[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-------------------------------------
خوب که هست ولی اگه داشبورد قدیمی های پراید کلا پشتش بازه زیاد تاثیر نمیبینه تو صدا ولی این پراید جدیدا داشبوردشون برا خرج کردن یه خوردکی بهتره ارزش دارهنقل قول:
سلام نه ...... :n02: :n18:نقل قول:
حالا چرا میزنی ؟ :n25:
دلم دنبال تصویریهاست . میخوام آخرین تحقیق رو انجام بدم اگه بشه یه 2DIN بچپونم تو پنل جای پخش 405 . فقط شک کردم نکنه کلی زحمت بکشم جاش بدم بعد صداش جالب نباشه ؟؟
پخش 2DIN با کیفیت صدای 8019 نداریم ؟
آقا مهدی صداشون بد که نیست ولی چون قیمت پخشهای حرفه ای رو دارن بلکه هم بالاتر تنضیمات یه پخش حرفه ای رو ندارن عوضش کلی آپشن دارن صدا خوبی میدن ولی باهاشون نمیتونی تو مسابقات صدا شرکت کنی:n07:نقل قول:
راستی این مدل کنوود هم نگاه انداختی؟
Kenwood dpx-u700 قیمتش 636 تومنه
از اینا میخوای یا از اونایی که صفحه نمایش میره تو میاد بیرون؟!صد درصد از اونا میخوای درسته؟
نقل قول:
سلام
مسابقه که نه .اهل اینکارا نیستم . :n23:
این که گفتی تصویری نیست !
تا 1تومن هم قیمت برا تصویری مدل بده خوبه .
indash که نه .پنلش گیر میکنه .تازه مرتب باز بسته که بشه حداکثر بعد از یکسال یا یکم بیشتر خراب میشه فکنم باید یه طناب بهش ببندم و بکشمش بیرون :n08:
2din ها رو بررسی میکنم ببینم چی میشه .فکنم بتونم جاش بدم .
شما تا حدود 1 نهایت 1.2 بهترین 2din با بهترین صدا رو معرفی کن . ممنون میشم
سلام خدمت همه دوستاننقل قول:
ده سانتیه ، ecx100.5 هرتز
حدود 130 تومن
سخت نگیر ، دیگه اونقدر هم صداش بد نست که پشیمون بشی، ولی این حست طبیعیه، وقتی آدم میوفت هتو کار سیستم بستن خیلی وسواسی میشه، هر چه اطلاعاتت بیشتر میشه ، انتخاب سخت تر میشه!!نقل قول:
مهدی این چه جوریاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
طرف داره راکفورد رو میفروشه! این دوستمون هم پاسخ ندادن ظاهرا نیومدن انجمن...
خواهشا یکی بگه این 130 می ارزه کارکرده ش یا نه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر منم 5550 خوبه واین هم همینطور منتها 1300 ایننقل قول:
سلام این خوبهنقل قول:
شنیدم پخشهای تصویری پایونر از لحاظ امکانات متفاوتند اما از لحاظ صدا همه مدلها عین همن درسته ؟
نظرتون در باره اینا چیه :
AVH-X2550BT حدود 880 اما صفحه اش 6.1 اینچه
AVH-P3450BT حدود 870 اما از سری قدیمه
AVX-X4550BT حدود 1
برای 405 میخوام علی جان(امیدوارم اسمتو اشتباه نگفته باشم)نقل قول:
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 4
سلامنقل قول:
مهدی اگر تصویر میخوای بگیری همون 5550 رو بگیر.از نظر صدا فرقی نداره ولی lcd ش7 اینچه.جدید هم هست نسبتا.
به نظر من اگه اصلی و سالم باشه می ارزهنقل قول:
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 4
سلام خدمت همگینقل قول:
امان از این اینترنت گوشی!پدر ادمو در میاره :(
دوست عزیز به حمید جان مشخصاتو گفتید؟
حتما راهنمایی تون میکنه
ولی با توجه به راکفورد بودنش و مشخصات بنظرم می ارزه
حالا شما بازم یه تخفیف بگیر
Sent from my gt-i9300 using tapatalk 4
منم همینطور فکر میکنم ، بنظرم مثلا تو سری AVH سیستم صوتی پخش ها همه با یک استاندارد ساخته میشن، از لحاظ طراحی و خط تولید هم منطقی بنظر میاد. ولی از نظر آپشن تفاوت های کوچیکی دارن.نقل قول:
AVX-X4550BT یا AVH-X4550؟
فکر کنم 2550 ،خروجی 2 ولت داره، اون دو تا 4 ولت
سلامنقل قول:
اشتباه از من بود
avx-x4550 درسته
سلام عشقمنقل قول:
اره کوچیکت علیم
برا جلو 405 شما 13 سانتی میخوای؟جلو 405 مگه 16 هم نمیخوره؟
اگه میتونی کنوود 702 بگر برا جلو 405 هر کی 702 گذاشته بدون آمپ خوب جواب گرفته قیمتش زیر 200 هست
کامپ پایونیر 1605c هم خوبه خوش صداست بدون آمپ هم مثل کنوود 702 خوب جواب میده قیمتش 200 تومنه
تفاوت صدای 16 و 13 فاحش هستا عزیز
اما اون دل هرتز هم که گفتی اره خوبو خوش قیمته می ارزه به نظرم
ولی من هیچ سایتی پیدا نکردم که توان لازمشو زده باشه واسه همین نمیدونم به امپ احتیاج داره یا نه
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
================================================== =====================
دوستان یکی از فامیلام راضی شده برا 6975 هاش آمپ بزاره به نظرتون کنوود 525 بهتره یا
JVC KS-AX3002
شنیدم برا 6975 مناسبترین امپ پایونیر 3400 هستش درسته؟
دیگه که تولید نمیشه!
به نظر من که همون 3400 براش بهترین و ارزون ترین گزینه و در دسترسترین گزینه هستشنقل قول:
Sent from my HTC One X
ولی مهدی من منظورم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ابن بود :n06:
هر دو ، 2 تا 60-65 وات میده، تا 80 وات جا داری. ببین تا 80 وات چیزی پیدا میکنینقل قول:
اینم مشخصات DSK 130 هرتز
Hertz DSK 130
peak 120 W
RMS 60 W
سلام خدمت دوستان عزیز
میدونم سوالم خیلی سطحه پایینه ولی چیکار کنیم دیگه:n02:
من یه ضبط میخواستم برا پراید که فقط حافظه و هرچی که فکرشو بکنی بهش بخوره و اصلا از لوح فشرده استفاده نمیکنم .
لطفا اگه شد مدل و قیمت رو بگید و اگه لینکی یا مطلبی دربارش بود بهم بگید.
قیمت هم مهم نیست ، فقط امکانات بالا میخواستم و عمری باشه.:n01:
فکر کنم خیلی پر توقعم:n05:
مرسی پس 3400 هنوز هست؟
آخه هزینه پایین میخواد به اسرار میخواست چینی بگیره من منصرفش کردم واسه همین به 50 تا 60 65 وات بسنده کردیم هزینه اکسسوری هم هست
غروب میریم ببینیم چی گیرش میاد ایشالا
سلام عزیز منظورت از امکانات چیا هست؟نقل قول:
یو اس بی و aux خور الان داریم بدون سی دی pioneer mvh-155 قیمت 170 تومن
رم میکرو هم خواستی بزنی کافیه فقط یه رم ریدر دو تومنی بخری دیگه!!
جز aux و usb منظورررتون چیز دیگه ای هم بود!
پیشنهاد من اینه Pioneer MVH-8350BT
usb و sd بدون لوح فشرده قابلیت تغییر رنگ صفحه نمایش تصویری دارای بلوتوث پشتیبانی از فرمت divx و ایپاد و ایفون
قیمت 515 تومن
3 RC در اختیارت میزاره 4 ولتی کاملا حرفه ای
سلامنقل قول:
چه امکاناتی میخوای و سیستم فعلی چیه که دوستان دقیق تر راهنمایی کنن ؟؟
اگه قیمت مهم نیست، سری های بالا JVC و پایونیر و کنود میتونی بگبری که هم عمری هست و هم SD میخوره و هم USB اما ناچارا CD و DVD هم میخونن. اما مدل هایی هم هست که فقط حافظه های جانبی رو میخونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از ارزون ترین های پایونیر با قیمت حدود 200 تومن ، ففقط USB میخونه و CD نداره
نمونه های زیر هم CD ندارند ، بعضیاشونو میشه پیدا کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بخای SD ، USB ،Ipodو ... بخونه و BT هم داشته باشه یا نداشته باشه مدل های زیادی هست که باید یه مقدار جستجو کنی
تولید نمیشه ولی امکانش هست که آکبندش موجود باشه مثل 8002 و 8004 جی وی سینقل قول:
برو ، ایشالا گیر میاری
سلام خدمت همه دوستان عــزیز
من 2/3 ماه پیش سیستم رو بستم تنها مشکل بیـــس هستش
بیس 308 خیـــــــــــــــــلی خشک و کمه!اصـــلا" بیس توو صدا گــُـــم میشه!!!!
مشخصـــات:
پــــخش:کنوود 7016
اسپیکر عقب:پایونیر 6965
کامپوننت جلو:165 mx آئودیو سیستم
آمپ اسپیکرها: JVC 8004 Arsenal
ساب ووفر: پاونیر 308 D4 (توو باکس پورت دار)
آمپ ساب:Boschmman 1300 w (بریج بسته شده)
کابل: پـــک گیج 4 ساند استریم، باطری 74 آمپر Puma
ماشین :405
حالا برای بهتر شدن بیس چکار کنم؟
ساب رو عوض کنم فـــعلا" نمیتونم آمپ مونو بگیرم!(محدودیت مالی)
یا اینکه اسپیکر عقب رو عوض کنم؟
رهنمـــــــایی کنید البته با ذکر قیـــمت اجـــناس!!!
مـــــــــــــرسی:n16:
بابا بچه ها اواتارشو:n24:نقل قول:
پر پره:n25:
سر برج نشده که!!!
از کجا اوردی کلا پر کردی
30 تا بده ما دعات کنیم
مردیم بس رفتیم پمپ 5 تومن 5 تومن آزاد زدیم:n02:
--------------------------------------
سابتو چند خریده بودین؟
بعد رو تاقچه چیکار انجام دادین که صدا بیاد تو کابین؟
داداش اصــــــــا" کارت سوخت قابلتو نداره.بردار ببر هـــــــــــرچی دوس داری بزن.500 تا داره.البته 700 تومنیــــا!!!!:n02:نقل قول:
والا سابو یادم نیس!!!!
دست 2 خــــریدم پارسال!!!!!!
الان توو باکس پـــورت دار نصب شده.
اصـــــــــــــلا با سیستم من جور در نمیــــاد!!!!
راهنمایی کنید!
الان ساب و باکسش چند میارزه بخوام بفروشم؟
نقل قول:
سیستم فعلی فابریک خوده پرایده که البته پخشش خراب شده و ارزش تعمیر نداره.نقل قول:
اگه هم میشه یه حدود قیمت هم بگید.
امکانات منظورم همون aux و فلش خور باشه که مشخص هست و اگه همچین چیزی وجود داره مثلا خروجی ویدیو روی این نوع پخش کننده ها کهCD نمیخوره که بعدا اگه بودجش بود ارتقا بدم و همچنین امکان دیگه ای که لازم دارم اینه که بشه دو تا بلندگو خربزه ای رو مستقیم بهش وصل کرد و بتونه اونا رو با صدای بلند ساپورت کنه چون من فعلا اون اندازه بودجه ندارم که یه سیستم کامل ببندم و همین طور امکانش هست ماشین رو عوض کنم ولی میخوام که یه ضبط کامل داشته باشم که بعدا دیگه لازم به خرید ضبط نباشه.
هدیونیتی که دوتا خربزه ای رو راه نبره که دیگه هدیونیت نیست:n08:نقل قول:
پخش پراید خرابتم میتونسن:n02:
این جمله رو متوجه نشدمنقل قول:
منظورتون اینه که فرمت های تصویری رو هم بخونه؟؟؟نقل قول:
خروجی ویدیو روی این نوع پخش کننده ها کهCD نمیخوره که بعدا اگه بودجش بود ارتقا بدم
JVC KD-X70BTE یه پخشه بدون CD هستش که امکانات حرفه ای داره و تقریبا 550 تومنه
برند آلپاین هم نمونه هایی داره که قیمتهاش از 250 شروع میشه
سلام دوستان.م تازه عضو شدم واطلاعات خاصی در مورد سیسنم ندارم.راستش خواستم یه سیستم معمولی ببندم که یه هدیونیت pioneer 3200 و یه امپ kenwood KAC-M846 تهیه کردم ولی حالا موندم بین سه تا باند KENWOOD 718EX و KENWOOD 7100 و DLS 1073 کدوم رو انتخاب کنم؟من بیس قوی رو بیشتر دوس دارم(جهت اطلاع گفتم شاید کمک کنه)
سلام دوست عزیز اولا ورودتون رو تبریک میگم:n16:نقل قول:
718 که زیاد جالب نیست!
اگه بیس قوی میخواید بدون شک dls 1073رو انتخاب کنید که .واقعا بیسش اندازه یه ساب 10 اینچیه و خوب براتون میکوبه اما امپ خوب هم میخواد که بالای 100rmsبهش بده!
که امپتون به نظر من مناسبه:
• 60WattsRMS x 4ch at 4 Ohms • 90WattsRMS x 4ch at 2 Ohms • 60WattsRMS x 2ch + 180Watts RMS x 1ch at 4 Ohms
که باید 4کانال رو به دو کانال تبدبل کنید و به اصطلاح بریج کنید که خروجی بیشتر بشه.
پخش هم که indash و 3تا خروجی 4 ولت داره که عالیه.
قیمت 1073 هم حدود پ430 یا 50 تومنه
ولی اگر در اینده نزدیک قصد بستن ساب رو دارید کامپوننت که یک نوع باند گرده رو پیشنهاد میکنم
صبر کنید تا دوستان هم نظرشونو بگن
............................
موفق باشید:n05:
سلام.یه سوال از قلم افتاد
یکی از دوستانم میخواد سیستم ببنده که متاسفانه پولش به هدیونیت نرسید وازم پرسید میشه روی ظبط فابریک 206 امپ نصب کرد؟چون من جواب این سوال رو نمیدونم از شما میپرسم.
سلامنقل قول:
خیر نمیشه
چون خروجی Rca نداره که به امپ وصل شه و فقط 4 تا خروجی برای باند ها داره
.......................
کلا وقتی میخوان سیستم ببندن به این ترتیب عمل میکنن
هدیونیت
اسپیکر
اکسسوری
امپ
ساب
امپ مونو
ممنون از راهنماییتون اگه امپ 2 کانال مثل PRS-D2200T که 1200 واته و قدرت اسمی (وات) : 80 قدرت در2 اهم (وات) : 300 قدرت در 4 اهم (وات) : 600 روی DLS 1073 ببندم خوب میکوبه؟نقل قول:
سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییتون ولی من پرسیدم گفتن اگه کیت روی ظبط ببندی میشه.ایا صحت داره؟نقل قول:
ممنوننقل قول:
بله مناسبه و کاملا درایوش میکنه
150 Watts x 2, at 4 ohms
چنین چیزی نشنیدم و لی اگر هم باشه ارزش نداره چون پخش های فابریکی تنظیمات خاصی ندارن و بدرد سیستم نمیخورننقل قول:
...........
همون هزینه کیت گذاشتنو یکم بزارن روش یه پایونر 155 که 170 تومن قیمت داره بگیره بهتره تا این کارو بکنه
در کل انتخاب با شماست:n01:
منظورم اینه که علاوه بر اینکه CD نمیخورن خروجی ویدیو هم داشته باشن البته اگه نبود همون پخش فرمت های تصویری هم بدنیست اگه داشته باشه:n01:نقل قول:
--------------------
یکم سختش کردید اگه میشه حداقل یه برند با چند مدل معرفی کنید تا من بتونم انتخاب کنم.( برعکس کامپیوتر از سیستم ضبط و پخش زیاد سر در نمیارم :n02:)
قیمتا هم خیلی رفت بالا ، الان که فکر میکنم یه چیزی حدود 150 تا 300 هزار فکر کنم مناسب باشه:n02: .نظرم هم رو خرید قطعی است.
دوستان الان قیمت کابل rca تنها چند هستند ارزونترینش
حدودی؟
Sent from my HTC One X
اه باباااااااااااااااااااااا اااااااااانقل قول:
این زبونو مغازه دارا نداشتن چیکار میکردن!!!!!!!!!!!!
من رو مخ فامیلمون سه ساعت کار کردم اقا رفتیم نزار دم بدن بهت چینی نمیگیریم همونایی که من میگیم
این مغازه دارا مخ منم داشت میزد حرف نمیتونستم حالیش کنم که برااااااااااااااااااااااا اااا
من از مغازه اومدم بیرون اخرش
واقعا اینا دیگه کی هستن
یه خورده دیگه منم تو مغازه میموندم قانع میشدم اون بهترین امپ دنیاست برنده تموم جایزه ها بعد همه شمارم قانع میکردم:n02:
یه آمپ دو کانال مارک متفرقه اصلا اسمشو نتونستم بخونم فقط روش زده بود 2000 وات بعد اندازش به اندازه یه ورق a4 بود بست با سیم کشی و نصب شد 100 تومن
بعد صدا انقدر حجم بالا رفته ادم سر درد میگیره عمرا ولومو تا 50 نمیشه داد
منم که اصلا حال نمیکنم بعد خرید چیزی بد بگم حال طرف گرفته شه بهش حالو دادم که خوشحال شه ولی دیگه خودشم معلوم بود از صدا راضی نیست رفت شهرشون
حال منم گرفته شد:n27: