کسی خبر نداره نتجه بازی استیل آذین با پیام چی شد
بازیشون پنجشنبه (دیروز) انجام شد
Printable View
کسی خبر نداره نتجه بازی استیل آذین با پیام چی شد
بازیشون پنجشنبه (دیروز) انجام شد
من فکر میکنم استیل اذین صعود کنه
من امیدوارم که استیل آذین و فولاد صعود کنند.
راستی برنامه بازیها رو کسی داره؟
به دلیل مساوی شدن امتیاز تیم های استیل آذین و پیام مشهد در گروه یک, این دیدار برای تعیین تیم اول گروه اول انجام شد که در آن استیل آذین موفق شد با نتیجه دو بر یک تیم پیام مشهد را شکست دهد و حریف سپاهان نوین در بازی پلی آف شود. تیم فولاد خوزستان ( صدر نشین گروه ۲ ) هم باید با پیام مشهد بازی کند.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2438569&postcount=98
بازیهای پلی آف کی هست؟نقل قول:
استیل آذین و فولاد بیان خیلی خوب میشه و سطح لیگ میره بالا. اصلا دوست ندارم یه سپاهان دیگه به لیگ اضافه بشه. :2: :2:
قشنگ بودن ممنون
بهتر بود تو تاپیک خودش میزاشتی.
ولی تو آسیا یه جام بیشتر نداریم.نقل قول:
فصل بعد هم همین طور خواهد بود.
حالا هر نامی که می خوایم بهش میدیم: جام برندگان، جام باشگاه ها، لیگ قهرمانان یا هر نام دیگه ای.
هر 4 نماینده ایران در همین تک جام آسیا شرکت خواهند کرد.
گذشته رو ولش كن نو كه اومد به بازار كهنه ميشه دل آزار راستي اينهمه دروغ رو از كدوم قوطي عطاري پيدا كردي پرسپوليس به جز يه مقام سومي هيچ مقامي تو آسيا نداشته يه مطلب هم در مورد داوري : اگه حتي اون نه دقيقه وقت تلف شده كه داور گرفت درست باشه كه نيست اگه پيروزي جاي سپاهان بود يعني با يك تساوي قهرمان ميشدنقل قول:
داور هرگز اينهمه وقت تلف شده نميگرفت اينو بازيهاي قبلي پيروزي در ليگ برتر به ما ميگه نمونش بازي پيروزي با سايپا بود كه داور وقت تلف شده زيادي گرفت چون پرسپوليس به اون احتياج داشت ....