خودش می دونه چی بهش می گم:n02:نقل قول:
جمله درست تر تاریخ...تاریخ را فاتحان می نویسند:n18:
اخمو یا شوخ طبع؟
Printable View
خودش می دونه چی بهش می گم:n02:نقل قول:
جمله درست تر تاریخ...تاریخ را فاتحان می نویسند:n18:
اخمو یا شوخ طبع؟
مثه deadpool شوخ طبع :دی
اگه بهت بگن مادرتو بیشتر دوست داری یا پدرتو چه جوابی میدی یا چه عکس العملی از خودت نشون میدی؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
بین قلب و مغزت یکیو انتخاب کننقل قول:
جواب دندان شکن که میگن اینه
یه خورده هم عصبی میشم
قضاوت را تعریف کنید
قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
نقل قول:
قضاوت چیزی است که همه بی خودی آن را میکنند
از چه شرکتی نت میخری؟
مخابرات علیه سلامنقل قول:
سفسطه و مغلطه ۲۰ صورت داره از ۲۰ تا حداقل ۵ تاش رو بگو(۳ نمره)
قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
میخوام 17 بشم جواب نمیدم:n10:
دعوا کردی؟
آره.
زندگی سنتی یا مدرن یا سنتی،مدرن؟؟
اگر منظورت از مدرن سبک زندگی غربی هست نه سنتی کامل هر جایی یه روش زندگی دارن مردم که بسته به فرهنگ و ... اون منطقه هست خوب نسبت به زندگی اینجا من دوست دارم از هر دو خوبی هاش رو انتخاب کنم برای زندگی کردننقل قول:
چرا غرب چرا خودمون نه؟ فرهنگ خودمون یعنی شاخ داره؟
چون برای تبلیغاتشون اونقدر وقت و هزینه صرف کردند که حتی ناهنجاریهاشونم به عنوان یه هنجار خوب به نمایش میزارند و از ناآگاهی مردم و خلاء بین مردمو فرهنگو دولت براحتی سوءاستفاده میشه.
چای یا قهوه؟؟
صبح فقط چایی بقیه روز تا عصر قهوه بعد از اون فقط اب
فرومول تجربی هیدروکلریک اسید رو بنویسید