این طرح واسه من از پس فردا فعال میشه یکی از دوستان از مشهد میگفت سرعت دانلودش در شب و روز بین دویست تا دویست وپنجاه ست. یک دوست اصفهانی هم میگفت بین ۱۲۰ تا ۱۳۰نقل قول:
Printable View
این طرح واسه من از پس فردا فعال میشه یکی از دوستان از مشهد میگفت سرعت دانلودش در شب و روز بین دویست تا دویست وپنجاه ست. یک دوست اصفهانی هم میگفت بین ۱۲۰ تا ۱۳۰نقل قول:
من نمیدونم چرا دو شبه از ساعت 11 به بعد سرعت افتضاح میشه!!
سلام دوستان
128 ویژه داشتم سرعتش خوب بود بین 150 تا 250
حالا میخوام 128 نامحدود بگیرم بنظرتون خوبه؟
کسی مصرف کرده چطوریه سرعت دانلود
128 عادی که افتضاحه.سرعتش بین ۱۴ تا ۲۰
من 10 روزه که دو مگ 6 ماهه گرفتم ، 9 روز اول سرعتم از ساعت 1 تا 2:30 الی 3 بین 70 تا 130 بود ، بعد از اون میرفت رو 260 تا 7 صبح .
مودم رو چرخوندم الان CINR بین 31 و 33 هست ، دیشب از همون اول سرعتم 260 بود تا 7 صبح ، 5 گیگ دانلود شد .
این سرعت شانسی هست ، وقتی دوستان میگن سرعتمون پائین هست واقعا ناراحت میشم :n28:
این بستگی به منطقه داره دوست عزیز. من ماه پیش دو مگ با دوازده گیگ گرفتم هفتاد هزار توم. فکر کردم میتونم شب چند گیگ دانل م. ولی سرعت بیشتر از۱۲۰ نمیشد افتضاح بود. با اینکه سیگنالم خوب بود. اما وقتی مودمو برم شیراز با اینکه باید میذاشتمش تو ارتفاع و خوب سیگنال نمیداد سرعت دانلش تو شب بالای سیصد هم میشد.
سلام
دوستان کسی فایل bin فریمور مودم BM632w ایرانسل داره؟
لطفا هر موقع فعال شد یه آمار از کیفیتش بدید. مخصوصا سرعتی که IDM نشون میده مد نظرم هست ممنون.نقل قول:
سلام دوستان
کسی می دونه چطور باید تغییر تعرفه به «مصرف آزاد» رو اعمال کرد؟
تو Ecare که میرم انواع و اقسام تعرفه ها قابل انتخاب هست...
اما چیزی به نام «مصرف آزاد» وجود نداره...
الان از سرویس 512 استفاده می کنم... و 3 روز دیگه هم تموم میشه...
این طرح از امروز فعال شد. .متاسفانه چون من خوزستان هستم و کیفیت طرحهای بالای ۵۱۲ اصلا خوب نیست همانطور که حدس زده بودم. دیشب سرعت دانلودم بین سی تا چهل بود و در روز هم بین هفتاد تا هشتاده. ولی فکر کنم در شهر شما همان ۱۲۸ باشد. جالبه سرعت دانلود کمی از ۵۱۲ که داشتم بیشتره ولی سرعت باز کردن سایتها کمی پایینهنقل قول:
اینجا توضیح داده، تو یکسری از استان ها و تنها روی مودم های usb استنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
سه ساله که از مودم یو اس بی وایمکس استفاده میکنم.تازگیا وقتی مودمو به دستگاه وصل میکردم شناسایی نمیشد و بعد از چندبار قطع و وصل جواب میداد.تا اینکه به طور کل ازکار افتاد و خراب شد.زنگ زدم 707 برای تهیه مودم جدید ولی گفت دیگه یو اس بی نداریم :-(
کسی تا حالا با مودم یو اس بی مشکل داشته و قابل تعمیر هست؟
اونایی که تجربه کار بامودم جیبی داشتن ازش راضی بودن؟
چون باید مودم رو با خودم جابجا کنم و بعضی جاها که آنتن ضعیفه سامانه تقویت یو اس بی هم میبرم.مودم جیبی تو جاهایی که آنتن ضعیفه جواب میده؟
و اینکه بیشتر وقتا پشت سیستم هستم و نیازی به وای فای ندارم میشه مودم را باکابل وصل کنم و بدون باتری از مودم استفاده کنم؟
ممنون دوست عزیز از راهنمایی تون...نقل قول:
ظاهرا قوانین عوض شده...
یکی دو سال پیش این جوری نبود...
روی هر مودمی میشد تعرفه ی مصرف آزاد رو داشت...
پس با این حساب باید بی خیال وایمکس ایرانسل شم...
چون کیفیتش تو کرج و تو منطقه ای که ما هستیم جالب نیست... (برعکس مبین نت که خیلی خوب جواب میده)
گفتم به عنوان مکمل و در مواقع ضروری ازش استفاده کنم...
که با این حساب نمیشه...
Rزنگ زدم به ۷۰۷ میگم چرا سرعت من بالا تر از هشتاد نمیره اونم در بهترین حالت اینه و اکثرا روی سی و چهل کیلوبایته . مگه نه این ضریب ویژه است و باید ۱۲۸ باشه. خیلی حق به جانب برگشته میگه ۱۲۸ ویژه تا ۱۶ هم بیاد مشکلی نداره اگه پایین تر از ۱۶ اومد زنگ بزنید.پرسیدم پس ۱۲۸ عادی چی؟ گفت اون تا دو کیلوبایت هم بیاد مشکلی نداره.
واقعا خجالت آوره ضریب یک به یک گرفتم که تا ۱۶ هم بیاد حق اعتراض نداری. من موندم اگر هیچ اشتراکی نداره یک به یک چرا باید پایین بیاد. من اگر امکانش رو داشتم صد سال از وایمکس استفاده نمیکردم
تشکرنقل قول:
اما این طرح که بالای 512 نیست؟!!
خب با پست دوم ابهام من برطرف شد یه موقعی ADSL مخابرات داشتم بعد کلی اعتراضات مدیر عامل مخابرات اومد توی تاپیک مشهد بعد کمی وعده وعید درمورد سرعت همین چیزا رو گفت و یه سری محاسبه واسمون گذاشت که الان من براتون مینویسم.نقل قول:
مبنای سنجش تبادل اطلاعات بویژه در شبکه؛ بیت هست مثلا 1024 بیت در حالیکه مبنای ذخیره اطلاعت بایت. و ظاهرا سرعتی که IDM ویا نرم افزار های دانلود نشون میدن براساس بایته و چون هر 8 بیت یک بایت میشه پس برای تبدیل سرعت داریم (برای سرعت یک مگابیت) 1024 / 8 = 128 پس با خط یک مگ در بهترین حالت باید 128 دان داشت ولی چون اشتراک میشه، بسته به ضریب کمتر میشه. اگه ضریب اشتراک 8 نفر باشه و همه در اون ساعت آنلاین باشند سرعت دان 128 / 8 = 16 خواهد بود
با همین محاسبات بالا برای خط 128 بیت سرعت دان در بهترین حالت 16 و در بدترین حالت 2 میشه.
پس با این حساب ممکنه این طرح بدرد من نخوره همین الان با 128 عادی میانگین دانلودم 12 تا 16 متغیره پس تو منطقه ما کاربر وایمکس کمه و نت من رو share نکردن:n05: اما هنوز یک سوال باقی میمونه شما چطور سرعت بالای 16 که حداکثر هست گرفتید؟ در ADSL البته زیاد پیش میاد ولی اونجا طبیعیه چون همیشه خط رو بالاتر از طرح در خواستی میبندند از یک مگ بگیر تا 10 مگ واگه شانس بیاری و منطقتون خلوت باشه ممکنه شرکت بخواد بهت یه حالی بده و چند برابر بیشتر از سرعت طرحت استفاده کنی همون اتفاقی که پارسال واسه من افتاد. 128 مخابرات گرفتم و تا 6 ماه سرعتم 1 مگ بود ولی وایمکس که اینطوری نیست و سرعتا واقعی هستند.
دوست عزیز برای این گفتم بالاتر از ۵۱۲ چون سرعت دانلود ۵۱۲ بین شصت تا هفتاده اما این ۱۲۸ و مثل یک مگ میمونهنقل قول:
و اینکه من چطور بالای هفتاد دانلودمه به خاطر اینه که این ۱۲۸ عادی نیست. این ویژه است با ضریب یک به یک وسرعت شما با هیچ کس اشتراک نمیشه . اون ۱۲۸ عادیه که بین هشت نفر اشتراک میشه. و تازه کم هم هست. اما متاسفانه اونا همین هم میگن تا ۱۶ بیاد حق اعتراض نداری و حتی ۱۲۸ عادیه تا دو کیلوبایت هم بیاد حق اعتراض ندارید با وجود اینکه اگر ۱۲۸ تقسیم بر هشت بشه حداقل باید شانزده کیلوبایت سرعت رو داشته باشید. الان که دارم این متن رو مینویسیم اول صبحه و سرعت خوبه الان سرعتم بین صد تا صد و ده است. اما فقط صبح اینجوریه. یکی از دوستان مشهدی این طرح را دارن و در چند صفحه قبل تاپیک گفتن سرعتشون بالای دویست بوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا مودمتسالمه
وصلش میکنی هیچ اتفاقی نمیافته؟
به نظرم تا جایی که میتونی آنتن دهی مودم را بهتر کن ، میزان CINR منظورمهنقل قول:
من چند روزه که با چرخش مودم در پشت بوم این رو رسوندم به عددی بین 31 و 34 ، الان از همون 1 شب بهم 260 تا میده تا 7 صبح .
حتی اگه مجبوری مودم رو ببری پشت بوم اینکارو بکن ، من مودم مدل 130 رو با کلی عایق بندی و جعبه :n02: بستمش به میله آنتن پشت بوم .
حالا همین مودم رو بزارم تو حیاط سرعتم میاد رو 15 کیلوبایت !
همه ماها که اومدیم سمت وایمکس به خاطر عدم امکان استفاده از ADSL بوده ، خود من از سال 1384 کاربر اینترنتم ، تا سه سال قبل با Dial up وصل میشدم ، و تا سال قبل از gprs استفاده میکردم ، یکساله اومدم سمت وایمکس ، اول مبین نت حالا ایرانسل
تا جایی که میتونی میزان CINR رو ببر بالا ، خیلی خیلی روی سرعت تاثیر داره .
رو چند تا سيستم امتحان كردم و همش ارور Useb Device Not Recognized ميداد.ولي ديشب دوباره با سامانه تقويت كننده نصب كردمش درست شد.امروز از ترسم از سامانه جداش نكردم و همشو زدم زير بغلم و جابجا كردم :n02:نقل قول:
شماميدوني مشكلش از چيه؟
منم با مودم usb مشکل داشتم اما شبیه شما نبود
مودم رو میشناسه بعد کانکشن رو باز میکنی ، دیگه نمیشناسه
سلام
دوستان توی کرج از دیروز کسی افت سرعت داشته؟
برای من خیلی افت سرعت داره از دیروز مخصوصا از ظهر به بعد 2 مگ دارم سرعتم میاد روی 80
ایا مودمی که از این شرکت بگیریم امکان استفاده از مبین هم داره؟ و برعکس
ایا مودمی که از این شرکت بگیریم امکان استفاده از مبین هم داره؟ و برعکس
ببینید بار اول تقسیم بر 8 انجام میشه تا بیت به بایت تبدیل بشه و این برای همه طرح هاست چه اشتراکی(عادی) و چه غیر اشتراکی(ویژه) اما تقسیم بار دوم به 8 فقط برای خطوط اشتراکیه پس داریم:نقل قول:
طرح عادی: (128 کیلوبیت / 8) / 8 = 2 کیلوبایت
طرح ویژه : 128 کیلوبیت / 8 = 16 کیلوبایت
خیلی از کاربران اینترنت درباره تفاوت بیت و بایت اطلاعی ندارند.
برای بدست آوردن سرعت واقعی طرحی که سرعت دان مثلا 40 داره این مقدار ضرب در 8 میشه (برای تبدیل معکوس بایت به بیت) یعنی 40 * 8 = 320
که این مقدار از سرعت اسمی طرح بیشتره و خیلی تابلو یه راه دور زدن برای قانون محدودیت سرعت کاربر خانگی و انگار واسه کسایی گذاشتند که نمیتونند نامه دانشگاه یا شرکت جور کنند.
البته گربه واسه رضای خدا موش نمیگیره و هدف شرکتها تبلیغ از طریق مشتریانه بعد که کاربرا زیاد شدند و پهنای باند کم اومد طرح شما رو به همون سرعت واقعیش برمیگردونند و شما نمیتونی اعتراض کنی اما اونی که سرعت اسمی طرحش مثلا 512 یا 1 مگ باشه میتونه اعتراض کنه.
اینا رو دارم میگم چون خودم تجربه کردم پست قبلی نوشتم که ADSL 128 داشتم ولی عملا بعضی شبا از اونایی که 1 مگ داشتند بیشتر دان میکردم، کلی هم ذوق زده بودم ولی این وضع ناپایداره فقط تا وقتی منطقه خلوت باشه و پهنای باند اضافه داشته باشند. والا مشهد هم وقتی کاربرا زیاد شدند میشه مثل خوزستان و اونجا هم درصورت بیشتر شدن کاربرا سرعتتون پایین تر میاد خوبیش اینه که طرح یک ماهه والا اگه مثلا یک سال بود که هیچی دیگه...
البته این طرح فقط برای سه استان ارائه میشه. خراسان رضوی. آذربایجان شرقی و فارس. من چون ثبت نامم در شیراز انجام شده از طرحهای استان فارس دارم استفاده میکنم که هم متنوع تر وهم ارزانتر از خوزستان. این احتمال هم میدم چون خوزستان هستم و شاید ساپورت نشه اینطوریه. و اگه شیراز بودم بهتر بود . هر چند من دو مگ هم که داشتم افتضاح بود اینجا و گفتن علت همون کاربر زیاده .
نقل قول:
دوستان یعنی هیچ کس توی کرج
مخصوصا منطقه شاهین ویلا
باغستان توی 2 روز اخیر افت سرعت نداشته؟
یعنی سرعت از ساعت 9 به بعد میشه 10 کیلو بایت . این چه وضعی هستش واسه خوزستان پیش اومده واقعا
حتی سایت هم درست باز نمیکنه. وقتی هم زنگ میزنی بهشون حرفهای مسخره میزنن و بعدش میگن تو نظرسنجی ما شرکت کنید
همین چند دقیقه پیش زنگ زدم میگم از ساعت 10 به بعد افتضاح میشه سایت باز نمی کنه افتضاحه سرعت 3-4 کیلو بایته . میگه ترافیک شبکه است . خو عوضی ترافیک شبکه باشه من نباید بتونم یه سایت باز کنم؟؟ تایم اوت همش اصن پینگ نداره . تری جی راه انداختن پهنای باند کم اوردن هر روزم داره بدتر میشه آخر سرم دیگه کفریم کرد خواستم فحشش بدم . گفت میگم متطقه شما رو برررسی کنن من که میدونستم دروغ میگه . فردا زنگ میزنم 195 .شما هم زنگ بزنید تو خوزستان اینجوره .باید زنگ بزنیم کم پول نمیدیم اینجور سرویس میدن بهمون ! دزدا کثیف بعد ادعا دارن بهترین سرویس دهنده هستن
متاسفانه شکایت کردن ازین ها هیچ سودی نداره ، قبلا مبین نت داشتم ، داخل همین فروم من و خیلی از دوستان دیگه همزمان شکایت کردیم اما فقط یه دوبار یه خانم زنگ زد به شماره ماها گفت حل شده گفتیم نه ، آخرشم چیزی تغییر نکرد یا فروختیم یا انداختیم کنار .نقل قول:
توی این مملکت اگر قانون بود چیزهای خیلی بزرگتر از اینترنت رو حل میکردن ! ، اصلا قرار نیست اینترنت پر سرعتی باشه ، باید سرعت پائین باشه که امثال من و شما از آرمان های نظام دور نشیم و یه موقع راه بهشت رو گم نکنیم ! اینترنت سرعت بالا باعث انحراف من و شما میشه :n29: اگه میبینی سرعت پائین هست ناراحت نشو چون اونایی که سرعت رو میارن پائین صلاح من و شما رو بیشتر میدونن :n07:
من الان خیلی ناراحتم سرعتم خوبه چون دارم هی گناه میکنم با این سرعت بالا پس فردا میرم جهنم از گرما میسوزم ( یادم باشه کلمن آب خنک ببرم :n13: ) ، شما به جاش میری بهشت ! باور کن :n02:
چه گویم که ناگفتنش بهتر است ، زبان در دهان پاسبان سر است
دیشب ساعت. یک فیلم هشتصد مگی گذاشتم واسه دانلود و گرفتم خوابیدم. گفتم شاید تا صبح نصفش دانلود بشه. وقتی بیدار شدم با کمال تعجب دیدم فیلمه توی دو ساعت و نیم با سرعت صد کیلوبایت دانل شده. تا حالا سرعت اینقدر بالا نبوده واسه من. و امروز هم خیلی خوب بود سرعت. نمیدونم چه اتفاقی افتاده ولی هر چی هست امیدوارم مستدام باشه. جناب fafool شما تغیری رخ نداده براتون؟
سلام
یه مودم کله قندی فاقد هرگونه مشخصات دارم.مبین و ایرانسل می گن کاریش نمیشه کرد
راست می گن؟ یا راهی داره؟
نه والا داداش بدتر میشه و بهتر نمیشه ! دیگه واقعا عصبیم کردهنقل قول:
سلامنقل قول:
یه نفر هست تو یکی از فرومها که خودش نمایندگی هر دوتارو داره ، احتمال زیاد اون میتونه واست راهش بندازه
خواستی مشخصاتشو واست پخ میکنم
ديروز پينگ افتضاح بود و بيشتر سايتها رو به زور باز ميكرد.چند دقيقه طول ميكشيد نصف سايت لود بشه و يهو قطع ميشد.بايد چند بار رفرش ميكردم تا يك سايت ساده بيادنقل قول:
یه توضیح درباره پینگ به من میدید؟ چی هست؟ مقدار مناسبش بابد چقدر باشه؟ چطور مقدارش رو برای نت خودم بدونم؟
برای به دست آوردن پینگ :نقل قول:
روی استارت ( همون شکل پنجره در سمت چپ پائین در ویندوز سون ) میزنیم بعد در کادر جستجو عبارت cmd را تایپ کرده و اینتر میزنیم .
یک پنجره سیاه رنگ میاد ، در خط اول ( جلوش یک خط سفید چشمک زن هست ) عبارت ping 4.2.2.4 -t را تایپ کرده و اینتر میزنیم .
به صورت پیوسته پینگ ما نشون داده میشه که همون عدد جلوی time هست .
هر چی این عدد کمتر باشه یعنی پینگ بهتری داریم ، برای من با دستور بالا بین 190 تا 240 در نوسان هست .
میتونیم به جای ping 4.2.2.4 -t بزنیم مثلا ping google.com -t و یا هر سایت دیگه ای .
داغون شده از سایت یک یعنی با تابستون ساعت 1 شب فرقی نمیکنه
دوستان بهترین بسته اینترنتی که برای موبایل میتونم بگیرم چی است؟ منظورم اینه چه بسته ای بگیرم که در عین حال بهترین هزینه را داشته باشه از حجم مناسبی هم برخوردار باشد؟
سرعت معمول 128 چقدره؟