تبس ؛ خواسته جدید کهکشانی ها
هاشمیان دراستیلآذین، شاید هم پرسپولیس
احتمال اینکه وحید هاشمیان به زودی در ایران آفتابی شود چندان دور از ذهن نیست.
بر اساس اخبار رسیده هاشمیان که این فصل در بیشتر بازی های بوخوم به نیمکت ذخیره ها دوخته شده بود در جمعی دوستانه عنوان کرده که از شرایط نیمکت نشینی و وضعیتی که در آلمان دارد خسته شده و می خواهد این کشور را ترک کند.
او در این جمع گفته که مالیات ها در آلمان خیلی سنگین است و می توان با همین شرایط در ایران بازی کرد.با این تفاوت که مالیت ها درایران بسیار پایین تر از آلمان است.
بر همین اساس خبر رسیده که تیم های پرسپولیس و استیل آذین از همین حالادست به کار شده اند تا شرایط جذب هاشمیان در تیم خود را فراهم کنند.
وحید هنوز اظهار نظری در این مورد نکرده است اما قطعا او حرف های متفاوتی در این باره را بیان خواهد کرد.
khabaronline.ir
---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------
هاشمیان که چند روز پیش خیر رسید درفهرست فروش باشگاه بوخوم قرار گرفته است اعلام کرد که دیگر در بوخوم نمی ماند.
این اظهار نظر هاشمیان می تواند شایعات زیادی را در پی داشته باشد.وحید با توجه به سن و سالش شاید دیگر توانایی بازی کردن در لیگ های دیگر اروپایی را هم نداشته باشد،به همین دلیل هم است که ازهمین حالا شایعه بازگشت او به ایران و بازی کردن در یکی از تیم های معروف پایتخت به گوش می رسد.
اما خود هاشمیان چیز دیگری می گوید« دیگر در فصل آینده در بوخوم نخواهم ماند .فکر می کنم سرمربی تیم به من اعتقاد ندارد.»
او که حرفی از جدایی از آلمان نمی زند آمدن به ایران را هم منافی می داند و می گوید«تصمیم ام برای نماندن در بوخوم قطعی است اما فکر جدایی از آلمان را ندارم.شایعاتی را هم که درباره آمدنم به ایران است را تکذیب می کنم.چون نه پیشنهادی دارم و نه اینکه زمان آن رسیده تا در یکی از تیم های ایرانی بازی کنم»
khabaronline.ir
كريستيانو رونالدو: مسي بهتر از من است
كريستيانو رونالدو: مسي بهتر از من است
ستاره پرتغالي اعتقاد دارد كه علت درخشش مسي، انسجام تيم بارسلوناست.
سايت گل - كريستيانو رونالدو، ستاره تيم رئال مادريد، پذيرفت كه عنوان بهترين بازيكن فوتبال جهان را مسي واگذار كرده است اما گفت كه اين مسئله تنها به اين دليل است كه بارسلونا تيم منسجم تري است.
او در مصاحبه با نشريه ايتاليايي لا استامپا، در پاسخ به سوالي در مورد مسي و اينكه او بهترين بازيكن جهان است، گفت: "شايد، بله. اما اگر بخواهيم صادق باشيم بايد بگويم كه بارسلونا واقعا سبك بازي فوق العاده اي دارد. آنها فصل گذشته شش جام مهم را از آن خود كردند و در حال حاضر نيز در صدر جدول لاليگا قرار دارند. مسي سال گذشته فوق العاده بود و امسال نيز بي نظير است اما تيم نيز به او كمك مي كند. او اكنون بيشتر قدر هم تيمي هايش را مي شناسد."
علي رغم فصل درخشان مسي، رونالدو اعتقاد دارد كه به زودي با درخشش اش، ستاره آرژانتيني را زير سايه قرار مي دهد و كمك مي كند تا رئالي ها جام قهرماني را به دست بياورند. "من فكر مي كنم كه هميشه در سطح بالايي قرار دارم. اگر رئال موفق نشود جامي به دست بياورد، به اين معني است كه من بد بودم. من هر روز سخت كار مي كنم تا پيشرفت كنم. اين اولين فصل حضور من در لاليگا است و ما مي توانيم به عنوان يك تيم، به افتخارات زيادي دست پيدا كنيم. من فكر مي كنم ما مي توانيم در ليگ به قهرماني برسيم.
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/04/19/1885471/%D9%83%D8%B1%D9%8A%D8%B3%D8%AA%D9%8A%D8%A7%D9%86%D9%88-%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88-%D9%85%D8%B3%D9%8A-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
2010/4/19
نقل قول:
برتری رونی بر هر بازیکنی واقعا مشخصه...حتی به مسی...رونی بازیکن کاملیه ولی مسی نه...مسی یه کارو بلده و اونم عالی بلده و اونم دریبل زدنه..و چون تماشاگر آماتور همین دریبل ها رو زیبایی فوتبال میبینه همه فک میکنن که بهترین بازیکن دنیاست..
ولی تا حالا به این فکر کردین که مسی چقدر تو تاکتیک دفاعی تیم نقش داره؟؟اصلا میتونه و تواناییشو داره؟؟
مسی چقدر بازی بدون توپ رو خوب انجام میده؟؟
واقعا فوتبال فقط دریبل زدن و پاس گل دادنه؟؟
نه دوستان...
بازیکن باید مثل کامپیوتر قابل برنامه ریزی باشه تا هر کار که ازش بخوای بتونه انجام بده مثل رونی که هر نقش و هر وظیفه ای رو تو تاکتیکای مختلف فرگوسن خوب انجام میده..بازیمنی که فقط یکی 2کار رو خوب بلده بازیکنه خوبیه،ولی به پای کسی که همه کارو بلده نمیرسه....
مسی بازیکنیه که مربی با توجه به تواناییهاش روش برنامه ریزیمیکنه..ولی مربی به کسی مثل رونی هر نقشی بخواد میتونه بده....
قبلا گزارش های بازی خلاف واقعیت شمارو گذاشتم به حساب فراموش کردن بازی ها یا به عبارتی ندیدنشون. اما به نظر میاد علاقه شما به منچستر و بدخواهیتون برای بارسلونا با توجه به وضعیتش باعث همچین نوشته هایی میشه. از نظر شما مربیان بزرگ و بازیکنان حرفه ای که هر هفته مسی رو به عنوان بهترین بازیکن جهان معرفی می کنند هم آماتور هستن؟ ونگر و ... چیزی بیشتر از دریبل فوتبال نمی فهمن؟
حداقل جوری بنویسید که ارزش بحث داشته باشه. آماتور نامیدن تماشاگرا هم شد دلیل؟ شما نمی دونی بهترین بازیکن جهان و اروپا رو به ترتیب مربیان (و کاپیتان های) ملی سراسر دنیا و کارشناس ها تعیین می کنند؟ جامعه ای که فعلا این عنوان رو خوشتون بیاد یا نیاد رسما به مسی داده. صحبتتون در مورد حرکت بدون توپش و نقشش در تاکتیک هم دیگه شاهکاره.
البته بعید می دونم خودتون واقعا همچین تفکری داشته باشید. همین که خود شما پیگیر اثبات برتری رونی به مسی هستید و دائم مسی رو نقد می کنید نشونه است. اگر واقعا باورتون اینه می تونید صبر کنید تا برنده این عنوان که البته شامل عملکرد آیندشون هم میشه معرفی بشه.
اسین به دیدار استوک می رسد
ستاره غنایی باشگاه چلسی از هشتم دسامبر که با مصدومیتی از ناحیه لیگامنت زانویش مواجه شد، از زمین چمن به دور است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- در صورتی که روند بهبود مایکل اسین به همین ترتیب طی شود، این ستاره غنایی قادر خواهد بود تا به غیبت طولانی مدتش پایان داده و در دیدار یکشنبه شب تیمش مقابل استوک سیتی به میدان برود. بدین ترتیب شانس قهرمانی چلسی در رقابتهای لیگ برتر و جام حذفی باشگاه های انگلستان افزایش خواهد یافت.
آخرین باری که اسین برای آبی پوشان به میدان رفت، روز هشتم دسامبر و در جریان دیدار این تیم مقابل آپوئل نیکوزیا در رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا بود. چرا که پس از آن لیگامنت زانوی این ستاره غنایی در جریان حضور او در یکی از دیدارهای تیم ملی کشورش در ماه ژانویه آسیب دید و بدین ترتیب اسین با مصدومیتی طولانی مواجه شد.
طبق گزارش منتشره در میررر، اسین این هفته به تمرینات گروهی تیمش بازخواهد گشت و احتمال می رود که بتواند در دیدار هفته آینده تیمش مقابل استوک به میدان رفته و برای کسب سه امتیاز ارزشمند این دیدار به آبی پوشان کمک کند. کارلو آنچلوتی، مربی چلسی امیدهای فراوانی دارد تا بتواند این ستاره را در ترکیب اصلی تیمش در دیدار مقابل لیورپول قرار دهد و در صورتی که اسین در دیدار مقابل استوک روانه میدان شود،قطعا قادر خواهد بود تا چلسی را در سفرش به آنفیلد نیز همراهی نماید.
بازگشت اسین به ترکیب چلسی خبربسیار خوبی برای آبی پوشان است. در هفته های پیش رو، چلسی دیدارهای سختی را برگزار خواهد کرد. از یکسو آنها که بایک امتیاز برتری نسبت به یونایتد درصدر جدول رقابتهای لیگ برتر هستند می بایست با چنگ و دندان صدرنشینی شان را حفظ کنند و از سوی دیگر نیز می بایست در فینال اف ای کاپ به مصاف تیم قعر نشین پورتسموث بروند و بازگشت اسین خبر بسیار خوبی برای مربی ایتالیایی تیم لندنی در این شرایط حساس است.