يعني پورتي چيزي نمي خواد بهش وصل كرد؟؟؟نقل قول:
Printable View
يعني پورتي چيزي نمي خواد بهش وصل كرد؟؟؟نقل قول:
آیا کار گذاشتن فرستنده های دیگهای در سطح استان تهران به غیر از فرستنده جماران تو دستور کار صدا و سیما هست؟
دوست عزيز احتياج به هيچ وسيله جانبي ديگر نداريد حتي سيم آنتن هوايتون هم بكشيد بيرون چون تمام استانهارو باهاش داريد فقط وفقط خود تلويزيون بدون هيچ وسيله ديگهنقل قول:
خوب پس چطوري به اينترنت وصل ميشه؟
واقعا که فروم جالبیه یه نفر میاد درباره موضوع مرتبط سوال مطرح می کنه و تقاضای کمک می کنه اما دریغ از یک جواب اما تلویزیون اینترنتی که مرتبط به موضوع نیست همینطوری کش پیدا می کنه
سلام دوستان لطفا اگر میشه منو راهنمایی کنیدمن ساکن مشهدم.وقتی در گیرنده دیجیتال کانال ها رو سرچ میکنم فقط 18 تا کانال پیدا میکنه.و اون 6 تا شبکه آزمایشی (العالم-مستند و .....) نمیاره. می خواستم ببینم چکار کنم که اون 6 تا شبکه رو هم پیدا کنه.مدل گیرنده ای که دارم :Marshal ME-885آنتن مورد استفادم:سیماباخ بوستردارغیر گرداندر ضمن کیفیت سیگنال 96% و شدت سیگنال 75% استلطفا کمکم کنید
سلام دوستان لطفا اگر میشه منو راهنمایی کنیدمن ساکن مشهدم.وقتی درمنوی گیرنده دیجیتال کانال ها رو سرچ میکنم فقط 18 تا کانال پیدا میکنه.و اون 6 تا شبکه آزمایشی (العالم-مستند-استانی و .....) نمیاره. می خواستم ببینم چکار کنم که اون 6 تا شبکه رو هم پیدا کنه.مدل گیرنده ای که دارم :Marshal ME-885آنتن مورد استفادم:سیماباخ بوستردارغیر گرداندر ضمن کیفیت سیگنال 95% و شدت سیگنال 75% استلطفا کمکم کنید
من امروز بعداز کلی تحقیق و تفحص به این نتیجه رسیدم که --- مارشال ام ای 885 و مدل کمبو اون از بقیه مدلها بهتره ... زیرا :
1-برنامه های تلویزیون ایران تا حدود 2-3 ساله دیگه یا شایدم بیشتر HD نمیشند... پس وقتی حداکثر کیفیت با کابل Component قابل انتقال هست چرا بیهوده هزینه HD کنیم ؟؟
2-اکثر --- ها رو مدیا پلیر زوم کردن که عقل حکم میکنه جهت استفاده از حداکثر کیفیت این دستگاه رو به صورت جداگانه و از نوع با کیفیت تهیه کنیم
3-رنج پائین قیمت مخصوصا" در مدل 885 که حدود 50 هزار تومان هستش
4-درمدل کمبو شما علاوه بر --- , می توانید dvd هم داشته باشید...توجه داشته باشید همیشه فلش موجود نیست و ممکن
5-در نطرات دوستانی که دارای این دستگاه هستند شکایت خاصی رو من ندیدم و راضی بودن نسبی رو میشه تشخیص داد
6-امکانات خوب دستگاه : تایم شیفت و قابلیت ضبط همزمان و رابط کاربری مناسب وکیفیت خوب نمایش ....
و.....
من نمیگم مارکهای دیگه مثل بلوسنس یا ... بدن میگم هزینه کردن بیهوده رو این موضوع صرفا" هدر کردن پول هست
خوشحال میشم نظرات شمارو هم ببینم.مرسی
نقل قول:
باید آنتن را بچرخونی و در جهت امواج فرستنده ای که اون 6 شبکه را پخش میکنه تنظیم کنی
سوالتون رو دوباره بپرسید جواب بدهمنقل قول: