دوست عزیز من خودم اینو میدونم و آپلودی نداشتم اصلا!!نقل قول:
Printable View
دوست عزیز من خودم اینو میدونم و آپلودی نداشتم اصلا!!نقل قول:
شما به این موارد اشاره نکردی.نقل قول:
- احتمال لو رفتن پسورد دی اس ال
- آپدیت های خودکار نرم افزارات
- احتمال انشعاب غیر مجاز از شبکه شما
- احتمال سوء استفاده از وایرلس باز روتر دی اس ال یا که پسش لو رفته باشه یا شکسته باشن
- احتمال استفاده یکی دیگه از کامپیوتر یا شبکه خونه
- اینکه مرتب مصرف رو چک کردی یا نه
اصلاً یه گیگ برای یه ماه هم رقمی نیست. ممکنه واقعاً کارکرد خودت باشه (مثلاً چرخ زدن رو نت و آپدیت آنتی ویروس راحت روزی 33 مگ متوسط شما رو می کشه، و حتی بیشتر). آی اس پی ها اینتقد خودشون رو کوچیک نمی کنن که با اینکار به خاطر چند هزار تومن که تو گردش مالیشون هم عددی حساب نمیشه مشتری رو از دست بدن. از بنده میشنوی، برو همون پرینت رو بگیر که معلوم شه مشکل از کجاست. یا برو توی سایت اکانتینگشون که همونو بهت میگه. اگه NAS تغییرات داشته، یا زمانی که فک می کنی وصل نبودی، کارکرد داشتی اونوقت یه خبری هست.
آره، در مورد فایرفاکس شاید اون لحظه سایت یه مرگیش بوده. بعد درست شد.نقل قول:
اما ایونت های منو از همین شهریور داره. کانکشن ریپورتشم از اسفند پارسال به اینور رو فقط نشون میده با اون روش. سالهای قبل رو هر جور زدم نیاورد.
بچه ها کسی خبر نداره این اندیشه کلاه بردار کی میخواد این سرویس تخفیفش رو دوباره راه بندازه؟
سرعت 66 ثابت --- نامحدود -- ماهی چقدر می ارزه ؟ براش پول داد
دوست عزیز ولی تمام این مواردو چک کردم!!نه سیستم دیگه دارم تو خونه و کلا مودم من اون طرف خونه آنتن نمیده چه برسه به مثلا همسایه ها!!(خونه ویلایی دور تا دور حیاط)نرم افزار هم مگه آپدیتش چقدر هست!!من مشکلم 8 گیگه که اضافه هست یک گیگ نیست که!!اگه کسی هم از وایرلس من استفاده کنه رو چراغ مودم مشخص میشهنقل قول:
سلام داداي گلمنقل قول:
به خودم بگو...به همشهريت!البته اينجا دوستان همه استادن
خوب اول بگم كه تو فومن علاوه بر انديشه و البرز دامون نت هم تشريفشو آورد!!!(روبروي اداره ارشاد...آقا آرش!)
راستش نميشه به راحتي در مورد كيفيت و سرعت اين شركت ها در شهر فومن اظهار نظر كرد.دليلشم اينه كه كيفيت سرويس ها در مركز(رشت) و شهرستان ها تفاوت داره!به دليل رقابت و ...
اما دوستاي شما سرويساي مختلفي گرفتند حتما ازشون سوال كنيد
ولي براي شروع ميتونيد از انديشه استفاده كنيد.دليلش هم مديريت آسان حساب در هر زماني(يعني تغيير سرويس در هر زماني) مي باشد.
از البرز نت و دامون نت هيچ اطلاعي ندارم.ولي طبق نظر بعضي دوستان اين دو شركت در رشت سروصدايي ندارند!!!
دوستاااااااااااااااااااان كمك
سرويس 128 يك به 10 گرفتم سرعتم حداكثر 19 كيلوبايت هستش و متوسط 5 كيلوبايت شايد.
ولي وقتي واسه دانلود ميزارم ميشه 2 كيلوبايت!!!!!!!!!!!
خوب بيخيال...
الان مشكلم اينه كه نميتونم به نامحدود 128 يا 256 تغيير سرعت بدم.يعني چنين انتخابي نداره!فقط ميشه به نامحدود 1 به 10 256 و سرويساي حجمي تغيير سرويس داد.
كسي دليلشو ميدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قيمت سرويس فعلي(يعني 128 يك به ده از سرويس 128 نامحدود كمتر مي باشد پس مشكلي نبايد باشد!)
سرعت دانلود شبانم دیشب حدود 15 بود که تا 6 هم رسید ولی سرعت دانلود روزانه بین 100 تا 130 (سرویس 128 3 گیگ)!!!!
همیشه همینجوریه؟؟؟؟
من كه خط 6 هستم هميشه اينطور بوده(بعد از تغيير قيمتاي اخير)و از 16 بالاتر نرفتهنقل قول:
سلام
آموزش اتومات کردم مودم رو میخواستم
ممنون
قابل توجه دوستانی که مشترک شرکت اندیشه هستند :
ساعت دانلود رایگان شبانه به 1 تا 6 صبح تغییر کرد !!!
نه بابا!!:18: بیخیال!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :31:نقل قول:
---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
خب خودت میگی قیمتش از 128 نامحدود کمتره پس مشکلی هست دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو سایتش همون 1 تا 7 نوشته.شما از کجا میدونی؟نقل قول:
از لینک زیر میتونید ببینید که ساعتش تغییر کرده :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیر تعرفه ماهیانه سرویس ADSL2+ نوشته :
"کارکرد حجمي در محدوده ساعتي 1 بامداد الي 6 بامداد رايگان مي باشد و ميزان ترافيک مصرفي کاربران در اين ساعت جزو ميزان حجم قابل مصرف کاربران محاسبه نخواهد شد"
من هر شب دانلود شبانه میکنم . امروز صبح که حجم باقیمانده سرویسم رو دیدم ، 550 مگ کم شده بود ! یعنی دقیقا معادل 1 ساعت دانلود !! این تغییر ساعت از دیروز اعمال شده !!!
تکذیب میکنمنقل قول:
اندیشه خط4 دو شبه سرعت من رفته بالا
شبانه 1.7 گیگ دان میشه
الانم نگاه کردم حجم اافی از من کسر نشده!یعنی 100 مگ کم شده که فکر کنم مصرف روزانم بوده!
چی رو تکذیب میکنی دوست عزیز ؟؟؟ :13:نقل قول:
توی سایت شرکت نوشته 1 تا 6 بامداد !! الان شما تا 7 صبح دانلود میکنی ، از حجمت کم نمیشه ؟؟! :18:
پیجی که شما بهش استناد میکنید آپدیت نیستنقل قول:
من خودم هر روز تا 7 دانلود دارم و حجمی کم نمیشه
اصلا امور مشترکین رو واسه چی گذاشتن!؟ رنگ بزنید سوال کنید میگه تا 7 رایگانه
دوست عزیز ، بی زحمت آدرس پیج آپدیت شده رو بدید تا منم برم ببینم ، شاید حق با شما باشه و اندیشه 550 مگ از حجم منو بی دلیل کم کرده !!!نقل قول:
این صفحه که فکر کنم حداقل ماهی یکبار واسه شارژ مجدد بهش مراجعه میکنید :نقل قول:
نوشته 1-7 :27:
اینجا هم میتونید برید قسمت گزارشات و ببنید چه ساعتی اون 400 مگ ازتون کم شده:
موفق باشی :27:
بچه ها چیز پی ان وصل میشید یا نه ؟ قطعه همه جا ؟
سلام به همه
دوستان یه موردی که امروز پیش اومده و من زیاد دقت نکردم بهش اینه که موقع باز کردن سایت های https مرورگر اخطار میده که گواهینامه سایت (مثلا گوگل)نامطمئنه!اول فکر کردم از اپرا شاید باشه و رفتم آپدیت کردمش فرقی نکرد !بعد با فایرفاکش هم تست کردم همینطور بود!شما مشکلی نداشتید؟! :13:
سلام :10:نقل قول:
-ویرایش:
مشکل از تاریخ سیستم بود نمیدونم چی شده بود تاریخو درست کردم حل شد!
با درود و سلام ...
یکی از دوستان 128 نامحدود داره و سرعتش حدود 30 ( خط 5).
زنگ زد شرکت که بپرس سرعتا چرا اینقدر کمن، گفتن که ماکزیمم سرعت نامحدود 128 تا 50 هستش!!!!!:18::2:
یعنی 50 دیگه آخرشه؟؟؟ من میخوام نامحدود بگیرم ولی با این وضعیت موندم چی کار کنم؟!!:13: الآن محدود 128 3 گیگ دارم( خط 2 )، سرعتمم 120.
کسی خط 2 نامحدود داره که بگه سرعتش چنده؟؟
ممنون میشم جواب بدین- خیلی ضروریه
اشتباه گفتن! 128 نامحدود ماکسش همون 30 هستشنقل قول:
اونی که گفتن 50 مال 256 نامحدوده، من هر 2شون رو داشتم، خط 2 هم هستم
:18::18::18::18::18::18:نقل قول:
اشتباه گفتن! 128 نامحدود ماکسش همون 30 هستش
اونی که گفتن 50 مال 256 نامحدوده، من هر 2شون رو داشتم، خط 2 هم هستم
پس فکر کنم باید 5 گیگ بگیرم!!
تویه 10 روز 1.5 گیگ استفاده کردم، 20 روز مونده فقط 1.5 گیگ دیگه برام مونده!! :23::24::47:
خوب اگه كمتره بايد مشكلي نباشه ديگه.شما مگه تاحالا تغيير سرويس ندادي؟من ماهي 4 يا 5 بار تغيير ميدم.نقل قول:
همين الان سرعتم 273 كيلوبايته.رايگان
من 128 محدود دارم چند روز سرعتم خیلی بده
772 هستم سرعتم 15 16 بیشتر نمیره
انتی ویروس اپدیت هم دارم از کجا میتونم مطمئن شم مشکل از ویروس نیست؟
سلام فوآ جوننقل قول:
تو لينك دوم كه گزارشات ميده بايد با چه يوزر و پسي وارد شيم هان؟
با هموني كه وصل ميشيم به نت؟
با كدوم آخه؟
سلام من اندیشه 128 محدود دارم خط 5 هستم می خواستم بدونم وضعیت سرعت دانلود با 256-512-1024 چه طوری هستش من بیشتر شب دانلود میکنم
الان برای من سرعت دانلود شب از ساعت 1 تا 3:15 آخرش روی 20 هستش و بعد از 3:15 کم کم سرعت میره بالا
به سرويس محدود 2 يا ... يا 10 گيگ 1 مگ تغيير سرويس بده و شب با سرعت 273 كيلوبايت دانلود كن و لذت ببرنقل قول:
آره داداش با همون یوزر پسورد adsl ت رو وارد کن+زبان هم فارسی بعد تو قسمت گزارشات رو detail کلیک کن تا ریز اارسال و دریافت به ساعت رو ببینی :10:نقل قول:
ممنونم.با حساب يكي ديگه(كه تو فومن انديشه داره) وارد شدم ولي از جداولش سر در نياوردم:34:نقل قول:
با حساب انديشه خودم وارد نميشه به هيچ وجه.حتي وارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم نميشه و حتي وارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم نميشه!!!!!!!!!از اول مشكل داشته تا الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا اینکه برو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد هم برو به ورود کاربران. البته قبل از این کار کچ مرورگرت رو پاک کن بعد این کارو انجام بده. اگه باز هم به مشکل خوردی حتما تماس بگیر با پشتیبانی چون اصول کار همینه.نقل قول:
سلام یکی می تونه بگه اندیشه 1 مگ محدود 2 گیگ سرعتش تو روز چنده؟
نقل قول:تو روز و شب يسره 273 كيلوبايت هستش.يعني بيش از 2 مگ!!!!!!!!!!!و شبي حداقل 4 يا 5 گيگ دانلودنقل قول:
همين صفحه رو ميخونديد جوابش بود
من خط 6 هستم.تو خط هاي شلوغ(خط 4 ) هم به احتمال خيلي زياد بايد همينطور باشه
در حال حاضر سرعت تو شهر شما چقدره؟
سلام دوستان من تو سایت اندیشه دیدم 2 نوع سرویس نامحدود داره! یکی یک به ده نوشته اون یکی که 16 تومان هست چیزی ننوشته!!میخواستم تفاوت این دوتارو بدونم !!میدونم یکی سرعتش از 128 محدود کمتره کدوم یکی از این دوتاست و کلا سرعت هر دوتاشون ماکسیموم چنده؟و یک سوال دیگه من الان 128 محدود دارم سرعتم تو روز120 139 هست اگه 256 یک به 10 بگیرم سرعتم چند میشه؟
به اين ميگن يه سوال كامل و بي ابهام و دقيق!!!!:31:نقل قول:
دوست عزيز كلا سرويس هاي 1 به 10 را دورش رو خط بكشيد و بيخيال شين.با هر سرعتي كه باشه.حتي 1 مگ! چون حتي گاها كمتر از ديال آپ هستش و گاهي زياد ميشه.كلا ناپايداره.نقل قول:
بعدش اينكه نامحدود 128 سرعتش تقريبا بصورت دائم 30 و نامحدود 256 تقريبا بصورت دائم 50 كيلوبايت هستش.
و سرويس هاي محدود هم بيشترين سرعت را دارند.كه سرعت سرويس 1 مگ به 273 كيلوبايت چه شب و چه روز ميرسه.و بقيه سرويسا مثل 512 و 256 و 128 كمتر از 273 كيلوبايت هستند كه شما هم يك نمونه دارين.
:20:
فکر کنم دوباره کوسه سیم ها رو جویید و یه ساختمان تو ترکیه آتیش گرفت .
منطقه 4 - پشتیبانی میگه کل مخابرات گیلان مشکل پیدا کرده . وضعیت شما چطوره ؟