5شنبه از همون نمایندگی که جناب Alucard گفتن منم رفتم و VT30 رو دیدم . بله همونطور که استاد گفتن بنظر یه مقدار خیلی کمی St30 مشکی رو بیشتر حفظ میکنه ، البته اینو هم باید بگم که Vt30 تقریبا وسطای سالن بود و St30 با اختلاف یک TV بینشون در منتها علیه گووشه سالن ، کلا Vt30 یه مقداری به روشنایی نزدیکتر بود ، حالا نمیدونم شاید کنج قرار گرفتن St30 باعث این مسئله شده بود یا همونطوری که استاد گفتن لایه اضافیه Vt30 ی آسیا داستان درست کرده . البته اینقدر کمه که فقط باید کاراگاه بازی در بیاری که این مسئله رو متوجه بشی و من درآوردم .:5: در کل کیفیت جفتشون بسیار بسیار نزدیک بهمه ، طوریکه شاید فکر کنی که پنل St30 توو قاب Vt30 گذاشتن و البته که همونجوری که ایشون گفتن برایتنس Vt30 ال ای دی سری E پانی رور نابود کرد و این مسئله برای پلاسما یعنی WWWOOOWWW. و اینکه بر خلاف طراحی بسیار ساده St30 که چنگی به دل نمیزنه ، طراحی یکدست Vt30 وقار خاصی داره که 100% توو منزل نمای ویژه ای پیدا میکنه . اوون قاب دو رنگ St30 آدمو یا LED D25 پانی میندازه .
یه چیز جالب هم توو اوو نمایندگی دیدم ، بگم شاید کسی بخواد بگیره و اوون اینکه یه سری اسپیکرهای پانی رو نشونم داد که کاملا وایرلسه و فقط به برق متصل میشد و بسیار باریک و جالبتر اینکه زیر پایه گرد اسپیکرها زیر هر کدومشون( هر 4 تاشون) Sub Woofer وجود داشت که فوق العاده بود ، قیمتشم میگفت ناقابل 1.300
یه مسئله این که ، داستان مقدار مصرف برق پلاسما دیگه داره حاله همه رو بد میکنه ........ دوستان یه لطفی کنن حتما اول یه سرچی انجام بدن بعد اگه نبود در موردش بحث بشه . فقط خودم 5 تا پست از دوستم Die my darling دیدم که اینا رو هی داره عنوان میکنه و هی ضرب و تقسیم میکنه و هی استدلال بیاره که پلاسما مصرفش متغییره بر خلاف ال.ای.دی ها که ثابتن . و بقیه نخ رو خودت بگیرو برو . این خوراکش یه سرچ سادس و بحثی هم نداره . واینکه کسی که 2-3 میلیون پول TV میده دیگه حرف زدن در مورد مقدار مصرف برقش یه مقدار جای سئوال داره . همین الان آدامس Five میخری 4 هزار تومن ، نمیخوای واسه چشمات ماهی 10 هزار خرج کنی ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!