چرا اینجوریه شده ... من تا 20/7 شارژ کردم .... یعنی ممکنه بعد منفی بزنه ... مثلا بیشتر از طرحم دانلود کنم بعد بزنه منفی فلان تومن باید بدید چون اضافه بر طرحت دانلود کردید ؟؟؟؟؟ حاشو ببریم یا حاشو نبریم ؟؟؟ :sq_12:
Printable View
چرا اینجوریه شده ... من تا 20/7 شارژ کردم .... یعنی ممکنه بعد منفی بزنه ... مثلا بیشتر از طرحم دانلود کنم بعد بزنه منفی فلان تومن باید بدید چون اضافه بر طرحت دانلود کردید ؟؟؟؟؟ حاشو ببریم یا حاشو نبریم ؟؟؟ :sq_12:
حالشو ببر دادا.وقتی چیزی حساب نمیشه که منفی نمیزنننقل قول:
آخه شاید سایت آپدیت نشده باشه .... شاید تو سیستم های خودشون یه حساب کتابی باشه .... آخه مگه میشه از اینا چیزی به ما برسه ؟؟؟؟؟؟؟ :sq_4:نقل قول:
حالشو ببر داداش مبین نت منفی نداره!نقل قول:
آره سابقه داشته که حساب نکنه مث همین چند هفته پیشنقل قول:
من تو ریز مصرفمم که نگاه میکنم تا 19 بیشتر نداره .... من اگر 5 گیگ هم بگیرم 5 تا 8 تومن میشه 40 هزار تومن .... نرررررره ه ه ه تو پاچمون .... از یک طرف دلم میخواد بگیرم از یک طرف نگارن پولشم .... کلی چیز دارم واسه دانلود که با گندی که شبا زده رو دستم مونده ه ه .... لعنتی خیلی دو دلم :sq_11:
چرا سرعت شبانه پایین اومده؟؟؟؟!
جدیدا کسی سرعت شبانش خیلی ضعیف شد؟ از همونی که قبلا بوده بیاد پایین تر ؟
میخوام بدونم کلیه یا فقط برا منه فقط؟
منکه خداراشکر راضیم اساسی 512 من شبا بهم بالای 100 دانلودو بهم میده منم ناشکری نمیکنمنقل قول:
البته بعضی دوستان با ( س*ا*ک* س) مشکل داره که خدارا شکر من اونم مشکلی ندارم
از سرعتمم راضیه راضیم
دمشونم گرم
کدوم ناحیه از کشور زندگی میکنید؟نقل قول:
3 شب میشه سرعتم پایین اومده...
نقل قول:
من بچه شمالم عزیز (گرگان)
سرعت من خوب بوده و افت سرعتیم نداشتم همین دیشب کلی دانلود کردم دقیقآ 305 مگ در هر ساعت که با توجه به وب گردی من سرعت دانلودم خوب بوده
من دوستم همین اتفاق اوفتاده براشنقل قول:
اون 10 15 گیگ دانلود کرده
هیچ اتفاقی نمی افته براتون
مشکل از خودشون هست که برا یه تعداد زیادی اتفاق افتاده تا وقتی هم درستش نکن همین وضعه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز خداروشکر سرعت دانلود بهتره
سلام دوستان
امروز رفتم نمایندگی مودمو به شرط تست گرفتم آیا با این وضع سیگنال مبشه بدون دردسر استفاده کرد ؟ یا برم مودم outdoor بگیرم
منطقه ما تو نقشه سبز کمرنگه
مودمی هم که گرفتم swc9200 هستش
این اسپید تست هم زیاد بهش باور نکنید من تستمو گذاشتم 1مگ واسه دانلود داده بود در حالی که با 300 تا با IDM دانلود میکردم
نقل قول:
یکمی وضعیته CINR RSSI جالب نیست CNIR باید بالای 20 باشه و RSSI -70 اینا که ماله شما ... ولی در کل زیادم بد نیست به نظره من که مشکلی نیست حالا امتحان کن ببین چجوری کلا از مهر ماه سرعته اکثر دوستان پایین اومده یه تست با اسپید تست بگیرید
دوستان عزیز الان سه چهار روز هست که واسه من حجم کم نمیکنه و فکر کنم واسه خیلی های دیگه هم همینطور باشه و اینم بگم که مبین نت حساب منفی نداره با خیال راحت دانلود کنید. در ضمن یه چیزی رو هم بگم من کلا حجم ماهانه ام 4 گیگ هست که تموم شد و بعدش 2000 تومن شارژ کردم ولی الان با همین مبلغ نزدیک 2-3 گیگ دانلود کردم!!
دوست من سیگنال خیلی ضعییفه
این طور که معلومه بازم حجم کم نمی کنه بازم قاتی کرده مبین نت
شرایط شما را داشتم و دارم. مشکلی ام ندارم. ممکنه سرعت آپلود کمتر از حد معمول باشه، اما دانلود همونه. در ضمن من با سبز کمرنگم هزار متر فاصله دارم.نقل قول:
خوب الان اکانتی روش فعال نیست تا تست کنم ولی از سایت مبین نت که چند تا فایل گرفتم سرعت تا 250 260 میرفت
خوب رفیق من اگر دانلود کنم .... وقتی درستش کنن ، چی میشه ؟ میزنه اکانتم تموم شده ؟ همون مبلغ همیشگی رو بریزم حله ؟ رفیقت همین جوری بوده ؟؟؟نقل قول:
این نشون میده که شما مشکلی نخواهید داشت، مگر اینکه سیگنال از این هم ضعیف تر بشه (مثلاً در اثر ساخت و ساز)، یا مبین نت نتونه پهنای باند کافی برای محل شما تأمین کنه (همین اتفاقی که برای بعضی از دوستان شاکی افتاده) که این دیگه ربطی به سیگنال نداره.نقل قول:
خوب ما هم به جمع مبین نتی ها اضافه شدیم مودم swc گرفته بودم باسه تست بعد رفتم bm گرفتم که یه مقدار بهتر شد وضعیت سیگنال
یه ماهه 1mb به هزینه نصب و مالیات 206 هزار تومان شد
اینم تست 1mb
دوستان با این 128mb دمویی که دادن میشه شبانه رایگان دانلود داشت یا میپره
دوستان سرعت من خیلی اومده پایین، پهنای باند 1مگ
سرعت آپلود 0 مگابیت، دانلود 0.53
واسه من که خوب شده.سرعت شبانم هم خوب شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پیشنهاد میکنم دانلود نکنید آخه واسه من بیست و یکم رو که تو گزارشات نبود امروز نشون داده و از حسابم هم کم کرده.فک کنم یواش یواش هر روز رو اضافه میکنن
دادا گفتم دانلود نکنین:sq_3:نقل قول:
برای من از صبح 21ام تا حالا هنوز چیزی ثبت نشده. البته من چیز خاصی ام برای دانلود نداشتم.نقل قول:
امشب سرعتم خراب شده...نقل قول:
شبا که زیر 2 گیگ دانلود نمیکنم
آقا داره حجم کم میکنه!
من که آخر نفهمیدم ... الان 2 گیگ گرفتم .... حسابم باید 21 تموم میشد ( 1 ماه ) ولی نشده و هرچی هم که دانلود میکنم خبری نیست ... ریز مصرف هم تا 21 ام نشون میده .... یعنی دیگه نگیریم ؟ بگیریم ؟ گفتم شاید 1 بارم شانس به ما رو کرده ، یک چیزی هم به نفع ما شده .... :sq_3:
به نظر من اونایی که حجم ندارن با خیال راحت دانلود کنن چون مبین نت حجم منفی نداره.نقل قول:
واسه امثال من که بیست و چند گیگ حجم داریم خطرناکه و ارزش ریسک نداره!
سرویس شما چیه و کدوم شهر هستی؟نقل قول:
ecare برات تا کی آپدیت شده؟نقل قول:
آقا من از بیست و یکم تا حالا لاگی برام ثبت نشده؟؟
بالاخره حجم کم میکنه یا نه؟؟؟
تهرانم، سرویسم 1 مگابیت بر ثانیهنقل قول:
دانلود رایگانم خوبه، بین 2 تا 2.6 گیگ دانلود میکنم
الان سرعتم درسته
با سلام
بنده چند روزی هست که اشتراک مبین نت گرفتم.امروز این تاپیکو دیدم اومدم چک کردم دارم میبینم که از ترافبکم کم نشده.
کلی هم فیلم دانلود کرده بودم.
قضیه چیه؟
طرح یک ساله 25 گیگ 1024 هست
موندم که همینطور ی دانلود کنم یک دفعه بگه تمام شد.
نظر دوستان چیه؟
ممنون
آقا مال منم چند روزی بود کم نمیکرد، از امروز شروع شده، حواست باشهنقل قول:
نقل قول:کسی نمیتونه قطعی جواب بده.قبلا اینجوری بوده و کم نکرده.یکبار هم برای من هفته پیش اینجوری بود ولی روز بعدش همون ته حجمم تموم شده بود و موجودی حسابم هم صفر شد.با توجه به طرحتون و زمان باقیمانده اش با مسئولیت خودتون انتخاب کنید.به هر حال ریسکه.نقل قول:
------------------
1.این مقادیر در مودم روی چند باشه خوبه و بهترین عددش چیه و وضعیتم به نظر شما چجوریه؟
قسمت WiMAX Signal Strength هم یه نصفه مونده پربشه و سرعت دانلودم هم در روز 130-140 هست و گاهی یه نوساناتی داره.(یک مگابیت)
RSSI: -74.72dBm CINR: 25.47/21.15(R3/R1)dB TX power: 23dBm
-------
2.اگه کابل شبکه طولش بیشتر بشه مثلا بشه 12 متر،تاثیری توی سرعت و پینگ داره؟