توی سرور تهران برای اینکه راحت بازی آنلاین انجام بدیم پینگ باید چچقدر باشه ؟
Printable View
توی سرور تهران برای اینکه راحت بازی آنلاین انجام بدیم پینگ باید چچقدر باشه ؟
نقل قول:
زیر 50باشه بهتره
اخه چه وضعشه؟! 512 سرعت 9 کیلوبایت؟ 256 سرعت 7 کیلوبایت؟ 128 سرعت 4 کیلوبایت؟ خدا ازشون نگذره
من بعد از ظهر میزنگم شرکت بهشون میگم ولی حوصله بحث با یه مشت بیشعور رو ندارم سگ خورد با همین سر میکنم دیگه چه میشه کرد؟! بد بختی اینه که 25 چوب هم خرجش کردم...
مملکته امام زمانه دیگه...
نقل قول:
کوفتشون بشه
خب پس دورشو خط بکشیم بهتره :31: خوبه نرفتم الکی 35 تومن بدم کونامی آیدی بگیرم برای PES :31:نقل قول:
دوستان حول نشید این مال دانشگاهمونه. :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه زنگ بزن پشتیبانی بگو پینگم برای بازی خیلی بالاست مثلا پرسید چند بگو تو سرور های ایرانی 200 تا 150 هستنقل قول:
بعد برات درست میکنن
خواستی pes بزنی بگو :31:
کد:http://www.speedtest.net/result/1523456387.png
پارس آنلاین برترین شرکت اینترنتی ایران در شهریور ماه
مرکز مدیریت توسعه ملی ( متما ) با بهره گیری از سرویس سنجش سرعت اینترنت، هرماه با استفاده از نظر کاربران، شرکت های برتر ارائه دهنده خدمات اینترنت را از لحاظ متوسط سرعت و کیفیت ارسال اینترنت به کاربران را ارزیابی می نماید.
بر اساس نتایج بدست آمده از تست های کاربران اینترنت در شهریور ماه 1390 طی 12 بازه زمانی شرکت پارس آنلاین 8 رتبه اول و 3 رتبه دوم و یک رتبه سوم را به خود اختصاص داده.
با احتساب رتبه های یاد شده، شرکت پارس آنلاین را می توان به عنوان برترین شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت در شهریور ماه محسوب نمود.
آدرس وب سایت متما: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.parsonline.com/fa/news/parsonline_matma
حالا ببین وضع سای شرکت ها چطوره که پارس شده اول
---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
البته تو صفحه متما که برید و نتایج رو ببینید مشاهده میکنید که تست هایی که با پارس شده خیلی بیشتر از حد معمول و در مقایسه با سایر شرکت هاست واسه همین احتمالا شده اول !!
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
نقل قول:
دوست عزیز از این چیزا نزار ما قلبمون ضعیفه سکته میکنیماا
نتیجه اخلاقی:نقل قول:
پارس انلاین = شاه دزد
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
کدوم دانشگاه؟ خوبه در حال میل کردنش نبودن که تونستی تست به این خوبی بگیری :31:نقل قول:
کسی میدونه این تعرفه های نامحدود چرا واسه ما اهوازی ها اعمال نشده ؟
خیلی راحت خود نمایندگی ها نمیدن (چون به ضررشونه و سود کمتری میکنند)نقل قول:
اینم بخونید بی ربط نیست
طنز: با یارانه روزی یک وعده نیمرو بخورید!
به گزارش شفاف، موضوع گرانی کالاهای اساسی این روزها در شبکههای اجتماعی دستاویزی برای طنز قرار گرفته است. یکی از کاربران شبکه های اجتماعی نوشت:
اگر با مبلغ 45هزار و 500 تومان یارانه هر روزدو عدد تخم مرغ به قیمت دانه ای 350 تومان و یک عدد نان سنگک به قیمت 500 تومان صرف شود، در ماه 36 هزار تومان از مبلغ یارانه هزینه خواهد شد و مبلغ 9500 تومان باقی خواهد ماند که صرف هزینه گاز مصرفی، روغن، نمک و احیانا گوجه و خیار شور می شود!
نگران نباشید!گرسنه نمی مانید!
ممنون از جوابتوننقل قول:
من رفتم جلوم یک چنین لیستی رو گذاشتن :
ظاهرا سرویس ها با قدیم یکذره فرق کرده.کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_iran
اصلا سرویس محدود 2 مگ دیگه وجود نداره. و فقط یک مدل 1 مگ داره اونم با 2 گیگ ترافیک ماهیانه.
تازه منطقه ما اومده و تا خلوت هست میخوام تور بندازم !
پس تو این سرویس های جدید فقط اون 1 مدل 1 مگی که داره ظاهرا بدرد کار من می خوره.
یک سوال دیگه داشتم . هنوز هم قیمت ترافیک گیگی 5 تومن هست ؟ قرار نبود 2 تومن بشه ؟
به معنای واقعی دروغگو ترین نمایندگی پارس آنلاین در ایران تو اهواز نمایندگی جهانگیری و به اصطلاح خودشون مرکزی که تو کیانپارسه.امروز دوباره تماس گرفتم باهاشون دختره ببخشید نفهم در امده میگه اصلا معلوم نیست تو اهواز بیاد بهش میگم تهران الان بهم گفته نمایندگی اهواز باید بهتون بده دختره هم هیچ نگفت بهش گفتم فهمیدی چی گفتم؟ گفت :نه اصلا هیچ جای ایران ارائه نمیشه. دوستان شما بگید باید به این نمایندگی چی گفت؟چقد راحت دروغ میگن.نقل قول:
نقل قول:
هیچ کاریش نمیشه کرد وقتی وجدان نباشه همین میشه
دانشگاه صنعتی شاهرود. :دینقل قول:
چه فایده برای کارشناسی ها محدود هست. ترمی 2.5 گیگ رایگان میدن فقط.
باید اضافشو بخری هر گیگ میفته حدود 6 تومن.
البته ساعتی میفروشن نه گیگی. ولی برای هر 5 ساعت 150 مگابایت محدودیت داره. :41:
اما سرعتش حرف نداره انصافا.
512 - سمنان
زمانی که 128 بودم با زمانی که 256 بودم با الان که 512 هستم هیچ تفاوتی احساس نکردم :دی
---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
چطوری جیگر ؟نقل قول:
یه مدت نبودی حسابی راحت بودیم
دوباره برگشتی ؟ :31:
شما هم فکر کنم با شخص بالایی نسبتی داری ، تفاوتش اینه که شخص بالایی 1 روز یه بار تست میذاره ولی شما 2 ساعت یه بار !نقل قول:
ایشون کاربر بسیار فعالی هستند.علاوه بر تستهای متعددی که محبت میرفرمایند در تمام مسائل هم نظر میدن.معمولا هر تاپیک جدیدی که زده میشه گوشی از اطلاعات وسیعشون رو در خدمت کاربرا قرار میدن:38::38:نقل قول:
قربونت برم منم حرفتون رو قبول دارم ، ولی خداییش این تست ها رو میذارید ممکنه یه عده ای دیگه بگند کوفتت بشهنقل قول:
مال من دانلود رو 0.54 هست
اونم 512
وقتی من میبینم آتیش میگیرم دیگه :31::31:
سلام جیگر :31:نقل قول:
پ.ن: من با بالایی نسبتی ندارما :27:
حذف شود....
دوستان دیشب که از 12:17 به بعد رو مطمئن شدم . با این تست امشب می بینید که از 12 به بعد هم رایگانه :31: دیگه از این به بعد دانلود شبانه رو میزاریم از 12 :31:
خدا نکنه عزیزم.کاملا حق داری.آدم وقتی میبینه یکی سرویس پایینتر از خودش داره ولی سرعتش بیشتر از اونه حالش گرفته میشه.ماشالا آقای بوبوی هم دانلود داره در حد تیم ملی.به قول خودش شبا 4 5 گیگ دانلود داره .آدم حرصش در میاد:31:نقل قول:
نقل قول:
برای من که اصلا" اینطوری نیست کم میکنه مثل نقل ونبات :2::27::13:
دوستان ترفند دانلود رایگان تا 7 صبح همچنان برقراره ؟
وقتي در خلاف جهت همديگه حركت مي كنيم ، بهم ميرسيم ! (زمين گرده ديگه !) :31:نقل قول:
گزارش مصرف دیشب خواستم بزارم
مشترک گرامی
با پوزش از شما، این گزارش به مدت کوتاهی قابل دسترسی نمی باشد
با تشکر
حقم دارن چی رو گزارش بدن از 1 روشن بوده تا 7 صبح 400 مگابایت به زور زده
420دقیقه یعنی 7 ساعت . یعنی از 11:59 وصل بودی . خوب باید هم کم کنه . یه بار بعد از 12:32 امتحان کن . یه بار هم مثلاً از 12:03 امتحان کن که من گفتم .نقل قول:
آرهنقل قول:
---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
برای منم هیمن رو زده . باگ آنلاین :2:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:شايد نتيجه خوش خدمتي اش رو مي گيره ! :31:نقل قول:
(ممكنه كسي اين تست ها رو ببينه و به خيال واهي بياد پارس.)
خیلی بانمکی جیگر....هاها خندیدیم....:33::16:نقل قول:
ضمنا دارندگی و برازندگی...انگار یه عده باز میخوان مشکل درست کنن قبلا هم واستون گفتم انجمن جای حل مشکلات و بحث درمورد مسائل روز من وقتی تست میزارم فقط میخوام بدونین که بیشتر موقع ها سرعت پایین تقصیر مرکز مخابرات و زیرساخت منطقه شما هم هست نه چیزه دیگه ای:15:...نظر دادن هم درمورد مشکلات دیگر کاربران انگار جرم شده؟؟؟؟؟؟:3:
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------
آره بابا پارس ماله عموی منه من هم کلا برای تشویش اذهان عمومی امدم تو فروم...من میدونم سرعت پایین شما همش کار انگلیس هاست والا دورغ چرا تا قبل آ آ آ آ وفقط 4 انگشت:27:نقل قول:
سلام
گزارش مصرف کار نمیکنه
من امروز خوب دانلود کردم
بعد از ساعت 2 سرعت شد 150
البته با چندین فایل همزمان دانلود کدن
صبح تا 614 بیدار بودم ترافیک کم نشد
کوک کردم تا 6:55الان میبینم ترافیک نخورده هنوز
دوست عزیز ناراحتی نداره که دیگه نمیزاریمنقل قول:
بچه ها این IDM دقیقا سر وقت مودم رو خاموش میکنه ؟
0.99GBبود
الان شده 0.33GB :41:
مگه IDM سر وقت خاموش نمیکنه ؟
یعنی چندین فایل همزمان باشه سرعت میاد بالاتر ؟ :18:نقل قول:
چرا سر وقت خاموش می کنه . فوقش 1 دقیقه تاخیر داشته باشه . (اونم برای اینکه خودش طول میکشه و عادیه )نقل قول:
-----------
[QUOTE=Mehran14233;6534724]یعنی چندین فایل همزمان باشه سرعت میاد بالاتر ؟ :18:
من یه بار این کا رو تست کردم که برای من جواب نداد ولی بعضی از دوستان از این ترفند استفاده میکنن:46: