زنیم 50 تا تو صف ان !!!!!! ولی انصافا برنامه زیری هاشون در زمینه اتلاف وقت کاربر و گرفتن پول از مشتری خوب عمل می کنه اا سرویس دهی شون مزخرف- (کم شدن ناعالانه حجم، قطعی زیاد،قیمت زیاد و عدم مسئولت ....)
D*A*M*N* ICT ISP
با امروز چهار روزه مدام نتم قطع و وصل میشه.تا ساعتای 2 بعداز ظهر ک قطع و وصل میشد. از ساعت 2 به بعد تا الان کلا قطع بود تا الان ک باز وصل شده ولی طبق معمول قطع و وصلی های مکرر.باعث و بانیش به همراه ملک جعفریان یه روز خوش نبینن صلوات.
بالاست دانلود 33 اینا:n29: آقا کجا میشه بریم شکایت کنیم؟؟؟ چرا تموم نمیشه؟؟ من خسته نشدم بیاین قرار بذاریم بریم دست جمعی پدرشون رو در بیاریم یبارم شده با هم متحد باشیم.نقل قول:
منم الان تو اون سایته شکایت کردم اگه کسی نکرده لطفا انجام بده شکایتا زیاد بشه
اینترنت منم مدام قطع و وصل میشه . قطع شدن که راحته . کانکت که میشن چند دقیقه نشده قطع میشه . ولی برای کانکت شدن تازه دردسر شروع میشه . انواع ارورها و پیام ها میاد . ریست و روشن خاموش و ... فایده نداره که نداره !نقل قول:
اما برای شکایت دادگاه های سوییس اعلام کرد بدلیل کسرت شکایات ایرانی ها دیگه از پذیرش شکایات ایرانی ها خودداری می کنند . می توانند برای شکایت به امام زمان مراجعه کنند . :n28:
مشکل تمام شدنی نیست :| ...
سرعت و پینگ بد .. ::|
ستاد بحران هم الان به صورت گویا زنگ زد تمهیدات و پیشگری های لازم رو برای چلوگیری از طوفان بکنید ! :)
اینترنت منم نفتی شده.اول که وصل شدم با سایت های خارجی مشکل داشت و خیلی دیر لود میکرد.یکم گذشت و کم کم سرعتش خوب شد.
مخابرات باید داغ بشه تا بتونه خوب کار کنه البته بعد چند ئقت باز میسوزه.مشکل اینجاست
با تشکر که سایت های داخل هم باز نمیشن .. فقط همین فروم باز میشه و چند تا جای دیگه ..
خبرآنلاین / ایسنا / گوگل باز نمیشه برای مثال ..
===
بابا یک طوفان اومد ها .. ایتقدر زیر ساخت باید ضعیف باشه ..
نقل قول:
غصه نخور علی آقا اونترنت ماکه تا دیروز وصل بو دائما امروز یکم اذیت کرد. خخخخخخخخخخ
طوفان به مشهد برسه تا یک دوهفته ای فکر کنم خبر از اینترنت نباشه
نه جانم...تمامی گیگ های مشترکین محترم رو با خودش میبره و مخابرات استان خراسان رضوی هیچ مسئولیتی در قبال آن نخواهند داشت....خخخخخخخخخخخخ...یادش بخیر اون ملک اومد اینجا ازش یک درخواست داشتم بعد یکسال هیچ خبری نشده...خخخخخخ...فک کنم ملک جعلی بود...نقل قول:
نقل قول:
کلا مخابرات رو باخودش میبره ما هم راحت میشیم
الان یکی بگه این زمان قطعی به اعتبارمون اضافه شده اصلا؟
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
سلام.برای من خیلی از سایتها باز نمیشن متل انتخاب،بورس نیوز ، دیجی کالاو حتی همین فروم.
ولی با فیلتر شکن باز میشن.
اقا این چه وضعشه تو این هفته قعطی خیلی زیاد شده چراغ adsl همش خاموش روشن میشه
در بخش ریز کارکرد توی سایت 2020 ، قبلا من همیشه Bras که بهش وصل میشدم Enghela0 بود ولی از وقتی که این مشکلات قطع شدن ها درست شده یعنی از بعد 13 خرداد دیگه من به Qods وصل میشم.
ظاهرا هر مشکلی بوده در ras مرکز انقلاب بوده
دوسته عزیز این bras توریزکارکرد یعنی چی من متوجه نشدم.نقل قول:
این مشکل مربوط به dns تون است زنگ بزنید به 2020 و مشکل رو بگید از dns jumper هم میتونید استفاده کنیدنقل قول:
میزان snr در مودمتون چنده ؟نقل قول:
bras مخفف Broadband remote access server که به زبان ساده ارتباط بین شبکه سرویس دهنده اینترنت با تجهیزات مخابراتی که به مشترکین سرویس می دهند را برقرار می کند. مثلا در بحث adsl ارتباط بین دستگاه های dslam که توی مراکز تلفن نصب هستند را با شبکه مخابرات فراهم می کند.نقل قول:
شما وقتی میخوای به شبکه وصل بشی و کانکشن خودتون را اجرا می کنید. این درخواست اتصال به شبکه از طریق dslam به bras فرستاده میشه و اونجا با ارتباطی که بین ras با سرور اکانتینگ شرکت وجود دارد ، مشخص میشه که شما مجاز به ارتباط هستی یا نه و حتی سرعت مجاز ارتباطت چنده و ... و طبق این اطلاعات مجوز اتصال شما به شبکه فراهم میشود.
حالا ما مشکلمون توی اون چند روز این بود که مدام از شبکه قطع میشدیم و دوباره وصل میشدیم. ظاهرا با این تغییر میشه نتیجه گرفت که این ras که یک دیوایس سخت افزاری هست (مدل های متنوعی میتونه استفاده شده باشه) مشکل داشته که مجبور شدن ما را به ras نصب شده در مرکز قدس وصل کنند.
شما کدوم منطقه هستید ؟نقل قول:
( پدرشون که در نمیاد هیچ، میشیینن به مشکلات من و شما هم واسه اینترنت می خندن، پول و از ملت می گیرن و حال می کنن با زندگی شون حالا من و شما واسه گیگ هامون و نت هی باید یا پای تلفن باشیم یا اعصابمون خورد باشه ) ولی واسه مسخره کردن خودمون، بازم میشه از روش های زیر استفاده کردبرای شکایت میشه به شماره 135 زنگ زد + ثبت شکایت در سایت tci خراسان+ در سایتی که بچه ها چند ص پیش معرفی کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
( پدرشون که در نمیاد هیچ، میشیینن به مشکلات من و شما هم واسه اینترنت می خندن، پول و از ملت می گیرن و حال می کنن با زندگی شون حالا من و شما واسه گیگ هامون و نت هی باید یا پای تلفن باشیم یا اعصابمون خورد باشه ) ولی واسه مسخره کردن خودمون، بازم میشه از روش های زیر استفاده کردنقل قول:
برای شکایت میشه به شماره 135 زنگ زد + ثبت شکایت در سایت tci خراسان+ در سایتی که بچه ها چند ص پیش معرفی کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی پایین دانلود11.2 و اپلود 15.نقل قول:
علت قطع شدنتون همین snr پایین است شما فکر کنم تو منطقه هنرستان و اون ورا باشید درسته ؟نقل قول:
نه داداش ما منطقه ی خاتم الانبیا هستیم. حالا چی کار کنم به نظرت دست بشه.نقل قول:
اگه مشکل داخلی مثل نزدیک نبودن کابل برق به تلفن یا خرابی اسپیلیتر یا خرابی در سیم تلفن و سیم کشی داخلی نداشته باشید باید برید مخابرات منطقتون و بگید خطم نویز دار است اون ها پیگیری میکنننقل قول:
بچه ها من حجم طرح طلایی پاییزه ام داره تموم میشه.
قبلا اگه میزان حجم طرح طلایی پاییزه رو شارژ می کردی مخابرات سرعتت رو نصف می کرد،
می خواستم ببینم الان هم همینطوریه؟
دوستانی که شارژ حجمی کردن این مشکل رو دارن یا نه ؟
سلام,فعلا که سرعتم تغیییر نکرده شارژ حجمی کردمنقل قول:
از صبح پینگم شده 250 :|
پینگ 400 .. . .
پینگ 400 و قطعی هم بالا!
قطعی اینترنت باز زیاد شد . چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n28:
اینترنت منو که از 9 صبح که آخرین بار وصل شدم تا 18 که از سرکار اومدم و نگاه کردم قطع بوده.
بعد ساعت 2 زنگ میزنم میگم اینترنت قطع خیلی راحت و بدون هیچ شرمندگی ای می گویند که سراسری ست.
من دیسی ندارم ولی سرعت از 13 خرداد خیلی پایین اومده.:n21:
اینترنت منم تو همین تایم ٩ تا ١٨ قطع بود ولی من زنگ نزدم ٢٠٢٠،حوصله پشت خط موندن ندارم.نقل قول:
متاسفانه من که تا 6 ماه قبل با این وضع خراب مخابرات قعطی خیلی کمی داشتم 3 تا 4 روز میگذشت قطع نمیشد الان وسط کار با اینترنت کلا قطع میشه یهو:n14:
الان جدیدا سایت ها گاهی وقتی باز نمیشه با قند شکن میبینی باز میشه مجبور میشم مدم رو قطع و وصل کنم چند بار تا دوباره سایت ها باز بشه
یعنی میشه گفت اینترنت مخابرات به فنا رفته تو این چند وقت:n27: