سلام دوستان
برای پاک کردن کمودو کار خاصی باید کرد؟! مثلا قبلش hips رو غیر فعال کرد ؟! برنامه پاک کننده داره؟چه روشی رو توصیه میکنید؟
سلام دوستان
برای پاک کردن کمودو کار خاصی باید کرد؟! مثلا قبلش hips رو غیر فعال کرد ؟! برنامه پاک کننده داره؟چه روشی رو توصیه میکنید؟
نسخه نهایی 7 چه تاریخی منتشر میشه؟
نقل قول:
علی اقا امروز ویندوز 8.1 رو مجدد نصب کردم و اینبار به جای نسخه بتای اویه نسخه rc رو نصب کردم مشکی که داشت این بود که فایروال ویندوز رو خوش غیر فعال نکرد!
اگه اشتباه نکنم (مطمئن نیستم) اون یکی بتا رو که نصب کردم خودش فایروال رو غیر فعال کرد
ویندوز جدید هم نسبت به قبلی تنها فرقی که داشت این بود که ابدیت جدیدتر بود وگرنه جفتشون 8.1 و 64 بیتی بودن
الان کسی دیگه ای هم این مشکل رو اعلام کرده؟
با تشکر
تاریخ مشخص نیست. ولی نزدیکه؛ اگه مسئله خاصی پیش نیاد.نقل قول:
سلامنقل قول:
مرسی مسعود جان.
البته این روشها برای زمانی هست که برای عزل کومودو به مشکل بخورید. در حالت عادی کومودو را همانجور عزل کنید که سایر برنامه ها. فرقی نداره.
فقط قبلش از تنظیمات و دیتابیس آنتی ویروس یک بکاپ بگیرید، یه زمانی به درد میخوره.
=====
دنبال یک پیشنهاد توپ! برای کومودو میگردم.... یه چیزی که بترکونه:n02:.... کسی چیزی در ذهن داره؟ یه ویژگی جدید؟
بزرگترین اولویت برای کومودو چی میتونه باشه؟:n13:
یا اینکه میتونید به ترتیب سه تا را لیست کنید. اینجا نشد توی پیغام خصوصی به من بدهید.
مرسی
سلامنقل قول:
بله منم همین مشکل رو داشتم و به همین دلیل ویندوزم رو تعویض کردم و 7 نصب کردم
8.1 بخاطر ناسازگاری با برنامه ی امنیتی، کاربردی و ... اذیت میکرد!
تو ویندوز 7 کومودو بهترین Performance رو داره، از هر لحاظ که بگین
من هنوزم ویندوز 7 دارم! (به این راحتها ازش دل نمیکنم: د ی)نقل قول:
البته روی ویندوز 8 بله فایروال ویندوز حین نصب کومودو غیرفعال نمیشه که Egemen گفته مایکروسافت این اجازه را نداده!
سلام علی جاننقل قول:
خسته نباشی
علی جان من به پاسخ کاربر مورد نظر اون لینک رو از پست دوم کپی کردم و گذاشتم (تنبلی گرفت تا کامل جواب بدم، ببخشید :n03:)
:n16:
راستی علی جان نمیدونم مشکل Comodo Dragon چیه که وقتی میبندمش و بعد از ریست سیستم و باز کردن دوباره Comodo Dragon تمام تنظیمات به حالت اولیه برمیگرده!
انگار که مرورگر رو تازه نصب کرده باشی!
همه چیش پاک میشه! مجبورم دوباره Extension ها رو نصب کنم!
البته ازشون کپی گرفتم و با روش Developer نصب میکنم
سعی میکنم با تیم کومودو در این باره صحبت کنم.نقل قول:
مرسی